BILAKRV1950 je napisao/la:radovac u hajduk

@BK hvala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rekao sam vec negdje da on u europi ne moze igrati lijevog beka , samo lijevo krilo. Defanzivno je tanak dok to u nasoj ligi moze nadoknaditi brzinom.arena je napisao/la:samo mu preskočio zupčasti protiv poljakaHZ_ilidzaa je napisao/la:Kretanje bez lopte svih igraca danas
Hebibcovjek ima motor u guzici i to šeštak kakav frajer se ne umara.
Moramo još više ubrzati igru odnosno predaju lopte, previše je peljamo...za svaki treci dodir 50 km od plate pa nek vide
Ne znam zaista, ali sjede u jednom Sa restoranu Ibrak, Dino i Terzicegocentrik je napisao/la:Cimi od sutra u czv
Mozda zavrsavaju Tatkaegocentrik je napisao/la:Ne znam zaista, ali sjede u jednom Sa restoranu Ibrak, Dino i Terzicegocentrik je napisao/la:Cimi od sutra u czv
Vnerovatno druga poszava+ Ikande i igraci koji nisu igrali u Travniku.Pappy je napisao/la:U srijedu protiv Famosa igrate u Vojkovićima. Je l se može očekivati druga postava ?
Akademija ili rezerve al' one trecePappy je napisao/la:U srijedu protiv Famosa igrate u Vojkovićima. Je l se može očekivati druga postava ?
Juniori Akademije nisu sigurno, oni sutra u Pragu igraju utakmicu za treće mjesto a CEE Cup-u, tako da je nemoguće, jedino kadeti ili ovi što nisu danas igrali u Travniku.MortemHz je napisao/la:Akademija ili rezerve al' one trecePappy je napisao/la:U srijedu protiv Famosa igrate u Vojkovićima. Je l se može očekivati druga postava ?
Kao sto rece, golijada.Ajax je napisao/la:Ma golijada bi trebala da bude realno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, fanaticoszg, Hajdeee, JavierBosnia, Rokitansky, Zaboljesutra i 36 gostiju.