FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2015, 22:42

BILAKRV1950 je napisao/la:radovac u hajduk
:lol: :lol: :lol:
@BK hvala :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 jul 2015, 22:58

arena je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kretanje bez lopte svih igraca danas :thumbup:
Hebib :bow: covjek ima motor u guzici i to šeštak kakav frajer se ne umara.
Moramo još više ubrzati igru odnosno predaju lopte, previše je peljamo...za svaki treci dodir 50 km od plate pa nek vide :mrgreen:
samo mu preskočio zupčasti protiv poljaka
Rekao sam vec negdje da on u europi ne moze igrati lijevog beka , samo lijevo krilo. Defanzivno je tanak dok to u nasoj ligi moze nadoknaditi brzinom.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jul 2015, 22:59

Ma cz jeste u dugovima ali godišnje budjet je veći od našeg triput,oni obuću veće pare,isto kao barca ima 300 miliona dug a to nije puno,tako i ovi mogu izdvojiti milion eura kada znaju da ce ga prodati za četiri...
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 27 jul 2015, 23:00

Dalo se naslutiti da će ovi primiti najmanje tri gola. Ipak su, bar koliko-toliko, bili oslabljeni. Dobar start i dobri ćevapi! :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 27 jul 2015, 23:04

egocentrik je napisao/la:Cimi od sutra u czv
Ne znam zaista, ali sjede u jednom Sa restoranu Ibrak, Dino i Terzic
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 27 jul 2015, 23:09

egocentrik je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:Cimi od sutra u czv
Ne znam zaista, ali sjede u jednom Sa restoranu Ibrak, Dino i Terzic
Mozda zavrsavaju Tatka :mrgreen: , dovodio se u vezu sa njima ranije.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 jul 2015, 23:12

Ja prezadovoljan :njanjanja:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jul 2015, 23:14

U srijedu protiv Famosa igrate u Vojkovićima. Je l se može očekivati druga postava ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2015, 23:16

Ako Cz ima pare koje se traze za transfer Cimija, tj oko 1m eura onda dobro. Ne vidim bas smisao u tome da ide tamo, al hajde..
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2015, 23:16

Pappy je napisao/la:U srijedu protiv Famosa igrate u Vojkovićima. Je l se može očekivati druga postava ?
Vnerovatno druga poszava+ Ikande i igraci koji nisu igrali u Travniku.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2015, 23:23

Što rekoše ranije, baš me briga u kakvom je sastavu igrao protivnik, mi smo pokazali svoju snagu, ovima smo uvalili šest, nekima ćemo manje, ali bilo je lijepo gledati utakmicu danas.
Uz neke korekcije i malo konkretnosti ovakve utakmice bi mi mogli gledati veoma često. Naravno ovdje su najbitniji bodovi ali lijepo je kad ti ekipa za koju živimo odigra jednu efikasnu utakmicu.

Golman u ovoj utakmici može komotno biti neocjenjen, izuzev te greške na početku utakmice apsolutno nikakvog posla nije imao. A što se tiče greške: ni njemu a ni Hebiboviću ne zamjeram, možda bih malo zamjeravao da smo prosuli bodove ali opet ne bih mnogo. Od početka ovih takmičarskih utakmica vidi se ta nesigurnost i neuigranost zadnje linije i golmana, stvar je spašavala samo činjenica da imamo dvojicu veoma dobrih stopera. Strpimo se još malo dok se ne iugraju, jer i sami vidite da je isključivo neuigranost razlog grešaka.
Od samog debija kod Hebibovića se vidi velika doza treme a Bogami i straha, a ona je danas bila još više izražena nakon pogreške. Mnogo je brz i mnogo može doprijenijeti ofanzivi, a ni nazad nije loš, samo dok se još oslobodi. Krene naprijed pa onda ne zna bil nastavio ili bi se vratio jer mu ostaje "brisani prostor". Anele, kvalitet jesi, došao si u veliki klub pokaži nam bez imalo straha šta znaš.
Stepanov i Barbarić su svoj posao obavili odlično, ni jednom se nisam bojao kada je protivnik išao u napad. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv ozbiljnijih ekipa, ali ne bojim se.
Dobro bi bilo kada bi imali zamjenu za Puzigaću, on kao da je shvatio da ga Protić ne može iztjerati iz startne postave pa se počeo malo "igrati" sa nama. Danas ni tamo ni ovamo.
Sredina i defanzivna i ofanzivna je bila na visini zadatka. Radovac je igrač koji ima ono nešto (ko Iniesta, jel tako @oerde ;) ), samo nekad čovjeka malo iznervira što ta njegova ideja ne prođe onako kako je on zamislio. Bilo je i danas nekoliko situacija kada njegovi pasovi prema naprijed nisu prošli. Dvije asisitencije (ili čak i tri) odlična statistika. Cimirot standardno, ne znam samo kako će to sve izgledati kad/ako ode. Kod Alispahića se vidjela velika želja da iskoristi šansu koja mu se pružila. Reklo bi se da ide nabolje.
Od krila sam očekivao više, bar od Bekića (zato sam tražio mišljenje nekog ko malo ozbiljnije prati njegove igre), ima on tu želju i bori se, ali danas mi nekako nije to to. Krste, prolaz.
A Kralj, ma Kralj!!!

Vidi se da je i Dženo malo zreliji kao trener, nije se u uzvratu kvalifikacija za LP otvorio ni u situaciji kada nam je potreban golo, i to mi se sviđa a i današnje izmjene je uradio odlično.
Okić maksimalno iskoristio nezainteresovanost protivnika i uradio ono za šta prima platu.
Ubacivanje Mihojevića pravi potez, u ovakvim utakmicama se kale omladinci, i od samog ulaska je djelovao dosta sigurno, publika ga u nekoliko navrata nagradila aplauzom. Dobro dobar.
Rusremović isto tako.

U jednom trenutku mi je bilo došlo da se zaputim u Travnik da onom linijskom sudiji ruku odsječem, brate mili maše i kad jest i kad nije offside. Generalno suđenje na niskom nivou danas.
Svaka čast svima koji su momke bodrili na stadionu, fina je atmosfera bila.

Sljedeća stanica Travnik, opet.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2015, 23:27

Pappy je napisao/la:U srijedu protiv Famosa igrate u Vojkovićima. Je l se može očekivati druga postava ?
Akademija ili rezerve al' one trece :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2015, 23:31

MortemHz je napisao/la:
Akademija ili rezerve al' one trece :mrgreen:
Juniori Akademije nisu sigurno, oni sutra u Pragu igraju utakmicu za treće mjesto a CEE Cup-u, tako da je nemoguće, jedino kadeti ili ovi što nisu danas igrali u Travniku.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jul 2015, 23:32

Ma neće kadeti. Sarajevo i Željo su uvijek dovodili najjače postave Famosu. Ovo su postale tradicionalne utakmice. :mrgreen: Tako da će vjerovatno rezerve igrati.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2015, 23:32

Pa kaze

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jul 2015, 23:46

Ajax je napisao/la:Ma golijada bi trebala da bude realno.
Kao sto rece, golijada.

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 jul 2015, 23:49

Svaka čast momcima na požrtvovanoj i borbenoj igri ovo sam od njih i očekivao da izađu kao šampioni i to demonstriraju na terenu kako nam i priliči. Prezadovoljan :salut: Dženo gospodin :salut: Idemo dalje !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hifans
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 27 jul 2015, 23:49

Po ovome liku što prati Hajduk do sad su Svaka, Mešanović, Guza i Crnov trebali potpisat za njih..

Ljudi nisu imali 20 k eura da dovedu Tudoru nekog igrača a htjeli bi Samira. :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 jul 2015, 00:06

BILAKRV1950 je napisao/la:radovac u hajduk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedno su zelje a drugo je realnost. Ispod milion eura nema nikakve sanse i tada je pitanje dali bi presao. Radovac je najveci dragulj BH fudbala.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2015, 00:16

Ma kakav Hajduk, trenutno su u veoma teskoj situaciji i sve su losiji sto i rezultati pokazuju. Svakako da im je reputacija trenutno veca od nase ali bez obzira to bi Radovcu bio korak nazad bas kao i Sarajevu, da prodaje takvog talenta u klub koji nije nista jaci od nas.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, fanaticoszg, Hajdeee, JavierBosnia, Rokitansky, Zaboljesutra i 36 gostiju.