Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

baglama
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la baglama » 27 jul 2015, 23:41

Unofficialpage je napisao/la:Od svih ovih igrača koji ne igraju njemu najmanje zamjeram i ako uspijemo da ostvarimo plasman na OI ovu trojicu ne bih zvao, možda bi jedino malo razmislio o Mirzi a ova druga dvojica nema šanse da bih ih pozvao. Definitvno i jedan i drugi i treći su mi pali u očima, ovo je samo pokazatelj koliko volimo repku. Svim ljudima na svijetu je reprezentacija na prvom mjestu samo našim ljudima je na desetom.
o cemu ti bulaznis :crazy: :lol: :lol:

jbt, kad djeca podju komentarisat, stvarno je neizdrzljivo

jonathannolan16
Kontakt:

Post Postao/la jonathannolan16 » 27 jul 2015, 23:44

Steta sto nece igrat al nece ni odustajat. Vjerujem da ce ga kvalitativno zamjeniti lance williams sa svojim slobodnim bacanjima a tu je i zack wright phillipss

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 jul 2015, 00:10

nerminh74 je napisao/la:Nudio mu je Fener i više
http://m.sportsport.ba/vijest/ino_kosarka-108828.html
Prijatelju, problem našeg novinarstva i jest u tome što niko ne dođe da popije kafu, porazgovara u 4 oka i uzme kvalitetan intervju, nego prenosi kafanske i mahalske priče, ili u najgorem slučaju prenosi članke "vjerodostojnog" Avaza.
Jedina zvanična ponuda od Fenera koja je stigla na Mirzinu adresu je 1.7 miliona eura po sezoni.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 jul 2015, 00:23

O tome sam i ja pricao Nermine. Znam ja, a znas i ti da je ovoj djeci sada ta furka "sa parkinga". Mirza jeste igracina. Tesko da je bila utakmica u NBA koju sam propustio, a da je barem bio prijavljen za istu, ali koliko znam imao je on nekih svojih aferima i nema istine u onome "... odazivao sam se uvijek". Istinu treba reci uvijek, kao i da se Mirza zove recimo Nenad, mogu misliti kakvih bi komentara tek bilo. Mirza, na prvom mjestu, ali Delibasic, pa onda redom. Ja ovom razmazenom djetetu Nurkicu ne uzimam mnogo toga za zlo, kao sto nisam tada ni Mirzi kada je bio njegovih godina (stariji malo cini mi se). Vremenom ce nauciti, a onda ce biti legenda. Ali ovo sto je Djedovic uradio, e to je vec gazenje svetog dresa. To je odron i ja mu ne zelim dobre utakmice.

Ostaje utisak da je Mirza nama svima ostao duzan nesto, vjerovatno i sam sebi. Nadao sam se da ce povesti reprezentaciju na ovom prvenstvu, pa da napravimo taj historijski uspjeh.
Sport je lijek za tijelo i duh.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 28 jul 2015, 00:38

Za be povjerovati koja smo mi **** od naroda, od heroja do izdajnika čovjek u jednom danu ccc :(

I da nermine fener bi približnu cifru nije nudio niti može ponuditi, neka 2miliona je max sto je mogao ponuditi ;)

I opet kažem serete svi a nema jedne jedine osobe koja bio drugačije uradila tj. Fol u Europu došla igrat za duplo manje i pare ma i troduplo ;)

I da ustanite pa spomenite mirzino i nihadovo ime ljudi koji su znali finansirat repku kad nisu imali za platit putovanje o smještaju i ostalom da ne govorim, pa su davali i posudjivali iz svog džepa, al et ipak ono su **** na kraju ;)

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 jul 2015, 01:16

ja ne znam ljudi sta se vise ima pisat o Nurkicu. Momak jedini ima cvrste argumente da je povrijedjen, ovi ostali ne bas..
trener Malone je izjavio da ne vjeruje da ce Juka biti spreman za pocetak sezone, koja pocinje 28 oktobra
dajte vise prestanite pisat napamet. jeste se svadjao sa savezom, ali sam siguran da bi dosao unatoc njima..povreda je glavni razlog, to cak i ivanovic istice
mislim da Mirza i sa 32 god. mozte biti nosilac ekipe..ako to moze spanulis, ne znam zasto ne bi i on...a rodjendan mu pada tokom prvesntva 2017
okrenimo se narednom euro
savez moze uradit samo jednu stvar kojom bi se izvadili od ociglednog fijaska ka kojem idemo ...a to je produzenje Ivanovica za euro 2017. moraju sve uradit da ga zadrze, i mirza mu treba obecat da ce doci sljedece euro...nek vodi paralelno klub ali mora ostat u repki

usutili se za djedovica ko picke, upravo iz onog razloga koji sam pominjao...sto im je posudjivao lovu. nedaj boze da je neko drugi bio, upregli bi sve medije i onog potrcka nenu, da ga proglase drzavnim neprijateljem

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jul 2015, 07:07

JoseMourinho je napisao/la:Za be povjerovati koja smo mi **** od naroda, od heroja do izdajnika čovjek u jednom danu ccc :(

I da nermine fener bi približnu cifru nije nudio niti može ponuditi, neka 2miliona je max sto je mogao ponuditi ;)

I opet kažem serete svi a nema jedne jedine osobe koja bio drugačije uradila tj. Fol u Europu došla igrat za duplo manje i pare ma i troduplo ;)

I da ustanite pa spomenite mirzino i nihadovo ime ljudi koji su znali finansirat repku kad nisu imali za platit putovanje o smještaju i ostalom da ne govorim, pa su davali i posudjivali iz svog džepa, al et ipak ono su **** na kraju ;)
Cuj duplo-troduplo manje novca i ispada sirotinja a sada je težak oko 4-6 mil eura, očigledno svi kao da zaboravljaju ili ne znaju da su u americi iznosi bruto, a da su porezi oko 50% znači njegov ugovor je oko 2,7 mil. Usd ili oko 2,1-2,2 eura
Toliko novca bi mu dao real da je htio, a cska i više tako prestanite više o sirotinji, pogotovo za Nihada koji bez reprezentacije nebi sada bio ovaj igrač i nebi imao ove pare, a ono što je posudio dobio je nazad nego se pokušalo praviti patriotima kako bi neke ocrnili i sada im se odbilo od glavu
Ponavljam on je izabrao nba karijeru kako bi sljedeće sezone kada se salary cap poveća ubo ugovor života i to mu je najvažnije
A nismo svi isti
storm_raider to je to
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Mirza Teletović

Post Postao/la JoseMourinho » 28 jul 2015, 09:25

nerminh74 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Za be povjerovati koja smo mi **** od naroda, od heroja do izdajnika čovjek u jednom danu ccc :(

Cuj duplo-troduplo manje novca i ispada sirotinja a sada je težak oko 4-6 mil eura, očigledno svi kao da zaboravljaju ili ne znaju da su u americi iznosi bruto, a da su porezi oko 50% znači njegov ugovor je oko 2,7 mil. Usd ili oko 2,1-2,2 eura
Toliko novca bi mu dao real da je htio, a cska i više tako prestanite više o sirotinji, pogotovo za Nihada koji bez reprezentacije nebi sada bio ovaj igrač i nebi imao ove pare, a ono što je posudio dobio je nazad nego se pokušalo praviti patriotima kako bi neke ocrnili i sada im se odbilo od glavu
Ponavljam on je izabrao nba karijeru kako bi sljedeće sezone kada se salary cap poveća ubo ugovor života i to mu je najvažnije
A nismo svi isti
storm_raider to je to
Isto tako na tu cifru još oduzmi porez u Europi pa dodjes do iznosa malo većeg od milion eura jer su i vamo bruto plate ;)

Isto tako ne kontam mozak koji misli da je trebao u Europu se vratit radi 3-4 tekme repke da sve sad mijenja i da ide iz NBA, al et ima nas svakakvih ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jul 2015, 09:37

baglama je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Od svih ovih igrača koji ne igraju njemu najmanje zamjeram i ako uspijemo da ostvarimo plasman na OI ovu trojicu ne bih zvao, možda bi jedino malo razmislio o Mirzi a ova druga dvojica nema šanse da bih ih pozvao. Definitvno i jedan i drugi i treći su mi pali u očima, ovo je samo pokazatelj koliko volimo repku. Svim ljudima na svijetu je reprezentacija na prvom mjestu samo našim ljudima je na desetom.
o cemu ti bulaznis :crazy: :lol: :lol:

jbt, kad djeca podju komentarisat, stvarno je neizdrzljivo
Gdje su naše šanse oko 1%, vidiš smatrao sam da to ne treba da pišem jer valjda će svi skontat šta pišem, ali sam se debelo prevario. Od sad sve pišem, očigledno sve se mora crtat. ;)

@nerminh74 slažem se ali nekako imam utisak da je naši ljudi imaju najmanji osječaj za reprezentaciju i da se dosta lakše odriču nego kod ostalih igrača iz drugih država.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Mirza Teletović

Post Postao/la nerminh74 » 28 jul 2015, 09:45

JoseMourinho je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

A nismo svi isti
storm_raider to je to
Isto tako na tu cifru još oduzmi porez u Europi pa dodjes do iznosa malo većeg od milion eura jer su i vamo bruto plate ;)

Isto tako ne kontam mozak koji misli da je trebao u Europu se vratit radi 3-4 tekme repke da sve sad mijenja i da ide iz NBA, al et ima nas svakakvih ;)
U Europi su iznosi neto, a nije radi 3-4 utakmice bila bi možda koja više, nego radi predstavljanja vlastite nacije i stavljanje osmjeha na lice njenim napaćenim građanima za šta služe reprezentativna takmičenja
Nije ovo neka menager igrica i svaki BiH igrač koji ne zaigra za reprezentaciju meni je samo još jedan igrač u masi istina mirza je dao više reprezentaciji nego ona njemu, za razliku od nihada, ali opet barem meni ove sezone je trebao kapitalizirati to igranje a nije i budi siguran da ja više neću gubiti minute sna da bi ga gledao kako igra
I ne nismo svi isti i ne nebismo svi isto postupili
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 jul 2015, 23:01

Mirza 9-i
[youtube][/youtube]

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 31 jul 2015, 12:02

Al' Bogdanović ubi ovim svojim potezom. :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 avg 2015, 02:20

Ali kako ces faliti babuka na ovom eurobasketu..da samo ti igras ...pa nek sa tobom igra 8 kadeta...ehh
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2015, 09:19

Zar niko ne shvata koliko se drugi momci koji igraju ovakvim postovima vrijeđaju ispade oni nisu potrebni dovoljan je samo Mirza
Pa u svakoj pobjedi koju smo imali uvjek su imali važnu ulogu i drugi igrači tako kada bi nastupio Mirza i 8 kadeti nema bilo ni jedne pobjede

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 avg 2015, 12:45

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

nacho
Kontakt:

Post Postao/la nacho » 06 avg 2015, 17:29

Ethel je napisao/la:http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/ ... ne-bjuford

Ovako se to radi.
Ne, nego se na fejsbuku pišu patetični postovi u dva ujutro. :mrgreen:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 avg 2015, 02:48

Bojim se da je Mirza bivsi reprezentativac.U prilog tome nudim logicno pitanje,zasto bi ga klub za koji igra pustio na neke naredne reprezentativne akcije ako ga nije pustio na ove?Sta ce se tu promijeniti?
Mirza je ocito pristao na rjesenje da ne igra za reprezentaciju.Da li mogao insistirati?Pa jeste,mogao je ali ocito nije i nemojte molim vas od njega pravit super heroja i patriotu.Mi u kosarci takvih vise nemamo,u fudbalu imamo par njih.
Drago mi je da ova djeca stasaju i da su oni sad glavne zvijezde,bas da malo spuste na zemlju ove starije kolege koji misle da su Bogom dani,nadam se samo da u jednom trenutku svoje karijere nece postati kao oni.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 avg 2015, 09:24

a nije ni to iskljuceno,preso je 30-tu godinu,jois ne do bog kakve povrede

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 07 avg 2015, 12:42

Fidelis je napisao/la:Bojim se da je Mirza bivsi reprezentativac.U prilog tome nudim logicno pitanje,zasto bi ga klub za koji igra pustio na neke naredne reprezentativne akcije ako ga nije pustio na ove?Sta ce se tu promijeniti?
Mirza je ocito pristao na rjesenje da ne igra za reprezentaciju.Da li mogao insistirati?Pa jeste,mogao je ali ocito nije i nemojte molim vas od njega pravit super heroja i patriotu.Mi u kosarci takvih vise nemamo,u fudbalu imamo par njih.
Drago mi je da ova djeca stasaju i da su oni sad glavne zvijezde,bas da malo spuste na zemlju ove starije kolege koji misle da su Bogom dani,nadam se samo da u jednom trenutku svoje karijere nece postati kao oni.

Omladina dolazi, konkurencija je sve veca. Mislim da su sada vremena prosla (ili bolje receno: za par Godina ce proc) gdje moramo igrace molit.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 avg 2015, 15:21

Fidelis je napisao/la:Bojim se da je Mirza bivsi reprezentativac.U prilog tome nudim logicno pitanje,zasto bi ga klub za koji igra pustio na neke naredne reprezentativne akcije ako ga nije pustio na ove?Sta ce se tu promijeniti?
Nema razloga da ne igra u buducnosti, razlog? pa razlog je sto ce provesti minimalno sezonu sa timom i "povreda" ce biti daleka proslost, a i lijecnicki tim upoznat s njom.

Ne treba sada pretjerivati. Propusta ovaj Eurobasket, slijedeci je tu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 19 gostiju.