FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- elbflorenz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
@hilmo, kakav je ovaj mali Klaric ?
ovaj hamza catakovic prejak igrac, jucer je dao 4 gola izborio penal i asistirao za posljednji gol..
ovdje se vidi njegov nevjerovatan talenat
ovdje se vidi njegov nevjerovatan talenat
-
- Kontakt:
Kakva akcija protiv Wisle kada je korner bio. Svaka cast majstori.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta je ovo? Catak, Eli, sve moji zemljaci
Jos je i mali Civic tu.. Nadam se da ce se bar jedan probiti do prvog tima.
))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Veladzic i Heric imaju ugovore sa prvim timommuhamedhulk je napisao/la:Sta je ovo? Catak, Eli, sve moji zemljaciJos je i mali Civic tu.. Nadam se da ce se bar jedan probiti do prvog tima.
))
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Postovani navijaci FK Sarajeva.Zapamtite ime Hamza Catakovic.Dobili ste vrhunski talenat iz Krajine.To je rang Radovca,Cimirota ako ne i veci od toga.Pred nama je....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da, nedavno zabio Wislinim momcima 4 golaFKKRAJINACAZIN je napisao/la:Postovani navijaci FK Sarajeva.Zapamtite ime Hamza Catakovic.Dobili ste vrhunski talenat iz Krajine.To je rang Radovca,Cimirota ako ne i veci od toga.Pred nama je....

A to da smo dobili vrhunski talenat iz Krajine nadam se da ce postati praksa, i ne samo iz Krajine vec iz cijele BiH. Djeci se stvara ambijent i pruza im se prilika da postanu fudbaleri i da se razvijaju u svojoj zemlji, to ce aBd jednog dana doci na naplatu.
Sve najbolje Hamzi i veliki pozdrav za Krajinu!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Polufinalnu utakmicu na CEE Cupu u Pragu naši momci igraju sutra protiv Sparte iz Praga (drugi polufinalni par je Fluminense - Akademija Pandev), utakmica počinje u 15:00h. Ako momci uspiju preći i ovu prepreku biće to veliki uspjeh jer je ekipa Sparte (prema rezultatima na turniru) izuzetno kvalitetna. U grupi zabilježili obje pobjede i postigli 10 a nisu primili niti jedan gol.
Što se tiče naše ekipe, sa momcima su Herić i Kadušić koji imaju ugovore sa prvim timom, zatim (koliko sam upratio preko fotogrfija) iz kadeta priključeni Halavać i Bošnjak (@ljiljane onaj što mu je onaj kreten od sudije na Otoci dao crveni
), zatim tu je i povratnik u FK Sarajevo Vedad Gljiva, koji je svojevremeno bio na probi u BvB-u. Očito nije zadovoljio pa se vratio kod nas.
Neko će možda od njega očekivati nešto, ali ja, poučen iskustvima sa Cenajom i Čivom - obojica lutali po Njemačkoj i Mađarskoj, pa se opet malo vratili kod nas, pa gdje su sad?, ne očekujem od njega ništa. Više vjerujem ovim domaćim momcima. Ali eto upisao se u listu strijelaca na turniru.
U vrhu liste stijelaca turnira je Hamza Čatakovic koji ima četiri gola na svom kontu.
Koliko sam upratio na društvenim mrežama onaj Edvin Rastoder im je zadužen za dobru atmosferu u autobusu i hotelu.
Što se tiče naše ekipe, sa momcima su Herić i Kadušić koji imaju ugovore sa prvim timom, zatim (koliko sam upratio preko fotogrfija) iz kadeta priključeni Halavać i Bošnjak (@ljiljane onaj što mu je onaj kreten od sudije na Otoci dao crveni

Neko će možda od njega očekivati nešto, ali ja, poučen iskustvima sa Cenajom i Čivom - obojica lutali po Njemačkoj i Mađarskoj, pa se opet malo vratili kod nas, pa gdje su sad?, ne očekujem od njega ništa. Više vjerujem ovim domaćim momcima. Ali eto upisao se u listu strijelaca na turniru.
U vrhu liste stijelaca turnira je Hamza Čatakovic koji ima četiri gola na svom kontu.
Koliko sam upratio na društvenim mrežama onaj Edvin Rastoder im je zadužen za dobru atmosferu u autobusu i hotelu.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobarbordoboy2014 je napisao/la:Ako neko ima vremena, ovdje bi trebao biti stream
http://www.ceecup.org/2015/en/stream.php
Gooooooooooo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo dobro igraju, malo škripi lijevi bek
Oba gola iz finih akcija
Oba gola iz finih akcija
Re: Odg: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Nisam stigao da gledam od početak jesmo li to prije dali još jedan gol 

Ko je dao golove?
da li je i dalje 2:1 ,ne pokazuju semafor pa ako si otišao da jedeš ne znaš dalje rezultat 
edit-evo ovi dadoše gol koji je sad rezultat?

edit-evo ovi dadoše gol koji je sad rezultat?
Ovi su sad postigli pogodak, ja gledam 15:15 i vidio sam.jedan naš i jedan njihov gol, koji je rezultat?
-
- Kontakt:
2:2
Čije ovo glas sa klupe, čudan naglasak
Čije ovo glas sa klupe, čudan naglasak
2-2 tako kaze teletext premiera. Bili smo na ponudi 4 i nesto kvota na nas.
hilmo je napisao/la:Ovi su sad postigli pogodak, ja gledam 15:15 i vidio sam.jedan naš i jedan njihov gol, koji je rezultat?
Ima te na Premijer klad. 2-2
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lecler, TefalTava, Tracy3McGrady i 37 gostiju.