FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

suntu jeu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la suntu jeu » 01 maj 2010, 19:13

Borčevac je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Čestitke za pobjedu,ako ne bude nikakvih iznenađenja do kraja uzimate titulu,koju ste po meni i zaslužili.Vama titula,nama Kup,bilo bi realno nakon svega. ;)
Pozdrav
ma objesi ti to macku o rep DUPLA KRUNA!
hahahaha ma može jarane što se mene tiče nije nikakav problem :D :D
Ma rock 'n' roll.. ispadnite u ligu RS-,tako ćete izgleda biti najsretniji.. :lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 maj 2010, 19:13

sandokan_TM87 je napisao/la:Ovo sto je prikazano danas u mostaru do 80-te min. je odlican fudbal bar prema javljanju izvjestaca bih radia kao i realnom dropovom pracenju tekme online- drop svaka cast na objektivnom izvjestavanju
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
Kakav crni izvjestavac, utakmica losa sa puno grubih startova, losa igra i sa jedne i sa druge strane najludji od svega prekrsaj nad Bajrom ( covjek se bukvalno okrenuo u zraku ) i ni zutog kartona ne bi...Sejo je dao fenomenalan gol ( usao sa klupe )...Par velezovih sansi je produkt lose reakcije nase odbrane a pogotovo Kerle ( jako lose izdanje ) Bekric :D jos jednom po meni igrac utakmice...
Realno, ako je iko zasluzio titulu ove goodine onda smo to mi...ni dupla kruna mi ne bi bila mrska....
Imam utisak da ce sve biti i rjeseno prije kraja prvenstva....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 01 maj 2010, 19:15

Ovo je Zeljo, neko napisa Salke 04 a Zeljo je od sada Zeljo 02. Pa mi ni jednu tekmu ovoga proljeca nismo pobijedili jedan razlike, 2 i vise. Zasluzili smo titulu sto jest, jest.
Svaka cast momci, i napadali ste, i branili i odbranili. Seha majstore, Bekric je ubjedljivo najbolji igrac lige a istina je da se pa skoro citavu jesen patio. Sta bi bilo da je igrao od pocetka.
Necu vise o imenima, idem sada proslaviti i titula je skoro pa gotova stvar.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 19:15

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 01 maj 2010, 19:18

Cestitam Želji na tituli, mi pobjedismo Borac vi Velež nama 90% siguran opstanak i ako vase jadne komsije dobiju bodove :D, a vama titula IDEALNO :D.
--Pametnij popusta--

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 01 maj 2010, 19:22

pile87 je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:Ovo sto je prikazano danas u mostaru do 80-te min. je odlican fudbal bar prema javljanju izvjestaca bih radia kao i realnom dropovom pracenju tekme online- drop svaka cast na objektivnom izvjestavanju
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
Kakav crni izvjestavac, utakmica losa sa puno grubih startova, losa igra i sa jedne i sa druge strane najludji od svega prekrsaj nad Bajrom ( covjek se bukvalno okrenuo u zraku ) i ni zutog kartona ne bi...Sejo je dao fenomenalan gol ( usao sa klupe )...Par velezovih sansi je produkt lose reakcije nase odbrane a pogotovo Kerle ( jako lose izdanje ) Bekric :D jos jednom po meni igrac utakmice...
Realno, ako je iko zasluzio titulu ove goodine onda smo to mi...ni dupla kruna mi ne bi bila mrska....
Jarane nisi ti sav svoj....

Zelji i PRAVIM MANIJACIMA cestitam na pobjedi...bili ste bolji i zasluzeno ste dobili...okanite se ovih Njanja i njhovim bajki o kupovini tekme u Mostaru..mi cemo nasim igracima hebati sav rod za ovu NEIGRU evo citavo proljece..da su igrali da valja danas bi sa vama razigravali za sampiona....a ove Njanje,pustite ih jadnike opet su ispod vas...jel jos kukaju pred savezom da im POKLONE bodove sa Tusnja gdje dva puta popusise?

Igra je bila dobra,nasim igracima noge se svezale jer je i ono malo navijaca napustilo tekmu radi nezadovoljstva IGROM VELEZA....nema veze sa vama...

Jos jednom svaka cast,dobili ste nas zasluzeno....Sretno u ligu Prvaka!
Velez u srcu ....
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

erko manu-bosna
Kontakt:

Post Postao/la erko manu-bosna » 01 maj 2010, 19:25

NIJE TO BOLEST RJETKA,
NISU POSLJEDICE RATA,
JA SAM PRVO REKO ZELJO,
PA SAM POSLJE REKO TATA,,,, :) :) :) :D :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 19:28

edinko je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Jarane nisi ti sav svoj....

Zelji i PRAVIM MANIJACIMA cestitam na pobjedi...bili ste bolji i zasluzeno ste dobili...okanite se ovih Njanja i njhovim bajki o kupovini tekme u Mostaru..mi cemo nasim igracima hebati sav rod za ovu NEIGRU evo citavo proljece..da su igrali da valja danas bi sa vama razigravali za sampiona....a ove Njanje,pustite ih jadnike opet su ispod vas...jel jos kukaju pred savezom da im POKLONE bodove sa Tusnja gdje dva puta popusise?

Igra je bila dobra,nasim igracima noge se svezale jer je i ono malo navijaca napustilo tekmu radi nezadovoljstva IGROM VELEZA....nema veze sa vama...

Jos jednom svaka cast,dobili ste nas zasluzeno....Sretno u ligu Prvaka!
Velez u srcu ....
Svaka ti cast na korektnom komentaru
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Tooki_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Tooki_tm87 » 01 maj 2010, 19:29

Hah, evo i ja se registrovao. :D Dupla kruna ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 maj 2010, 19:35

Treba istaci da je Seha majstorski intervenisao tri puta kad su igraci Veleza pucali sa 7-8 metara. Prvi put u 35. minuti kad je Dzafic isao sam prema Sehi a ovaj skinuo cist go a onda u drugom poluvremenu u intervalu od 7 minuta 2 mrtva zicera za Velez ali Seha spasava go odlicnim intervencijama. Polako ali sigurno izrasta u pravog golmana .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 19:36

Želji dupla kruna,Borcu ćuna :lol: :lol: 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 maj 2010, 19:37

cestitke komsije ovo je velik kororak ka tituli
You are someone else I am still right here

TM87_Maniacs
Kontakt:

Post Postao/la TM87_Maniacs » 01 maj 2010, 19:39

[quote="Ponos Torina"]Želji dupla kruna,Borcu ćuna :lol: :lol: 8-)[/quo
al vel'ka ćuna... hahahahahaa . . Sampioneee
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987

Tooki_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Tooki_tm87 » 01 maj 2010, 19:40

Stole iz Bora je napisao/la:Treba istaci da je Seha majstorski intervenisao tri puta kad su igraci Veleza pucali sa 7-8 metara. Prvi put u 35. minuti kad je Dzafic isao sam prema Sehi a ovaj skinuo cist go a onda u drugom poluvremenu u intervalu od 7 minuta 2 mrtva zicera za Velez ali Seha spasava go odlicnim intervencijama. Polako ali sigurno izrasta u pravog golmana .. ;)
da.. sta cemo ako nam ode seha :lol: :mrgreen: Sampionee, ole ole ole

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 01 maj 2010, 19:40

DOSO JE I TAJ DAN, UMRO JE BORAC TAJ, UMRO JE UMRO, UMRO JE ON NECE BITI SAMPION

SVUDA GRMI OKOLO NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO, SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO ;) ;) ;) ;)
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 maj 2010, 19:41

Cestitke Zelji. Vjerovatno i presudna 3 boda.
Nego koliko ste vi utakmica izgubili u proljetnom dijelu sezone??? :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 19:44

TM87_Maniacs je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Želji dupla kruna,Borcu ćuna :lol: :lol: 8-)[/quo
al vel'ka ćuna... hahahahahaa . . Sampioneee
Dupla u pola ;) :D

Vrijeme je i bilo da se u Sarajevu igra Liga prvaka Dosta je vise Sirokih,Uskih,zrinjskih i slicnih

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 01 maj 2010, 20:06

sutra ladno 0:2 (Bekrić,Bućan)[/quote]

:D :D :D

bio sam blizu, samo me Kerla prevari... ali i neka je :D :D :D

jel ono njanje idu na titulu :? :? :?
Por que ? Por que somos los mejores...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 01 maj 2010, 20:08

Ovom sto prica da je namjesteno. Idolu glupi sviju mi prije tekme si pisao 100% pobjeda vasa, nemamo sanse koji k**** sad glumis? Momcima respekt svaka cast odigrali si kako i treba da igra SAMPIONSKI tim. 0:2 meni dosta titula i kup nama :D Amin :D

tuce
Kontakt:

Post Postao/la tuce » 01 maj 2010, 20:15

titula na grbavici konacno.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dark44, Levin, mavi, MrkiMedo, Paromlinac, ristagrad, voltron30 i 76 gostiju.