NK Široki Brijeg

styles
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la styles » 01 maj 2010, 19:37

edinko je napisao/la:Ovu Listicu i Leotar bi trebalo izbaciti iz lige za sva vremena..i Podstanare iz Mostara...najveci"kupoprodajni"klubovi....bez veze ste....sto vas blokirase na kladionicama i u Evropi??!!
Na Želju bilo 3.30, a na Široki 2,25 do 10:30 sati, poslije oba blokirana, jesi mislio na te blokirane.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 01 maj 2010, 19:38

Dabar je napisao/la:
edinko je napisao/la:Ovu Listicu i Leotar bi trebalo izbaciti iz lige za sva vremena..i Podstanare iz Mostara...najveci"kupoprodajni"klubovi....bez veze ste....sto vas blokirase na kladionicama i u Evropi??!!
pa onda i velež treba izbaciti,evo je li sam navijač veleža prije ut rekao da ste prodali..
Bolan igram svedsku kladionicu na nettu redovno....BLOKIRALI MI SAMO PAR Leotar Listica?!
Pa u Svedskoj su pisali te bajke kako "tri kluba u BiH redovno namjestaju "i pominju Zrinjski i Leotar pored vas..Velez nema sta da proda,izgubili smo od najboljeg tima lige...a taj sto kaze da je Velez prodo,garant je neki klinjo od svojih 12ak godina kojemu je tesko sto mu je klub fasovo kuci....pusti to..ja vam ozbiljno kazem,MALO vam nedostaje da vas izbaci Uefa...zivi bili pa vidjeli..Svedima se vjeruje...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 01 maj 2010, 19:40

ma raja ovdje je tolika mafija u klubovima da je za poludit mi u zenici jedva cekamo kraj sezone ja vjerujem da je ovaj trougao dogovorio ovo sto se pise po forumu i zalosno je to sto se radi na ovim prostorima al eto svi su dobri na kraju pa necemo sad toliko kukat siroki ce u ligu uefe sta loetar obezbjedio opstanak pobjedom u zenici celik u sirokom i svi dobri a dobili na kladionici :oops:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 maj 2010, 19:42

Yah bogati, neka si se ti iz Svedske javio da kazes kakav je nogomet u BiH i sta je gdje namjesteno jer ti vidis sta ima na ponudi, a sta nema i tu si da das izvjestaj.
I cuj molim te ''Velez nema sta da proda, izgubili smo od najboljeg tima lige''. Hahahaha, a bogati. A mi sa najskupljom i poimenice najboljom ekipom u ligi nikad ne bi trebali biti u stanju proigrati (sjeti se ti tko je bio jesenski sampion kad vec spominjes ''najbolje timove lige'') i dobiti bilo koga u ostatku lige?
Pa ta momcad je ostala neporazena na Kosevu pored onako motiviranog domacina, ali ce zato pasti pod strasnom atmosferom Polica i nema sanse da dobije, za razliku od Zelje, naravno, ili Borca iz penala proslo kolo, Slobode ovo kolo, bez da je namjesteno? Cujes li ti sebe? Pa sta je to nego subjektivnost? Tko mi majke ti ostao u ligi da se na taj nacin gleda i radi? Gdje si ti na toj utakmici da je uopce pogledas? TV Sweden ja? Sta se provaljujete iz kola u kolo... U ligi u kojoj se svaka gostujuca pobjeda gleda kao nesto namjesteno, cemu uopce igrati?
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 01 maj 2010, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 01 maj 2010, 19:59

cestitke sirokom na pobjedi! ;)

valjda ste time osigurali evropu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 maj 2010, 20:03

Aj zar u mnogim postovima edinka niste razumjeli da je ultra nacionalist te da provocira? :?
Kanite se zadrtih ljudi s kapacitetom mozga od 5%.
Da su nastavili domacini dobivati mnogi bi pisali e domacinska liga,****.... ti ovo,kad gosti dobiju e kupili,mater im lopovsku... uglavnom uvijek je nesto,stoga "gospodi" koja je naucila na pracenje engleske i njemacke lige je tesko udovoljiti!
HSK Zrinjski Mostar

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 01 maj 2010, 21:24

Edinko zar djeca ne smiju igrat kladionicu? Pazi da ti policija kući na vrata ne pokuca. :lol: :lol: :lol:

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 01 maj 2010, 22:19

Ja jesam navijac Sirokog , ostao sam medju 200 navijaca jadnih koji dolaze na pecaru , gledati sve ovo, pitam se zasto ovo sve na pecari moram gledati.Nek se nogometasi ugledaju na kosarku,pa ce sigurno vise ljudi dolaziti,a ne protiv Laktasa da pobjedimo kuci, mora nam sudija natezati.Pitam sve vas sto branite ovakav jadan Siroki, do kada, i gdje ste na stadionu, pa navijaca nema nigdje, a razlog za to postoji , jad od igre .

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 maj 2010, 22:23

capelo111 je napisao/la:Ja jesam navijac Sirokog , ostao sam medju 200 navijaca jadnih koji dolaze na pecaru , gledati sve ovo, pitam se zasto ovo sve na pecari moram gledati.Nek se nogometasi ugledaju na kosarku,pa ce sigurno vise ljudi dolaziti,a ne protiv Laktasa da pobjedimo kuci, mora nam sudija natezati.Pitam sve vas sto branite ovakav jadan Siroki, do kada, i gdje ste na stadionu, pa navijaca nema nigdje, a razlog za to postoji , jad od igre .
Zamisli kako je tek nama kada naš Čelik koji je pobjedivao prije 20 tak godina jednu C.Zvezdu na Marakani da stimamo tekme sa leotarima , travnikom i evo izgleda sa vama ...
A jos uzmes u obzir da 10 godina nalazis se na rubu druge lige.. :roll:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 maj 2010, 22:25

avenija je napisao/la:
capelo111 je napisao/la:Ja jesam navijac Sirokog , ostao sam medju 200 navijaca jadnih koji dolaze na pecaru , gledati sve ovo, pitam se zasto ovo sve na pecari moram gledati.Nek se nogometasi ugledaju na kosarku,pa ce sigurno vise ljudi dolaziti,a ne protiv Laktasa da pobjedimo kuci, mora nam sudija natezati.Pitam sve vas sto branite ovakav jadan Siroki, do kada, i gdje ste na stadionu, pa navijaca nema nigdje, a razlog za to postoji , jad od igre .
Zamisli kako je tek nama kada naš Čelik koji je pobjedivao prije 20 tak godina jednu C.Zvezdu na Marakani da stimamo tekme sa leotarima , travnikom i evo izgleda sa vama ...
A jos uzmes u obzir da 10 godina nalazis se na rubu druge lige.. :roll:
e da je se nakon ovako tuznih postova naci negdje u birtiji i dobro "zapit"
E i ja sam nekada gledao Modrica u dresu Zrinjskog,nekada smo igrali najljepsi nogomet u BiH,a sad na gostovanjima skidamo gace ko susjedi nam godinama! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 01 maj 2010, 22:47

A da se ukine liga i novac koji klubovi dobivaju uloži u nešto korisno? :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 maj 2010, 01:29

Bgmi kako nije stid i širokog i želje... kako su se samo usudili pobjediti u gostima u ovoj nasoj domaćinskoj ligi nek se stide...
de bola koji je vama qrac svima... znaci da ne smije kvalitetnija ekipa pobjediti u gostima u nasoj ligi... pa ako je tako zasto se igra uopce, nek se odmah odluci svim domacinima po 3 boda i dobar... pricate gluposti...
nakon jeseni smo pobjedili u gostima i tu ste dosli srati... a kad smo bili 10 kola bez poraza i od toga 9 pobjeda(ja mislim nisam siguran) kako tada niste srali nista...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 09 maj 2010, 13:20

U okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine večeras će u Širokom Brijegu snage odmjeriti istoimeni domaćin i Čelik, a golman momčadi s Pecare i jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Širokog u posljednje vrijeme, Dejan Bandović, uvjeren je da će on i njegovi saigrači nastaviti pobjedničku seriju.

"Utakmica sa Čelikom za nas je jedna od najvažniji u sezoni. Nalazimo se u pobjedničkom ritmu i siguran sam da ćemo se i večeras radovati", rekao je Bandović za SportSport.ba i dodao:

"Čelik se bori za opstanak i sigurno će učiniti sve kako bi Pecaru napustio neporažen. Međutim, bodove spasa morat će potražiti negdje drugo jer mi sa eventualnom večerašnjom pobjedom dolazimo na korak do evropske scene. Biće teško, no bodovi će ostati na Pecari."

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 09 maj 2010, 18:32

Pobjedom Sarajeva u Istocnom Sarajevu situacija za Evropu i opstanak se bitno mjenja,ostaje da se vidi kakav ce nam scenarij skuhati.Jer za opstanak itekako je ugrozena Slavija ukoliko Laktasi neporazeni napuste Mostar, jer oni idu Celiku i Laktasima.Sarajevo sa dvije pobjede kuci sigurno uz mogucnost vracanja tri boda,dok za Evropu je u najtezoj situaciji Zrinski koji ce morati u posljednjem kolu pobjediti Sirokog, zasto imaju velikih sansi , jer ce oni po tradiciji biti kao domacini, jer ce imati puno vise navijaca na tribinama.

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 09 maj 2010, 21:58

capelo111 je napisao/la:Pobjedom Sarajeva u Istocnom Sarajevu situacija za Evropu i opstanak se bitno mjenja,ostaje da se vidi kakav ce nam scenarij skuhati.Jer za opstanak itekako je ugrozena Slavija ukoliko Laktasi neporazeni napuste Mostar, jer oni idu Celiku i Laktasima.Sarajevo sa dvije pobjede kuci sigurno uz mogucnost vracanja tri boda,dok za Evropu je u najtezoj situaciji Zrinski koji ce morati u posljednjem kolu pobjediti Sirokog, zasto imaju velikih sansi , jer ce oni po tradiciji biti kao domacini, jer ce imati puno vise navijaca na tribinama.

Hej pa gdje si ti gataru stari, nesto se nejavljas

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 maj 2010, 22:24

kakvi smo bili :?:

kako su dvojica kosatih igrala najvise me zanima :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 maj 2010, 22:46

Phill Jackson je napisao/la:kakvi smo bili :?:

kako su dvojica kosatih igrala najvise me zanima :D
bil iste u obrani! ;)

jedna prilika i gol kosatog, broj 11...

kasnije Široki milijun prilika, realno da je bilo jedno 6-1 ne bi bilo nezasluzeno u odnosu na prilike...

sve u svemu, bodovi Širokom su tu...a Čelik neka se i dalje bori..

inače, 8 robijaša bilo, pa ih pitajte kako su igrali Čelikovci...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 09 maj 2010, 23:41

škripari fina brojka...izgleda da je termin pogođen, i da odmah spomenem kako me nerviraju omalovažavanja nekih navijačkih skupina tipa RA a na derbi protiv želje nije ih ni bilo upola ko vcrs skripara..respect momci! idemo u europu :) http://abcportal.info/slike.aspx?a=144

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 00:08

sb citizen je napisao/la:škripari fina brojka...izgleda da je termin pogođen, i da odmah spomenem kako me nerviraju omalovažavanja nekih navijačkih skupina tipa RA a na derbi protiv želje nije ih ni bilo upola ko vcrs skripara..respect momci! idemo u europu :) http://abcportal.info/slike.aspx?a=144
Za evropu trebat ce jos dosta muke,a vidi slike robijasa ,osmorica velicanstvenih! :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 10 maj 2010, 00:30

Babilon je napisao/la:
sb citizen je napisao/la:škripari fina brojka...izgleda da je termin pogođen, i da odmah spomenem kako me nerviraju omalovažavanja nekih navijačkih skupina tipa RA a na derbi protiv želje nije ih ni bilo upola ko vcrs skripara..respect momci! idemo u europu :) http://abcportal.info/slike.aspx?a=144
Za evropu trebat ce jos dosta muke,a vidi slike robijasa ,osmorica velicanstvenih! :mrgreen: :mrgreen:
U kakvom se sranju nalazimo kao klub i ovih osam je previse ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: dark44, fks74, NerminFatic, tutankamon1905 i 68 gostiju.