FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma džaba je sada išta posebno komentarisati ....iako nije kraj svijeta , mora se reći da su svi podbacili , a čini se najviše Odović.
Ipak je dovoljno iskusan da je morao misliti opuštanje , dekoncentraciju ili umor , posebno mlađih igrača...bitan problem je što će ove sezone svi timovi ići "na nož" protiv Želje .
Nažalost , smatram da će ovaj poraz uticati jako na psih. stabilnost protiv Srandarda...
Ipak je dovoljno iskusan da je morao misliti opuštanje , dekoncentraciju ili umor , posebno mlađih igrača...bitan problem je što će ove sezone svi timovi ići "na nož" protiv Želje .
Nažalost , smatram da će ovaj poraz uticati jako na psih. stabilnost protiv Srandarda...
-
- Kontakt:
Ha ha haaaaaaa. Ma volim te Zeljooooooo
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
- Kontakt:
veceras nije bio problem umor. problem je psiholoske prirode. momci se nisu fokusirali i to je to. na suprotnoj strani su nas docekali takodjer mladi momci zeljni dokazivanja, dobar trener i vracamo se kuci naplehani. ni prvi ni zadnji put. poenta je izvuci pouke.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
a sto ne kazes kakve utakmice? pa izginuli su u cetvrtak da obraduju i tebe i mene, a ti sebi uzimas za pravo da im se ser.es na to zbog jedne us.rane utakmice... kakvi smo nekad se pitam zasluzujemol uopste onakav rat protiv Ferenca... mi bi Barcu popljuvali da smo Katalonci...arena je napisao/la:Ako je ekipa umorna poslije 4 utakmice šta će biti u 10.kolu .Mislim da ovo nema veze sa umorom već sa motivacijom u neku ruku razumljivo.Da će nam
trebati još dva kvalitetna igrača hoće prije svega na lijevom boku mada ne treba otpisati ni Uzelca fali mu utakmica i iskustva .Prije svega po mom mišljenju nam treba jedan brz igrač u napadu koji može pobjeći jer osim memije mi nemamo neko brzaner.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Zeljo nema volje kada igra sa malim klubovimaarena je napisao/la:Balzan katastrofa pa ferencvaroš extra ,borac katastrofa pa standard extra![]()
![]()

Eh moji generali. Sve je lijepo kad se pobjedjuje i slavi se i sl. Treba biti navijac pa sagledati okolnosti i donositi sud. Izgubili Boze moj, svi gube. Momci su bili nemotivisani i nisu ocekivali bas ovakvog Borca sto je cinjenica. Ali to sad nije ni bitno. Bitno je da se pokazete vi koji niste do sad to uradili, a to je:
ODI U KLUB I POSTANI ČLAN.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Bićemo odmorni za Standard jer u utakmici za 135 prekršaja i 245 auta se ne možeš ni umoriti
-
- Kontakt:
msm da nisi upravu nikako .. Stokic nije stoposto spreman ,msm da ce on biti pravo dobro pojacanje kad se spremi .. Zasto Bajica izostaviti ,pa decko ima strasan prijem i okret na lopti ,s tim da uvijek navlaci 2 igraca na sebe .Iako nije dao gol protiv Ferencvarosa bio je jedan od boljih igraca .Zar najboljeg igraca u Evropi da pljujemo ,Blagojevic je predobar igrac i to da nije zadnji vezni se nije osjetilo u Evropi !bojamora je napisao/la:Fali nama igrača za ligu. Šta je sa onim Stokićem. Jel to uopšte onaj igrač što je prošle godine igrao u Borcu. Bajić očito ne može. Ispuco je kredite. Ja bi Đenisa stavio umjesto njega u Liježu. Fali nam defanzivni vezni jer to Blagojević očito nije. Čovjek svaku utakmicu proda 4,5 čistih lopti a za lijevog beka ne znam fakat šta čemo. Nadam se da je ovo stvarno zbog Europe i vjerujem u to.
Ljudi polako ,treba osaburiti ,ovo nista ne treba da znaci ! Igraci su podbacili ,msm da ne mozemo gore odigrati jjednu utakmicu u nasoj Ligi od ove danas !Idemo dobiti Standarda ,a na ovim danasnjim greskama nauciti nestoo !!!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- imekorisnicko
- Kontakt:
JESI NORMALAN TI? Bajić ispuco kredite? Najbolji strijelac prošle sezone,ovu otvorio sa 2 gola, tuko se u 2 utakmice sa ferencom i odradio lavlji dio posla kod gola u Budimpešti. Kako i kada je on ispuco svoje kredite molim te da mi objasnišbojamora je napisao/la:Fali nama igrača za ligu. Šta je sa onim Stokićem. Jel to uopšte onaj igrač što je prošle godine igrao u Borcu. Bajić očito ne može. Ispuco je kredite. Ja bi Đenisa stavio umjesto njega u Liježu. Fali nam defanzivni vezni jer to Blagojević očito nije. Čovjek svaku utakmicu proda 4,5 čistih lopti a za lijevog beka ne znam fakat šta čemo. Nadam se da je ovo stvarno zbog Europe i vjerujem u to.
Filip Loncaric u Zrinjskom
prvi se macici u vodu bacaju 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne ide mi u glavu kako ljudi sami sebe nakon nekoliko postova kontriraju. Do 19:59 večeras su svi bili Bogovi fudbala, a Oda trener svih trenera, evo sad su već za staro gvožđe, te se neki trebaju prodati jer ako ostanu samo će propasti i cijena će im pasti!!! Ej pasti će cijena igraču koji ima 21 godinu. Takvo razmišljanje definitivno može izvaliti čovjek sa našeg podneblja. Prvo kolo, mladi igrači (neko će reći i njihovi su), jesu, ali su njihovi vidjeli šta su naši napravili u četvrtak. Jer igrati protiv ekipe koja u svojim redovima ima igrače koji su do juče igrali u ligama petice i uz to im očitati fudbalsku lekciju i protiv ekipe koja je, po ovim portalima, već jednom nogom bila u ambisu i ugašena nije ni približno isto. Ja bih ovu utakmicu uporedio sa našom protiv Ferenca. Imaš protiv sebe ekipu koja je realno jača i šta ti preostaje. Primijenili su naš, isprobani, recept i dobili nas. Pa šta. Jedna utakmica, a tek je početak prvenstva. Meni je mnogo važnija utakmica u četvrtak. I tu od njih očekujem da nas ponovo obraduju. A ne sumnjam da hoće. VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Upravo takotm8782 je napisao/la:Eh moji generali. Sve je lijepo kad se pobjedjuje i slavi se i sl. Treba biti navijac pa sagledati okolnosti i donositi sud. Izgubili Boze moj, svi gube. Momci su bili nemotivisani i nisu ocekivali bas ovakvog Borca sto je cinjenica. Ali to sad nije ni bitno. Bitno je da se pokazete vi koji niste do sad to uradili, a to je:

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
**** ti nas mentalitet i navijaca i igraca...niti mi sada trebamo pljubavti ali ni oni nisu smjeli ovako odigrati...jer evropa ce proci...i ovaj poraz moze kostati...nas mentalitet nikad dobro ne donosi...i piticama se iato desavalo..**** ti nase glave ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Trebalo je ovo odigrati sa drugim sastavom... Ali lako je sad to pisati... Inace Memija najlosiji, Uzelac isto ali opet nije cesto starter a i nije njegova pozicija...
-
- Kontakt:
Potpisujem svaku rijec !EdoM je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako ljudi sami sebe nakon nekoliko postova kontriraju. Do 19:59 večeras su svi bili Bogovi fudbala, a Oda trener svih trenera, evo sad su već za staro gvožđe, te se neki trebaju prodati jer ako ostanu samo će propasti i cijena će im pasti!!! Ej pasti će cijena igraču koji ima 21 godinu. Takvo razmišljanje definitivno može izvaliti čovjek sa našeg podneblja. Prvo kolo, mladi igrači (neko će reći i njihovi su), jesu, ali su njihovi vidjeli šta su naši napravili u četvrtak. Jer igrati protiv ekipe koja u svojim redovima ima igrače koji su do juče igrali u ligama petice i uz to im očitati fudbalsku lekciju i protiv ekipe koja je, po ovim portalima, već jednom nogom bila u ambisu i ugašena nije ni približno isto. Ja bih ovu utakmicu uporedio sa našom protiv Ferenca. Imaš protiv sebe ekipu koja je realno jača i šta ti preostaje. Primijenili su naš, isprobani, recept i dobili nas. Pa šta. Jedna utakmica, a tek je početak prvenstva. Meni je mnogo važnija utakmica u četvrtak. I tu od njih očekujem da nas ponovo obraduju. A ne sumnjam da hoće. VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mogli su oni nama jos 2 glat utrpatRobertoBaggio je napisao/la:Borac nas je uzeo slično kao mi Ferencvaroša sad u revanšu. Imali su sreće da zabiju gol iz prve prilike, pa poslije disciplinovano i čvrsto, tukli se dobro na sredini, pustili nama posjed i čekali kontre.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
i ti vaskrs'o, a u četvrtak i petak te nigdje?delinjo je napisao/la:**** ti nas mentalitet i navijaca i igraca...niti mi sada trebamo pljubavti ali ni oni nisu smjeli ovako odigrati...jer evropa ce proci...i ovaj poraz moze kostati...nas mentalitet nikad dobro ne donosi...i piticama se iato desavalo..**** ti nase glave ...
Ne znam kako neko moze pravdati ovakvu igru i poraz al' eto yebaji ga gotovo je sad, okrenuti se narednoj utakmici i nadati se najboljem.
Ako je vec toliko nebitna utakmica trebalo ju je odigrati sa drugim timom.
Ako je vec toliko nebitna utakmica trebalo ju je odigrati sa drugim timom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
!EdoM je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako ljudi sami sebe nakon nekoliko postova kontriraju. Do 19:59 večeras su svi bili Bogovi fudbala, a Oda trener svih trenera, evo sad su već za staro gvožđe, te se neki trebaju prodati jer ako ostanu samo će propasti i cijena će im pasti!!! Ej pasti će cijena igraču koji ima 21 godinu. Takvo razmišljanje definitivno može izvaliti čovjek sa našeg podneblja. Prvo kolo, mladi igrači (neko će reći i njihovi su), jesu, ali su njihovi vidjeli šta su naši napravili u četvrtak. Jer igrati protiv ekipe koja u svojim redovima ima igrače koji su do juče igrali u ligama petice i uz to im očitati fudbalsku lekciju i protiv ekipe koja je, po ovim portalima, već jednom nogom bila u ambisu i ugašena nije ni približno isto. Ja bih ovu utakmicu uporedio sa našom protiv Ferenca. Imaš protiv sebe ekipu koja je realno jača i šta ti preostaje. Primijenili su naš, isprobani, recept i dobili nas. Pa šta. Jedna utakmica, a tek je početak prvenstva. Meni je mnogo važnija utakmica u četvrtak. I tu od njih očekujem da nas ponovo obraduju. A ne sumnjam da hoće. VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- ala_juve_tm87
- Kontakt: