FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

umene zeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la umene zeljo » 01 maj 2010, 20:23

sampione sampione ole ole oleeeee

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 01 maj 2010, 20:26

Nebi da nam kvarim slavlje al dok i teoretski ne osiguramo titulu ja necu da slavim! :mrgreen: U nasoj ligi sve je moguce :ugeek:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 maj 2010, 20:26

Strumph_tm87 je napisao/la:Nebi da nam kvarim slavlje al dok i teoretski ne osiguramo titulu ja necu da slavim! :mrgreen: U nasoj ligi sve je moguce :ugeek:
puu uze mi tekst ... :lol:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 maj 2010, 20:28

Igrači Veleža danas nisu igrali ni najmanje grubo!!! Bajro je povučen za dres i to je bio njihov najoštriji start na utakmici. Nevjerovatno je da sudija nije dao ni žuti za to. Milion šansi na obje strane, ekstra utakmica!
Šehić igrač utakmice bez dileme! Uz njega je bio strašan i Mirso!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 maj 2010, 20:37

ultra_CImanija je napisao/la:DOSO JE I TAJ DAN, UMRO JE BORAC TAJ, UMRO JE UMRO, UMRO JE ON NECE BITI SAMPION

SVUDA GRMI OKOLO NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO, SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO ;) ;) ;) ;)

Halo sminkeru nemoj' pjevati pjesme od delija. Nismo spali da uzimamo pjesme od drugih navijackih skupina.
Rokni se. :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 maj 2010, 20:39

sandokan_TM87 je napisao/la:Ovo sto je prikazano danas u mostaru do 80-te min. je odlican fudbal bar prema javljanju izvjestaca bih radia kao i realnom dropovom pracenju tekme online- drop svaka cast na objektivnom izvjestavanju
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
A kako si molim te ti oduševljen REALNIM dropovim izvještavanjem kad nisi ni gledao utakmicu?!
Garant si samo čitao dropovo izvještavanje ;) Nema na čemu. A ja levat kontam ovdje snimak da postavljam...

Nisam Šehićev fan, ali danas je daleko najzaslužniji za bodove i bio je DALEKO fascinantniji od "odličnog", prema "realnom" izvještavanju! Njegova najbolja partija otkako je u ŽELJI i to u kakvoj utakmici! SVAKA ČAST, MAJSTORE!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 20:45

Željovac je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:Ovo sto je prikazano danas u mostaru do 80-te min. je odlican fudbal bar prema javljanju izvjestaca bih radia kao i realnom dropovom pracenju tekme online- drop svaka cast na objektivnom izvjestavanju
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
A kako si molim te ti oduševljen REALNIM dropovim izvještavanjem kad nisi ni gledao utakmicu?!
Garant si samo čitao dropovo izvještavanje ;) Nema na čemu. A ja levat kontam ovdje snimak da postavljam...

Nisam Šehićev fan, ali danas je daleko najzaslužniji za bodove i bio je DALEKO fascinantniji od "odličnog", prema "realnom" izvještavanju! Njegova najbolja partija otkako je u ŽELJI i to u kakvoj utakmici! SVAKA ČAST, MAJSTORE!
Okaci nam taj snimak :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Evo blizi mi se jubilarni 1000 post trenutno sam na (999) ostavicu ga za sledeci post za nekih 5 min specijal :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 maj 2010, 20:54

Nek sam i to docekao titula i kup "stanuju" na Grbavici :D :D :D :D
Za zivot cijeli!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 01 maj 2010, 20:55

Svaka cvast ovo je bila presudna pobjeda i slavit ce se titula aBd volim te zeljo
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 01 maj 2010, 20:56

ej ljudi velez je dao zelji danas tri boda leotar je dao sirokom da bi siroki mogao celiku zeljo ce biti sampion :oops:

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 01 maj 2010, 20:59

SAUDIN23 je napisao/la:ej ljudi velez je dao zelji danas tri boda leotar je dao sirokom da bi siroki mogao celiku zeljo ce biti sampion :oops:
Cuj siroki da daa celiku a treba mu za evropu???

Nikad dosta kalkulacija. Velez je dao zelji, da bi zeljo olimpiku, da bi olimpik zvijezdi, da bi zvijezda slobodi da pa da slavija ispadne iz lige :lol:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 maj 2010, 20:59

SAUDIN23 je napisao/la:ej ljudi velez je dao zelji danas tri boda leotar je dao sirokom da bi siroki mogao celiku zeljo ce biti sampion :oops:
nek si nam rek'o :!: :!: :!: :!:
Za zivot cijeli!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 01 maj 2010, 21:03

ma nisi ti dobar :S

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 21:06

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 01 maj 2010, 21:07

ej ljudi moram va, nesto vrlo vazno reci,velez je danas dao sva tri boda zelji,i saznao sam da ce vecina igraca zavrsiti u zelji na ljeto,samo molim vas da se ne siri ovo da je velez dao zelji tri boda,jer mogu zli ljudi poduzeti nesto :lol: NIKO KAO RED ARMY MOSTAR 8-)

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 01 maj 2010, 21:28

jes bgm istina ljudi vidjet ce te hoceli celik izgubit u sirokom jucer sam znao za ovo samo sto mi se nije dalo oparit blokirali na kladionici trebali smo dogovorit sa travnikom pobijedu no medžutim kako travnik nije htjeo da proda a bili smo im duzni 3 boda pa smo dogovorili 2-1 ko i u zenici prosle godine onaj vas direktor je bio u mostaru na nekakvim turnirima ima tri dana i tad je se znalo da ce zeljo tuc veleza i namjerno su suspendovali colica i onog drugog igraca neznam kako se zove tacno a celik da bi spasio i zaradio na kladionici dogovorio je sa sirokim i leotaro trougao kao sto su na pocetku prvenstva dogovorili slavija zvezda i zrinski svakom po 3 boda na gostovanju i svi dobri a siroki nemoze niko ugrozit za to 3 mjesto oni ce svakako u ligu uefe

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 01 maj 2010, 21:32

vjeran1987 je napisao/la:ej ljudi moram va, nesto vrlo vazno reci,velez je danas dao sva tri boda zelji,i saznao sam da ce vecina igraca zavrsiti u zelji na ljeto,samo molim vas da se ne siri ovo da je velez dao zelji tri boda,jer mogu zli ljudi poduzeti nesto :lol: NIKO KAO RED ARMY MOSTAR 8-)
Posto ce Velez tesko dotici nivo od pre rata, misljenja sam da nebi bilo lose da bude neka vrsta filijale Zelji ili Sarajevu. Pod uslovom da ovi srede stanje u i oko kluba na puno vecem nivou od postojeceg. Zeljo je na putu da to ucini.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 01 maj 2010, 21:38

ZA SVE TI HVALA AMAREEE
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 01 maj 2010, 21:41

Ljudi dosta vise price o namjestanju i dogovorima i rekla, kazala..Dosta i pominjanja Nijaza i svih tih stvari vezano za njega...Ako vas vecina na forumu zna sta je ko dogovorio sa kim , onda sigurno nije namjesteno..

Vezano za titulu, mislim da moramo maksimalno ozbiljno privesti prvenstvo kraju...Olimpik je filijala Sarajeva i oni ce sigurno zapeti protiv nas..Poslije dolazi derbi koji nece biti jednostavan sigurno..Sarajevo ce isto tako zapeti jer im treba za Evrope... Poslije ove dvije utakmice mozemo slaviti..Zato maksimalno ozbiljno i titula ako bog da !!!

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 01 maj 2010, 21:46

SAUDIN23 je napisao/la:jes bgm istina ljudi vidjet ce te hoceli celik izgubit u sirokom jucer sam znao za ovo samo sto mi se nije dalo oparit blokirali na kladionici trebali smo dogovorit sa travnikom pobijedu no medžutim kako travnik nije htjeo da proda a bili smo im duzni 3 boda pa smo dogovorili 2-1 ko i u zenici prosle godine onaj vas direktor je bio u mostaru na nekakvim turnirima ima tri dana i tad je se znalo da ce zeljo tuc veleza i namjerno su suspendovali colica i onog drugog igraca neznam kako se zove tacno a celik da bi spasio i zaradio na kladionici dogovorio je sa sirokim i leotaro trougao kao sto su na pocetku prvenstva dogovorili slavija zvezda i zrinski svakom po 3 boda na gostovanju i svi dobri a siroki nemoze niko ugrozit za to 3 mjesto oni ce svakako u ligu uefe
SAUDINEEEEE :) umorni smo svi od prica o namjestanju. prijatelju sve su to nagadjanja i uglavnom price koje pokrenu ljubomorni simpatizeri protivnickih klubova. pa i da je namjestena utakmica eto bas bi ti znao. XD uz duzno postovanje...
inace zeljo realno bolje igra trenutno od veleza. i za ocekivati je bilo da danas uzmemo. namjesteno je jer su bodovi uzeti u gostima?
ZELJO <3

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.