Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Ma, nista bez Herrere, on mora imati mjesto, da li u kombinaciji sa jednim od njih ili sa oba.Format je napisao/la:Meni se Caarick/Morgan ne svidja,u tranziciji smo 0
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Je li igrao Herrera ikako na ove 3 utakmice? Nisam gledao jbg, kasno a radi se ujutro. Sinoć se zapio 

Herrera jednostavno mora da igra,dokazao je to i prosle sezone kad ga je bez opravdanog razloga drzao na klupi a i sad sigurno ne zasluzuje klupu bez obzira na pojacanja.U formaciji 4 3 3 Hererra je potreban zato sto igra u oba pravca i zajedno sa Svajnijem bi kreirao napad a naravno svojom trkom bi konstantno stvarao presing i pomagao odbrani,naravno sad imamo vise opcija tu tako da ce svi imati priliku da se dokazu jer ce biti rotiranja.LvG samo mora izbaciti Depaya iz sredine i postaviti ovu vezu sa ofanzivnim krilima(to je ono sto smo svi ocekivali da ce uradit)
Kad bi igrali 4-3-3 onda bi nam vjerovatno trebalo desno krilo jer Angel vjerovatno ide u PSG, Mata loš na toj poziciji, a Valencia više nije neki igrač. Jedino možda forsirat Januzaja na toj pozicji.
Vragovi, kad vam stupa na snagu ugovor s Adidasom?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
1.8. Subota, već se rekonstruiše OT u Adidas logo.Amarildo je napisao/la:Vragovi, kad vam stupa na snagu ugovor s Adidasom?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Mislim da ce Gaal protiv PSG-a izvesti tim, koji bi mogao biti slican onom protiv Tottenhama. Tu ce prije svega biti vazan segment fizicke spreme, takticke izmjene (vracanje Depaya na krilo i 433 krilne formacije),...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
-
- Kontakt:
Treba prodat ovog smrada Di Mariu ,i De Geu,Chicharita pa i Roja po mogucnosti! Forsirat Adu Lingarda Perreiru i Romera na golu il jos bolje Johnstona koji bi sigurno vjecno pristao biti nas numero uno.Dosta vise kurcevitih glavonja kojima dajemo hljeb a oni se preseravaju. jedan se snima u potkosulji Barce drugi ode na pozajmici i govori kako je Real najveci treci sanja povratak U Madrid s trebom ma k. Moj sve to treba rastjerat bajo moj
MrParanoic je napisao/la:Treba prodat ovog smrada Di Mariu ,i De Geu,Chicharita pa i Roja po mogucnosti! Forsirat Adu Lingarda Perreiru i Romera na golu il jos bolje Johnstona koji bi sigurno vjecno pristao biti nas numero uno.Dosta vise kurcevitih glavonja kojima dajemo hljeb a oni se preseravaju. jedan se snima u potkosulji Barce drugi ode na pozajmici i govori kako je Real najveci treci sanja povratak U Madrid s trebom ma k. Moj sve to treba rastjerat bajo moj

Juzno Amer nije za Engleske.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
MrParanoic je napisao/la:Treba prodat ovog smrada Di Mariu ,i De Geu,Chicharita pa i Roja po mogucnosti! Forsirat Adu Lingarda Perreiru i Romera na golu il jos bolje Johnstona koji bi sigurno vjecno pristao biti nas numero uno.Dosta vise kurcevitih glavonja kojima dajemo hljeb a oni se preseravaju. jedan se snima u potkosulji Barce drugi ode na pozajmici i govori kako je Real najveci treci sanja povratak U Madrid s trebom ma k. Moj sve to treba rastjerat bajo moj

Velike ekipe poput Manchester Uniteda ne zasluzuju takve igrace (prelivode).
Unitedu bi bilo bolje (a nekako sam uvjeren da ce to LvG i uraditi) da forsira domace igrace.
Klubovi kao ManU ne zasluzuju takve igrace koji ce za klub igrati dok neki drugi veliki klub ne baci oko na njih.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!

Kakav Di Maria, gledaj ove mašinke.

Moj stručnjak koja se ekipe osloni na ovakvu mašinu kao prvi izbor daleko će doguratBelmin6 je napisao/la:
Kakav Di Maria, gledaj ove mašinke.
AkoBogda insAllah prva postava, on desno, Depay lijevo. Samo nebo je granica.
Da u nekoj skorijoj budućnosti al se još treba brusiti i dokazivati za prvi izborBelmin6 je napisao/la:AkoBogda insAllah prva postava, on desno, Depay lijevo. Samo nebo je granica.
-
- Kontakt:
Ma ova masinka je jaca od perhana,haj se osloni na perhana 3 odigra do 65 narednih 10 povrijedjen ajde ne kenjajte Samo Adu treba forsirat
Treba momak još radit na završnim pasovima jer sve što uradi upropastiti centaršutem il loših pasom., ok ga postepeno uvodit al da se sa njim krene kao prvim krilom greška velika, a titulu napast sa adovim dodavanjima ne ne opet moje mišljenje
- theboss_RD07
- Kontakt:
Čekajući Godoa.
Svi bi mi voljeli da Januzaj napravi BUM ali prošle sezone nije pokazao ništa, ove bi mogao imati još i jaču konkurenciju. Moguće ali teško.
Svi bi mi voljeli da Januzaj napravi BUM ali prošle sezone nije pokazao ništa, ove bi mogao imati još i jaču konkurenciju. Moguće ali teško.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.