Rekord 100%, 2 kola maksimum koliko ja znam bar što se tiče naših klubova. A play off svakako ni prvi ni zadnji naš klub, doduše jedino vi i mi al' etoMortemHz je napisao/la:Nije bitno,konacni plasman se gleda tj. do kojeg kola doguras a ne gledati koliko je kola prosao zato sto smo slaba liga pa su nam i to uskratili...a i mislim da to ne bi bio rekordFaraonTM je napisao/la:Ako mi prođemo Standarda, jesi ti svjestan da je to rekord jednog kluba po broju prođenih kola od rata pa do danas u našoj ligi?joker90 je napisao/la:Ja bih volio da maleni doguraju do play off-a ko mi prosle godine. Pa da vidimo kako ce se nositi sa tempom igranja utakmica tako. Ako ih nakon 2 tekme samo protiv Ferencvarosa(one sa Malte i ne racunam) ovako vrtic Borca dobije, a oni se vade na umor, misli o Standardu i sl, mogu misliti sta bi bilo nakon play off-a!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dje cu smisliti ovakvo nesto, znalice.jonathannolan16 je napisao/la:Sta ponavljas moje smisli nesta svoje ne znaliceBatva je napisao/la:Ne znalicejonathannolan16 je napisao/la: Oni su u holandiji ne znalice![]()
![]()
Kitim se tudjim perjem.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro Faraon ali kad neko pocne direktno od drugog 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeljeznicar za ovu sezonu ima jacu ekipu za razliku od prosle sezone i boljeg trenera....Sarajevo je sigurno slabije nego prosle sezone.....
E yebiga počnite svi od prvogMortemHz je napisao/la:Dobro Faraon ali kad neko pocne direktno od drugog
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nadam se da si spreman na atak koji slijediSkver je napisao/la:Zeljeznicar za ovu sezonu ima jacu ekipu za razliku od prosle sezone i boljeg trenera....Sarajevo je sigurno slabije nego prosle sezone.....
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Samo golman im je bio trecina ekipe....Ajzea je napisao/la:Nadam se da si spreman na atak koji slijedi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljeznicar je glavni favorit za titulu, sve osim 10 bodova ispred drugog bi bilo sramota 
A Velez bez gaca trckara po Vrapcicima, spreman da ispostuje Zelju i njihove navijace. 
Gospoda ljudiBatva je napisao/la:A Velez bez gaca trckara po Vrapcicima, spreman da ispostuje Zelju i njihove navijace.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljubav je to, braca po stadionima
I po uspješnostituzlak1987 je napisao/la:Ljubav je to, braca po stadionima![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uz nogu plavi mali, uz nogu.pile87 je napisao/la:Dje cu bolan brutalnije i zesce pa pogledajs sta napisa lik stid me s kim sam se i upustio u raspravu ko da u Bosni sjedim i pricam s nekim turbo folk papkom.Tifoz je napisao/la:Manijaci vs pitari dajte malo brutalnije,žešće,bezobraznije,ispod pojasa. Bola ko da citam družbu pere kvržice
Kad budes htio ikakvu raspravu slobodno se javi, do tada.... OTKAAACIII...
Btw, ne razumijes se plavi ni u muziku cak.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
I mi smo vasa braca po domovini, samo sto ste vi pakasi, a mi nismoFaraonTM je napisao/la:I po uspješnostituzlak1987 je napisao/la:Ljubav je to, braca po stadionima![]()
![]()
Ko gubi ima pravo da se ljutituzlak1987 je napisao/la:
I mi smo vasa braca po domovini, samo sto ste vi pakasi, a mi nismo
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Po broju titula u skakanju s mosta?FaraonTM je napisao/la:I po uspješnostituzlak1987 je napisao/la:Ljubav je to, braca po stadionima![]()
![]()
SimpatičnoBatva je napisao/la:Po broju titula u skakanju s mosta?FaraonTM je napisao/la:I po uspješnostituzlak1987 je napisao/la:Ljubav je to, braca po stadionima![]()
![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- samo_lijevo
- Kontakt:
kup panonskih jezera.Batva je napisao/la:Po broju titula u skakanju s mosta?FaraonTM je napisao/la:I po uspješnostituzlak1987 je napisao/la:Ljubav je to, braca po stadionima![]()
![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Onaj gore na vrhu tribine sa dvije trebe, Čileanka i ČehinjaDoeTz je napisao/la:Pastrmka jesi ovo ti dole sa stomacinom i torbicom?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.