Da @nerminh sjecam se kad je nekim navijacima bio trn u oku zbog uzimanja suteva nekih kao sto je zadnjih sut protiv Gruzije itd.. sad kad napokon sve treba da dodje na naplatu izgleda od toga nistanerminh74 je napisao/la:On je zaigrao u reprezentaciji sa 17, a sa 18-19 je imao ogromna ovlaštenja kakva npr. Ikonić nikada nije imao a tada je bio igracina za Nihadalumani je napisao/la:Nermine,sasvim normalno je da djeca od 19,20 idu glavom kroz zid..Nihad je sa razlogom bio na svakom spisku repke.
I ponavljam sve je to Ok svi smo mi to trpili da bi ga gledali u izdanju kao u Sloveniji ili sada u Bayernu i šta on uradi sada kada smo ponavljam napokon dočekali da gledamo plodove naših frustracija i navijanja
Pa da on odbaci državljanstvo i da te plodove sada gledaju navijači Minhenskog kluba, pa halooooo ba
Prelđić je barem bio pošten on ama baš ništa nije dobio od naše košarke ili reprezentacije sve su mu dali Slovenci i turci (u ostalom slično kao Nurkiću) pa kada nije zaigrao nikoga nije zakinuo, Nihad jeste
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ispali su pi.cke i svako daljnje razglabanje je suvisno.Jesu Mirza i Juka manje a Nihad najveca ali sva trojica su ispali p.zde.
Nadam se da ce Dusko povesti ove mladje momke i dati im minutazu jer je jasno da nemamo kvalitet da napravimo bilo sta,bolje onda razvijati igrace koji su potencijal i koji ce nam biti oslonci u buducnosti nego forsirati igrace koji nikad nisu bili potencijal niti su dobri igraci,niti ima sanse da ikad budu.
Nadam se da ce Dusko povesti ove mladje momke i dati im minutazu jer je jasno da nemamo kvalitet da napravimo bilo sta,bolje onda razvijati igrace koji su potencijal i koji ce nam biti oslonci u buducnosti nego forsirati igrace koji nikad nisu bili potencijal niti su dobri igraci,niti ima sanse da ikad budu.
-
- Kontakt:
Jedno pitanje za sve ove kosarkaske strucnjake:Kako glasi pravilo o igranju NBA kosarkasa u nacionalnim selekcijama.Tj. o njihovom pustanju ili ne pustanju u njihove reprezentacije i o placanju osiguranja tih istih kosarkasa?
Ne razumijem vas koji mislite da ce Pfenix tek tako pustiti igraca bez osiguranja i u slucaju povrede da oni placaju troskove?Ako je toliko stalo fa Mirza igra onda je trebalo naci i novac za osiguranje(3 500 000$ tako nesto).Sta ocekujete da Mirza sam plati osiguranje?Dajte ljudi malo realnosti,zbog stanja u drzavi ovako je kako je i pojedinci to max koriste i ocekuju kao i uvjek da neko drugi poturi ledja,e ne moze vise.
MIRZA HVALA TI!
Ne razumijem vas koji mislite da ce Pfenix tek tako pustiti igraca bez osiguranja i u slucaju povrede da oni placaju troskove?Ako je toliko stalo fa Mirza igra onda je trebalo naci i novac za osiguranje(3 500 000$ tako nesto).Sta ocekujete da Mirza sam plati osiguranje?Dajte ljudi malo realnosti,zbog stanja u drzavi ovako je kako je i pojedinci to max koriste i ocekuju kao i uvjek da neko drugi poturi ledja,e ne moze vise.
MIRZA HVALA TI!
-
- Kontakt:
Jesam jbg ima ih još, ali poenta je bitnanerminh74 je napisao/la:Zaboravio si GordićazaboljisportuBiH je napisao/la:Slažem se sa @nerminom u potpunosti. POgotovo jer znam i insajderske, ali ne bih o tome. Nije to za foruma, mada sam već malo i rekao o tome. Sve same patriote kad su mediji u pitanju, a kad malo poznaješ stanje onda vidiš da ni fudbaleri, ni košarkaši ni rukometaš nisu cvjećke. čast izuzecima tipa Kikan, Bavčić i sl (zadržat ću se na košarkašima ljudinama prije svega).

Kod nas uvijek cirkus...sa ovom kosarkaskom repkom...savez je podbacio jbg kao i u vecini slucajeva...cim imas igraca u NBA moras znati da trrbas placati osiguranje da igra za repku ali et
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nekako mi u cijeloj ovoj priči najviše žao zbog Ivanovića. Imam neki heben osjećaj da smo ga na neki način izradili. Mi smo donakle navikli da ne napravimo neki rezultat na prvenstvima ali on ne vjerujem da je došao isključivo zbog para. Mogao je vjerovatno naći bolje plaćen posao. Mislim da su sportski razlozi bili veliki dio kada je prihvatio da nas vodi, vidio je neki potencijal, kao i svi mi... I onda mu jedan za drugim otkažu tri ključna igrača. 

I meni je isto, kad smo konačno dočekali vrhunskog trenera, idemo sa vrlo skromnom i limitiranom ekipom.calcio je napisao/la:Nekako mi u cijeloj ovoj priči najviše žao zbog Ivanovića
Kad samo pomislim kakvu smo petorku mogli imati, stane mi knedla u grlu

navikli smo mi na razočarenja, pa ćemo i ovo preživjeti.
Dosta ovih problema se ne bi desilo,da savez komunicira sa igracima na normalan nacin
kod nas to ide putem F.B

rodjenizavjecnost je napisao/la:Jedno pitanje za sve ove kosarkaske strucnjake:Kako glasi pravilo o igranju NBA kosarkasa u nacionalnim selekcijama.Tj. o njihovom pustanju ili ne pustanju u njihove reprezentacije i o placanju osiguranja tih istih kosarkasa?
MIRZA HVALA TI!
Savez mora platiti osiguranje za Mirzu

Jedan primjer

a ti si stalno u kancelariji saveza pa znas kako savez komunicira?lumani je napisao/la:Dosta ovih problema se ne bi desilo,da savez komunicira sa igracima na normalan nacinkod nas to ide putem F.B
zar ti ono pismo reprezentativaca n egovori dovoljno da li savez brine o reprezentativcima? uostalom, i sam mirza ima samo rijeci hvale sa savez...
jos jedan u nizu onih sto misle da sto puta ponovljena laz postaje istina... nikakvo osiguranje mirza NIKAD nije sebi uplacivao.lumani je napisao/la:Savez mora platiti osiguranje za MirzuZadnjih godina je to Mirza sam uplacivao,a sada je skocila cijena jer je imao tezu povredu
![]()
Jedan primjerNjemacki savez je uplatio 200 hiljada za Dirka.
200.000 za dirka? jesi li ti normalan? dirk je sam sebi do sada u karijeri platio osiguranja u vrijednosti nekoliko desetina miliona dolara...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:a ti si stalno u kancelariji saveza pa znas kako savez komunicira?lumani je napisao/la:Dosta ovih problema se ne bi desilo,da savez komunicira sa igracima na normalan nacinkod nas to ide putem F.B
zar ti ono pismo reprezentativaca n egovori dovoljno da li savez brine o reprezentativcima? uostalom, i sam mirza ima samo rijeci hvale sa savez...
jos jedan u nizu onih sto misle da sto puta ponovljena laz postaje istina... nikakvo osiguranje mirza NIKAD nije sebi uplacivao.lumani je napisao/la:Savez mora platiti osiguranje za MirzuZadnjih godina je to Mirza sam uplacivao,a sada je skocila cijena jer je imao tezu povredu
![]()
Jedan primjerNjemacki savez je uplatio 200 hiljada za Dirka.
200.000 za dirka? jesi li ti normalan? dirk je sam sebi do sada u karijeri platio osiguranja u vrijednosti nekoliko desetina miliona dolara...
ja kada pisem,znam sta pisem

-
- Kontakt:
@lumani stoji to kao moguća opcija, ali ja koliko znam (a znam od čovjeka kojeg dobro znam, a kojem je lično Mirza govorio što ne igra) to uopšte nije razlog.
jel realno da je Bavcica vratio
Ovako.....jeste.giannini je napisao/la:jel realno da je Bavcica vratio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa koga bi ti radije glogovca ili Bavčić, da budem iskren ja bi zvao i bajramovica mada je ovaj ljut jer je on bio na SVAKOM okupljanju reprezentacije a oni ga samo sutnuli mada je komotno mogao odigrati još koju godinugiannini je napisao/la:jel realno da je Bavcica vratio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
a cini mi se Glogovca
Da je Emir godinu stariji ili da se ovi problemi desavaju godinu kasnije pa da Emir moze da igra
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Zasto na spisku nije bilo Mitrovica sasvim ok brojke je imao u Grckoj
Odmara ovo ljetoInterista je napisao/la:Zasto na spisku nije bilo Mitrovica sasvim ok brojke je imao u Grckoj
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ja sam samo rekao,da Savez mora platiti,a ove godine je skocila cjena.zaboljisportuBiH je napisao/la:@lumani stoji to kao moguća opcija, ali ja koliko znam (a znam od čovjeka kojeg dobro znam, a kojem je lično Mirza govorio što ne igra) to uopšte nije razlog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.