Moguce danas sam pogodio Arges 2 1-3 bilo 3.85 kvota juce izgubio Cluj u ciganskoj cergi je sve mogucefallen01 je napisao/la:kolko je to sigurno?harry_90 je napisao/la:VASLUI-CEAHLAUL 2/1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moguce danas sam pogodio Arges 2 1-3 bilo 3.85 kvota juce izgubio Cluj u ciganskoj cergi je sve mogucefallen01 je napisao/la:kolko je to sigurno?harry_90 je napisao/la:VASLUI-CEAHLAUL 2/1
Caravaca-Granada,ako to mislis vodi Granada 0:1 u 90-oj minuti.harry_90 je napisao/la:@ Devil
Brate mozes li mi naci rezultat spanske 4 lige,grupa B,jaran mi dobio dojavu da ce neka Granada dobit u gostima,ako mozes da potrazis,ako ti nije frka.
Eh ta caravaca-granada,al djaba kad u nasim kladama nema te ligeDevil je napisao/la:Caravaca-Granada,ako to mislis vodi Granada 0:1 u 90-oj minuti.harry_90 je napisao/la:@ Devil
Brate mozes li mi naci rezultat spanske 4 lige,grupa B,jaran mi dobio dojavu da ce neka Granada dobit u gostima,ako mozes da potrazis,ako ti nije frka.
Znas kolika je kod mene bila kada sam ja uplacivao,1.55.I misleo sam da odigram i na kraju ne odigram.harry_90 je napisao/la:Eh ta caravaca-granada,al djaba kad u nasim kladama nema te ligeDevil je napisao/la:Caravaca-Granada,ako to mislis vodi Granada 0:1 u 90-oj minuti.harry_90 je napisao/la:@ Devil
Brate mozes li mi naci rezultat spanske 4 lige,grupa B,jaran mi dobio dojavu da ce neka Granada dobit u gostima,ako mozes da potrazis,ako ti nije frka.2.40 kvota je na njima jutros bila.Hvala na informaciji,imas pivu od nas .
Moram te razocarati ali si trebao Boston kontra hendikep -7 1,85 ili 2 odigrati 3.50 kvota$eLLa je napisao/la:pozdrav raja evo i mene s rostiljanja da malo vidim kako stvari ovde stoje ja danas samo 2 tiketa odigro jbg pare za danas cuvo al imam za sutra oko 25km da se kladim jos ako prode ovaj tiket bice svega![]()
![]()
1 tiket
velez - zeljo x2![]()
schalke - werder.b ps1 (oba daju go)![]()
![]()
bayern 1![]()
barca 2
fenerbahce 1
i stutgart - mainz 1![]()
![]()
a ovaj sto mi je u igri
1.) totenham - bolton 1![]()
2.) ferrer - verdasco zs2 (prvi set vise od 9 gemova )![]()
3.) man .city - aston villa 1![]()
4.) fenerbahce - eskisehirspor 1
5.) cleveland - boston 1![]()
6.)villareal - barca 2
7)milan - fiorentina ps 1
uh dobro je prošo sam ovaj drugi listićFeco je napisao/la:evo od mene nekoliko listića
1.schalke-werder 1x 1,38
stuttgart-mainz 1 1,35
notts county-cheltenham 1 1,40
karlovac-šibenik 1 1,80
montpellier-ch.medvedi 1 1,30
teplice-kladno 1 1,50
villarreal-barcelona 2 1,60
2.listić
rosol-snobel 1 1,45
shrewsbury-morecambe x2 1,31
veszprem-barcelona 2 2,60
smederevo-partizan 2 1,30
sion-grasshoppers /pik/ x 1,55
sarajevo-zrinjski 1,55
celtic-motherwell 1 1,35
stosur-lapushchenkova(rez) 2:0 1,45
parma-roma 2 1,65
mattersburg-a.karnten 1 1,45
poitiers-strasbourg 1 1,35
bosna-igokea 1,40
cleveland-boston 1 1,30
4.ferrer-verdasco 2 1,95
velež-željezničar 2 2,60
međimurje-cibalia 2 2,40
milan-fiorentina 2 4,25
5.birmingham-burnley 1 1,50
borac-vojvodina x2 1,37
leverkusen-hertha 1 1,35
portsmouth-wolverhampton x2 1,39
dinamo-hajduk x2 1,58
pachuca-monterrey x2 1,39
Jos Barca pa da uzmem bar 1000 dinara danas.Valjda ce doci.Devil je napisao/la:Evo i ja sad dosao kuci nakon mukotrpnog rada oko rostilja.Ovako punog stomaka gledam rezultata i
.Ali ipak ostalo je nekoliko tiketa.Na jednom sam pao na Dortmundu 1,na jednom na Millwall x,na jednom na Realu 1H.Ostalo mi je jos jedan tiket u igri sa nekoliko prodjenih,jedan sistem,i jedan vecernji tiket.
Evo onih sto mi je ostalo:
Hannover-Gladbach 1![]()
Tottenham-Bolton 1![]()
Celtic-Motherwell 1![]()
Parma-Roma 2![]()
Istra-Inter 1![]()
Radnicki-CZV 1![]()
Gent-Kortijk 1![]()
na sistemu mi je jos ostalo da moram pogoditi 4/5 pa da imam bar 1000 dinara.
Pogodio.(fixevi)
Tottenham-Bolton 1
OFK-Hajduk 1
Huddersfield-Colchester 1
pogodio(razrada)
Velez-Zeljo 2
Metalac-BSK 2
Swindon-Brentford 3+
Jovanovski-Molik 1
Sprem-Kheotavong 1
Cortese-Bergamo 1
promasio:
Schalke-Werder 1
Dortmund-Wolfs 3+
Kilmarnock-St.Jonshone 1
Karlovac-Sibenik 1
ostalo:
Panathenaikos-Panionios -158![]()
Villarreal-Barca 2
PSG-Monaco 1px![]()
Alba-Ludwigsburg 146+![]()
Milan-Fiorentina 1px![]()
i jedan vecernji nista na njemu nije pocelo
Gent-Kortrijk 1![]()
PSG-Monaco ( p) 1
Villarreal-Barca 1px
Espanyol-Valencia 2![]()
Dep.Quito-Inpendiente 1
Alba-Ludwigsburg 146+![]()
Shit happens, sorry drugar, mene Leverkusen zayebo.Mont0 je napisao/la:Willy, prvi tvoj sam rasporedio na svoja dva tiketa, i vjerovao ili ne, na jednom na Henin na zbroj gemova, drugi na Schalke dg1, ebemu kupus vise, dokad![]()
Sutra zatvaram BetLive
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.