FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RobertoBaggio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RobertoBaggio » 26 jul 2015, 21:57

Je.bi ga, zaslužena pobjeda Borca.
FK Željezničar 1921

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 jul 2015, 21:58

rodom s Mejtaša je napisao/la:Hajd možda sad i Uprava skonta da ovu ekipu treba pojačati kako znaju i umiju. Da smo ove danas razbili još bi se par ekipa u startu sasralo. Ovako će sad svi vidjeti da nas može uzeti.
pretjeruješ,dobra je ovo ekipa i bit ce jos bolja, samo im treba po klempu svim u svlačionici za ovo dns

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 26 jul 2015, 21:58

Dobra strana poraza igračima je pokazano da i najmanje opuštanje se kažnjava. Samo ozbiljan pristup

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 jul 2015, 21:59

Ne znam al Uzelac ne moze igrat beka,nije on za beka,trom je previse.
Zeljeznicar! 1921 !

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 26 jul 2015, 21:59

Fino se posrase u sve sto su uradili.
Vazda sam bio uz igrace i tako ce i ostat, ali, majka mu stara, kada te nekakva djeca bukvalno razmontiraju i ne stvoris im sanse, moras ih kritikovat.
Nas uzimaju levati koji ce vjerovatno i ispast iz lige. Nije mi jasno jednostavno da igraci ne pokazuju htjenje u ovakvim utakmicama.
Lafo, mislima u Belgiji, pa ja bih sebi m*da grizao da me neki levati pobjeduju.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 26 jul 2015, 21:59

Ovo je Odina foluska. Uozbiljite se.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 26 jul 2015, 22:00

steta bodova. Borac zasluzeno do pobjede. vidjelo se da je zele vise od nas. trudili su se, igrali, tracali... i na kraju slavili uz maestralnu partiju Subica i Jovica. nasima ce ovaj poraz dobro doci u onoj mjeri u kojoj poraz moze biti dobar. tako se najbolje uci.

glavu gore, idemo dalje!

i da gubis deset nula nasa bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimo!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 jul 2015, 22:00

Ma znam, ali dobiju 6 milja premije. Ispade kontraproduktivno. Odoh leći, nisam ni za šta. Baš me Sj. e baše.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jul 2015, 22:00

Zasluzeno nema se sta prigovoriti, nadam se da se nisu umorili jos vise iako se vidi da se jedva krecu :? . Kao da su svi u mislima bili u Belgiji, da bogdom nisu ionako su nam tamo sanse minimalne skoro nikakve.
Amir jedino zasluzuje prolaznu ocjenu nas pjanic ostali ispod prosjeka.

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 26 jul 2015, 22:01

Amir Hadziahmetovic :tokralju: :tokralju: :tokralju: ostali losi danas nadam se da ce se popravit u belgfiji
e kad bi bili u mogucnosti dovest ovog subica......
19TM87 ZAVIDOVICI

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 26 jul 2015, 22:01

Poraz koji ništa ne znači, s obzirom da je tek prvo kolo. Igrači, jednostavno, nisu bili u utakmici, što je razumljivo. Bolje sad, nego kad se bude prvenstvo lomilo. Moramo biti svjesni da teško možemo igrati dobro na dva fronta. E sad, manja je šteta izgubiti u BL. ;)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jul 2015, 22:01

sve ste isto i nakon meča protiv balzana ovdje pričali. samo čekam da i aldin izroni opet. pa teško je ovo od četvrtka do četvrtka izdržati i pravim evropskim ekipama a ne nama.

a ove aluzije da bi kao bolje bilo da nismo prošli - stvarno ne vjerujem šta čitam...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2015, 22:01

Ubi nas borac i svaka im cast. Mi ko da smo ograisali,svi do jednoga
:(

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 jul 2015, 22:01

Po igri se vidi da su nasi usli u utakmicu kao da su je dobili, a vec i njihovim mislima je Standard. Nemojte sad postati pljuvaci, iako ih vec ima samo sacekajte da se organizuju pa da pocnu polahko da pisu frustracije. Ne volim sto smo izgubili, ali i to se moralo nekad desiti, ljudi su usli u utakmicu maksimalno motivisani i ostro i na kraju dobili. Gol im je dao krila i to je to.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 26 jul 2015, 22:02

Borac nas je uzeo slično kao mi Ferencvaroša sad u revanšu. Imali su sreće da zabiju gol iz prve prilike, pa poslije disciplinovano i čvrsto, tukli se dobro na sredini, pustili nama posjed i čekali kontre.
FK Željezničar 1921

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 jul 2015, 22:03

Ko je aluzije. Ko je to napisao.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 jul 2015, 22:03

Zasluzena pobjeda Borca, nema sta. Momcima ne zamjerim puno, trebalo je bolje sto jest jest i previse su opusteno usli u utakmicu. U kakvoj god da je Borac situaciji, sa Jagodicem su opasni i svima ce predstavljat problem. Ipak trebamo shvatiti da su svi stvarno crkli u cetvrtak protiv Ferenca i dosta se to odrazilo na ovu utakmicu. Mozda je i Odovic napravio par gresaka kod pocetnog sastava al nema veze. Sad nek se svi odmore i ako Bog da u Beligiju po pozitivan rezultat.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 26 jul 2015, 22:03

Ja ne znam kako neko moze i pomisliti da nakon jedne lose partije, koja je uslijedila nakon jako teskih i zahtjevnih utakmica, popljuje covjeka koji je zabiljezio prvi poraz nakon svog ponovnog mandata na klupi... ja sam nesto ovako i ocekivao... doduse nisam ocekivao poraz, ali neki tvrd mec sa malo golova jesam... nisam ocekivao da ce Oda izaci sa najjacim sastavom, obzirom na put u Belgiju, ali njegova zelja... postujem... vidi se koliko nam Kvesa fali... nadam se da je Mladenovic dostojna zamjena... ljudi, shvatite da momci nisu kiborzi i njihovo tijelo se umara i sasvim je ocekivano da imamo ovakvih utakmica... velika vecina ekipa ima probleme u ligi za vrijeme euro takmicenja... Lech je izgubio kuci tekmu koja je bila izmedju dvomeca sa pitarima.. ovo treba sto prije zaboraviti... idemo dalje... momcima podrska i dalje treba, nadam se da se nisu previse istrosili pred Standard, jer ovi ubijaju trkom i dosta su fizicki spremni... Glave gore i idemo u Liege po, ako Bog da, ponovno radovanje... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 26 jul 2015, 22:04

Kad mi neko kaže neka ide Kvesić, zaslužio je. On nam je itekako falio večeras. I ja se nadam da njegov transfer propadne. Lahko je sad biti general poslije bitke ali mislim da smo se svi ovdje složili da je trebalo neke igrače odmoriti. Tu prvenstveno mislim na Bajića i Kokota. Dok neuigrani Joco protiv svog bivšeg kluba nije smio biti starter. Hadžiahmetović, oba Sadikovića i Beganović su bili odmorniji, a već uigrani. Ne smijemo sad previše pritiska na njih stavljati, nadam se da već od četvrtka svi potpuno zaboravimo ovu utakmicu.
Idemo dalje Željo!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 jul 2015, 22:04

Šta vam je ba... upravo su naši odigrali kao što Oda kaže bez energije, a ja ga *ebem ko je mislio da će naši odigrati tekmu ko protiv ferenca u razmaku od 3 dana... VOLIM TE ŽELJO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MukiBek i 34 gosta.