FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ko je gledao Musemica veceras na sportskom mogao je vidjeti da je i Husref uvidio neke stvari i gdje je pogrijesio....jel iko zna tacno sta se desava sa Kosticem i Skahicem i kad bi oni trebali zaigrat....sve smo nekako digli na veci nivo i ljestvica je pomjerena osim ovog segmenta registracije i provjere igraca....taj segment nam je jos uvijek na seoskom nivou...moramo se ba uzbiljit sto se toga tice....uigravas ekipu na vrhunskim pripremama i onda te iste igrace ne povedes na prvo tesko gostovanje...mislim...amaterizam na kubnu,jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Husref je u ovoj emisiji BHT Premijer Liga najavio da ce biti izmjena u sastavu.
@staragarda to u vezi sa Škahicem i Kosticem meni se nikako ne svidja, ne znam za Škahica kada bih on mogao da zaigra, al cini mi se da cemo se fino nacekati Kostica.Skoro pa iste probleme ima i Čelik sa registracijom igraca eto oni cekaju da im se trener registruje sigurno preko 3,4 mjeseca.
nadam se da grijesim i da ce bar jedan od ove dvojice imati pravo nastupa protiv Rudara, ali ako trenutno stvari stoje to je veoma tesko.
@staragarda to u vezi sa Škahicem i Kosticem meni se nikako ne svidja, ne znam za Škahica kada bih on mogao da zaigra, al cini mi se da cemo se fino nacekati Kostica.Skoro pa iste probleme ima i Čelik sa registracijom igraca eto oni cekaju da im se trener registruje sigurno preko 3,4 mjeseca.
nadam se da grijesim i da ce bar jedan od ove dvojice imati pravo nastupa protiv Rudara, ali ako trenutno stvari stoje to je veoma tesko.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ni ja ne ocekujem oba u sastavu sigurno jedan dobar vremenski period..
Batva.
Koliko god covjek nesto zeli nije uvjek u mogucnosti jbg..
Isao sam iz beca na utakmice a eto ironije ovdje sam na godisnjem pa sam bio sprijecen ICI.jbg.
Nadam SE prva tri boda za vikend.
Koliko god covjek nesto zeli nije uvjek u mogucnosti jbg..
Isao sam iz beca na utakmice a eto ironije ovdje sam na godisnjem pa sam bio sprijecen ICI.jbg.
Nadam SE prva tri boda za vikend.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ima ima burazTuzlak04 je napisao/la:
Zajebavam kolega. Nego nešto ne vjerujem da nas (Gračanica, Živinice) ima tamo.

Ne obracajte paznju na Chinagliu ja tog lika nisam nikad vidio zadovoljnog

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sere chinaglia malo..
Biti nezadovoljan uredu.Ali potencira istu spiku svaki boziji dan.bezveze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fura vas covjek,sta vam je....ne mogu da vjerujem da jos niste skontali,jbtsolinas je napisao/la:Sere chinaglia malo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Preminup Jakov Mott, prva generacija FK Sloboda nakon drugog svjetskog rata...
Kostić i Nikolić najverovatnije u Bijeljeni protiv Radnika ili kolo prije protiv Borca.TREBAJU PAPIRI OD UREDA ZA USELJENIŠTVO.staragarda je napisao/la:ko je gledao Musemica veceras na sportskom mogao je vidjeti da je i Husref uvidio neke stvari i gdje je pogrijesio....jel iko zna tacno sta se desava sa Kosticem i Skahicem i kad bi oni trebali zaigrat....sve smo nekako digli na veci nivo i ljestvica je pomjerena osim ovog segmenta registracije i provjere igraca....taj segment nam je jos uvijek na seoskom nivou...moramo se ba uzbiljit sto se toga tice....uigravas ekipu na vrhunskim pripremama i onda te iste igrace ne povedes na prvo tesko gostovanje...mislim...amaterizam na kubnu,jbt
Ja volim FK Tuzla City
Škahić je druga priča , to mora riješiti f/n Savez BiH. TO JE SPOR NA RELACIJI KLUB(VELEŽ) I IGRAČ (ŠKAHIĆ).Ako Škahić dobije spor, Sloboda ga može registrovati odmah. Ako bude kažnjen zabranom igranja na određeni vremenski rok, onda poslije isteka zabrane.Eh sad, pošto to ganja njegov menadžer mi smo na čekanju. Ne bi me iznenadilo da ga odvede i u neki drugi klub. Sjetite se Pirića zimus. Arbitraža , pa slobodan , pa u Sarajevo.Ali kad je Predsjednik Husić ostao u Slobodi menadžer ga brže bolje vrati u Slobodu (20. jan.). Još novinar napisao po menadžerovoj zapovijedi "Husić brži od Ibrakovića -Pirić ostaje u Slobodi". Nije isključeno da i sada Škahić i Pirić nisu povezani slučajevi.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledam ovaj nas dres u katalogu patricka 27 eura..nek je 50 KM na malo vecu kolicinu, dok isprintas sve na njeg, dok klub zaradi ne mozes ga ispod 70 KM davat...a da li bi kod nas po toj cijeni isao dres, jos pise u katalogu 100% poliester
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne idu ti u Bosni generalno dresovi nesto strasno...pogotovo originalni...bolje dat 80 eura za barcin,mancin,juvetov ili bajernov...ta ce ti dres kluba iz tvog grada...ne igraju oni ligu prvakaultrasstyle_tz je napisao/la:gledam ovaj nas dres u katalogu patricka 27 eura..nek je 50 KM na malo vecu kolicinu, dok isprintas sve na njeg, dok klub zaradi ne mozes ga ispod 70 KM davat...a da li bi kod nas po toj cijeni isao dres, jos pise u katalogu 100% poliester
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 27 jul 2015, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam dres Lazija (ovaj na slici) platio skoro 200 KM i to bez poštarine, zato što su mi drugovi uzeli kad su išli na tekmu u Rim, al' zato ima dodatke u vidu logoa i printanje igrača, što je bilo dodatnih 20 €, da sam morao platit' poštarinu, bilo bi i 250 KM, ako ne i više 
nadam se da će i dresovi Slobode bit' prodavani s pritanjem igrača, iako sumnjam, nisu ni prošli

nadam se da će i dresovi Slobode bit' prodavani s pritanjem igrača, iako sumnjam, nisu ni prošli

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd vi sad shvatite nekog ko nema posao, a zivi daleko od stadiona. GIPS karta gradska ona 43 marke sada, a Sloboda sezonska 50. Bgm mnogi ce imati problema ove sezone da dolaze na utakmice.. Pogotovo penzioneri
staragarda je napisao/la:Ne idu ti u Bosni generalno dresovi nesto strasno...pogotovo originalni...bolje dat 80 eura za barcin,mancin,juvetov ili bajernov...ta ce ti dres kluba iz tvog grada...ne igraju oni ligu prvaksultrasstyle_tz je napisao/la:gledam ovaj nas dres u katalogu patricka 27 eura..nek je 50 KM na malo vecu kolicinu, dok isprintas sve na njeg, dok klub zaradi ne mozes ga ispod 70 KM davat...a da li bi kod nas po toj cijeni isao dres, jos pise u katalogu 100% poliester
Do skora nisi imao gdje kupiti dres Slobode (nemaš ni sad oficijelnog shopa da odeš i kupiš ili naručiš preko neta), jedva da su ih imali i igrači a kamoli da su u prodaji. Tako je bilo a i sad je u velikoj većini klubova.
Druga stvar je to "furanje navijanja" za strane klubove i kupovina replika na "pijaci" (rijetki kupuju originalne dresove, samo ovi što se plaho furaju da su španci,englezi...). Treća stvar je ta što kad sam otišao u Legea shop na sjenjaku da uzmem dres reprezentacije, cijena je bila 180KM (dres+ šorc i ne može odvojeno) a Adidasov dres u shopu u čaršiji (Chelsea,Milan...) ~120KM. Ne može Adidas,Nike,Puma i neka žnj marka (što Legea i jeste) biti iste cijene ali pokušavaju nas oderat kako mogu, vidim nije im išlo pošto su vrlo brzo zatvorili

@ultrasstyle_tz sad su svi dresovi od poliestera, tačnije čini mi se od WC2010. Nisu uopšte za neko nosanje, stari dreovi od prije +10 godina su klasa iznad naspram ovih novih po kvalitetu.
Mislim da bi to mogli ići i malo manje od 70, možda 60KM što je pristojna cijena : popust na količinu,popust na količinu štampanja, komisiona prodaja ili kako već se to ugovara jer su nam oni sponzori...
Zivinice se javljaju samo sto sam ja "zapadni" tip, ali zato godisnja, dres i svaka domaca utakmica sam tuDoeTz je napisao/la:Ima ima burazTuzlak04 je napisao/la:
Zajebavam kolega. Nego nešto ne vjerujem da nas (Gračanica, Živinice) ima tamo.![]()
Ne obracajte paznju na Chinagliu ja tog lika nisam nikad vidio zadovoljnog

vidio sam posmrtnicu, tugatuzlak1987 je napisao/la:Preminup Jakov Mott, prva generacija FK Sloboda nakon drugog svjetskog rata...

Sloboda Tuzla
sta ce biti sa Piricem, da li se vraca? ako se vrati sta sa tolikim golmanima, nema ni Celzi jaci trio. Mislim da ce Nikolic stati medju stative ukoliko se Piric ne vrati. nekako mi uliva povjerenje ekipi kao pojava, samo je pitanje sta ce se desiti sa tom registracijom, oteglo se
Mene ovi moji ubjedjuju da je vec odluceno kako ce biti besplatne ili u pola cijene, nisam siguran, sezonske za one kojima roditelji ne radi kao ni on/a sam, s tim da donese potvrdu sa biroa svoju i od roditelja. Ne znam je li jos neko cuo za to, posto ja nisam do odlaska u Zenicu pa mi ovi moji spomenuse nesto u tom fazonu?tuzlak1987 je napisao/la:Hajd vi sad shvatite nekog ko nema posao, a zivi daleko od stadiona. GIPS karta gradska ona 43 marke sada, a Sloboda sezonska 50. Bgm mnogi ce imati problema ove sezone da dolaze na utakmice.. Pogotovo penzioneri
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Jesu pozivali,al iz grupe...da dodje deset momaka koji su u hebenoj situaciji sa tim potvrdama i da ce im oni obezbijedit ulaznice za svaku utakmicu...FKR 1987 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Crkvice1988 i 5 gostiju.