SamoTravnik je napisao/la:Samo da te pitam sta je povod bio ulaska policije ? Pitam iz razloga sto mi je cudno da vasa policija ulazi i bas tog pojedinca udara i odvodi.breskva je napisao/la:**** vas informacije gdje ćemo biti smješteni, uđem na natkrivenu gdje 'smo' trebali biti i sjebem se, ali nema veze skinulo se nas par i navijali 90 minuta..
isto tako bez ikakvog razloga prebiše nam momka na metar od mene na poluvremenu kad su kornjače ušle, nikakvog razloga nije bilo ali vidi se koliko je to podmuklo bilo, znači ušli su na stadion prošli skroz tamo do kaveza skroz i spustili se u prvi red gdje smo stojali..
igra, **** drina... , ne znam šta da kažem ali evo sad će opet travnik oni su dosta jači od drine možda to bude nešto zahtijevnije ali uz ovakvu igru ako se pruži ja lično ne sumnjam u pobjedu. uz ovoliko morala, podrške sa tribine...
iskreno da ti kažem pojma nemam, momak normala sa nama stojao jest da je sjedio jedno 20 minuta, ne vjerujem da je radi puške šta bilo jer ne bi onda samo njeg(hehe)nego baš precizno sve nas pobacaše da do njega dođu..