Kad vozim na ravnom onda sveram jer ga pokusavam namjestiit da ide po onoj zelenoj liniji

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Brazil je uvijek bio najlaksiKestrel je napisao/la:Ovaj Belgijski Grand Prix najtezi do sad bio, sta li me ocekuje u Brazilu
Brinu me nesta ovaj 10, 9 i 8 sector na stazi, teske krivine, a ostalo sve se pravo ide.Mig_Mig je napisao/la:Brazil je uvijek bio najlaksiKestrel je napisao/la:Ovaj Belgijski Grand Prix najtezi do sad bio, sta li me ocekuje u Brazilu
Mozes mi reci kakva ti je graficka?Mouse je napisao/la:instalirao sam direct x, alii mi se ipak pojavljuje ovo http://prntscr.com/7xrzd8
Jesi probao pokrenuti kao admin ?bavarian_bk je napisao/la:Ja nema šanse da pokrenem igru , odradio sam i ono što mi je @kestrel rekao , ali opet ista greška ( s tim da kad instaliram onaj program , ne izbaci mi u ponudu c++ i direct x , nego samo neke Flash ... ) se javlja , 0xc000007b . Dođe mi da plačem
Ma jesam , sve moguće pokušao , ne ide ... Ali to mi se dešavalo i na drugim igrama , PES 15ku nisam mogao isto pokrenuti zbog toga , nas 5 pokušavalo , nije išlo , još par drugih igara , ništaOtelo je napisao/la:Jesi probao pokrenuti kao admin ?bavarian_bk je napisao/la:Ja nema šanse da pokrenem igru , odradio sam i ono što mi je @kestrel rekao , ali opet ista greška ( s tim da kad instaliram onaj program , ne izbaci mi u ponudu c++ i direct x , nego samo neke Flash ... ) se javlja , 0xc000007b . Dođe mi da plačem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.