FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Matip je **** mrtva i zbog njega se dosta golova primilo. Imao je sigurno jaku konkurenciju u Kamerunu.
Evo ne znam..
Di Santo je dobio broj 9.
Možda se zbog ovoga može naslutiti da će nas i Prince napustiti ovog ljeta. Od novca transfera i njegove plate, možda dobijemo još jedno pojačanje.
Možda se zbog ovoga može naslutiti da će nas i Prince napustiti ovog ljeta. Od novca transfera i njegove plate, možda dobijemo još jedno pojačanje.
Neće se dobiti neka ponuda za KPB u to sam siguran. Heldt je rekao da njemu više nema mjesta u ekipi nit će biti ikad.
Evo ne znam..
Vidjet ćemo. Moja prognoza je da će nas napustiti ovog ljeta. Bilo da se radi o prodaji ili posudbi.
Fazon s matipom je taj sto lik ulazi u zadnju godinu ugovora imacemo dakle ponovo slucaj rakitic I holtby...ne bih se slozio da je weiser rinaka stari bolji je od sva 3 NASA beka plus jednako je dobar i na beku I na krilu...znam da imamo stopera na izvoz ali po meni bi bilo bolje I dugoricno korisnije poslati ayhana I friedricha na posudbu u Ingolstadt ili darmstadt ...krivo mi je sto nismo doveli schara a moglo se...kpb treba spustiti cijenu na 5 miliona eura prilicno Sam siguran da bi neko poletio da ga dovede...Ali to je klasicni Horst heldt transfer aka Jose Manuel juradoZdena04 je napisao/la:Nije Rim izgrađen za jedan dan....gruezi je napisao/la:Zasto se neprodaju matip te beskorisni neustadter I aogo pa da se kupi kosovar..zasto se nedovodi zambrano koji je slobodan igrac...zasto se nije ni pokusalo dovesti konopliyanku I weisera koji su bili slobodni a weiser je bolji igrac od caicare...zasto se kehrer nepotpise na dugorocni ugovor....
Polako prijatelju, treba malo i saburati.![]()
Weiser je rinaka, obična rinaka bez budućnosti.
Zambrano neće biti ponovo naš igrač jer imamo dovoljno štopera. Istina, meni je bilo žao kad smo ga, jeftino, pustili u eri Magatha ali ga ne bih volio vidjeti više u našem dresu. Ne zbog manjka kvaliteta (on je odličan), već zbog njegovog agresivnog stila igre. I sam znaš kakav je odnos DFL-a i sudija prema našem klubu.
Kehrera je neko loše savjetovao pa se odlučio na ovak korak, korak buntovnika.
Ukrajinac. Jarane njega je pola evropskih klubova ganjalo.
Matip je igrao već dva Svjetska prvenstva i preko 150 utakmica u BL. Kod svakog trenera je igrao. To dovoljno govori.
Čim ne produžuje ugovor ima namjeru da ga proda. Bila je ponuda od 12 miliona neki tim iz engleske, ne znam tačno koji i nije otišao.. Bilo bi dobro za njega uzeti paru imamo Matiju i Bennya Ayhaan rezerva.. Definitvno sam za prodaju Matipa.
Evo ne znam..
Recite mi kakav je Draxler bio nakon sto se oporavio od ove teske ozlijede, jel licio na sebe?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Vratio se tek pred kraj sezone. Nije ni jednu utakmicu tad odigrao punih 90 minuta. Kompletna momčad je igrala katastrofalno u tim utakmicama.Celikovac je napisao/la:Recite mi kakav je Draxler bio nakon sto se oporavio od ove teske ozlijede, jel licio na sebe?
Ono što sam vidio na pripremnim utakmicama je jako pozitivno i ponovo liči na pravog Draxlera.
Imaš priliku sutra na **** da ga gledaš. Igramo protiv Porta.
Hvala druze 

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Kako Bild prenosi, odbili smo ponudu Tottenhama za Leroy Sanea. Ponuda je iznosila 12 milki
.
Interes za Santanu dolazi iz Turske. Nadajmo se da će nas uskoro napustiti.

Interes za Santanu dolazi iz Turske. Nadajmo se da će nas uskoro napustiti.
Odbijena ponuda Juventusa.
Čekamo nastavak priče...

Čekamo nastavak priče...
Ne bih ga ja prodao za malo nikako. Dobro se pokazao u 1. poluvremenu protiv Porta. Samo ne kontam kad su već tražili igrač sa iskustvom na desnom beku što nisu uzeli nekog ko je imamo bogatiju karijeru. Goretzka mašina.Zdena04 je napisao/la:Odbijena ponuda Juventusa.![]()
Čekamo nastavak priče...
Evo ne znam..
- samo_lijevo
- Kontakt:
odlicno. Ne treba ga pustati ni za 100 miliona.Zdena04 je napisao/la:Odbijena ponuda Juventusa.![]()
Čekamo nastavak priče...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus have made an offer of €20-22m to sign Draxler but Schalke rejected it. They want €30m. [Bild]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bice to na kraju 27 plus bonusi ko sto gledam.IlCapitano je napisao/la:Juventus have made an offer of €20-22m to sign Draxler but Schalke rejected it. They want €30m. [Bild]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Slučaj Juve-Draxler je, privremeno, završena stvar.
Izvor: FC Schalke 04.#Heldt: „Haben am späten Nachmittag ein konkretes Angebot von Juventus für Julian Draxler erhalten und abgelehnt. Wir haben sie darüber informiert, dass wir zu keinen weiteren Gesprächen bereit sind."
- samo_lijevo
- Kontakt:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Čuj ponudili 20 mil za Draxlera a onog anonimusa iz Palerma doveli za 35 mil.
Iz Schalkea trebaju obustaviti momentalno sve pregovore nakon ove bezobrazne ponude.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pregovori i jesu obustavljeni i siguran sam da do novih pregovora sa Juventusom neće biti.Saurman je napisao/la:Čuj ponudili 20 mil za Draxlera a onog anonimusa iz Palerma doveli za 35 mil.Iz Schalkea trebaju obustaviti momentalno sve pregovore nakon ove bezobrazne ponude.
Prije par dana sam ovdje napisao koja je suma prihvatljiva za Schalke i za Heldta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.