FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
bagra je napisao/la:Dobra ste ekipa, ali Ordagic mora igrati ofanzivnije, bekovi su vam predefanzivni i stoperi losi.Uglavnom zasluzena pobjeda Čelika a vama puno srece u nastavku
Mašallah struke.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije cudo sto smo mi sinoc izgubili pa vidi ovog oslabljenog Borca, njihov stoper i bek su tri klase bolji od Efendica i Moranjkica, o vezi i Saricu da ne pricam..
Ja sam ostao paralizovan sinoc...osta sam u 16 reko pucaj **** te kruh boziji zena izleti Kaze koji je tebi prepade me.zabiju glavu u Teren KO nojevi.NKMramor je napisao/la:Mehidić maneken, spusti čovjek glavu u travu i trči sa loptom k'o nezdrav. Sinoć ga svi koji su bili iz Tuzle na zapadu izviždali.solinas je napisao/la:mehidic na treningu da vjezba dodavanje i da mu neko objasni da neigra sam.![]()
![]()
Mora poraditi na proigravanju ostalih saigrača jer ima pregled igre k'o radijator.
Pogledaj malo oko sebe u pm....frajer IMA otvoren sut prazan gol dribla...

Nije bas sve crno ljudi igramo otvoreno ofanzivno svidja mi SE to Ali moraju SE sabrat malo.saric pogotovo i mehidic
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nisam upratio. Mislio bi da provocirašstaragarda je napisao/la:Zaboravio sam da pohvalim ekipe Fukara iz gracanice i zivinica za podrsku i navijanje sinoc...svaka cast momci

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontamTuzlak04 je napisao/la:Nisam upratio. Mislio bi da provocirašstaragarda je napisao/la:Zaboravio sam da pohvalim ekipe Fukara iz gracanice i zivinica za podrsku i navijanje sinoc...svaka cast momci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dobro ti je Skver rekao.Skver je napisao/la:Da sam na tvom mjestu ne bih nikada uzeo sezonsku i gledao Efendica a pogotovo Slobodu.Chinaglia je napisao/la:do sinoćnje tekme, bio sam neodlučan da l' da kupim sezonsku, čisto zbog Efendića, poslije onakve partije, više nemam nikakve dileme
Istresem se i na tebe i slicne tebi.
tuzlanska Sloboda
Govedarica beton.tuzla87 je napisao/la:Govedarica - svaki put kad je dobio loptu prosao onog njihovog beka kao da ga nema , al svaki put ! Nase najbolje pojacanje, Ordagica cemo da vidimo u narednim utakmicama, sinoc nista posebno ..
Ordagic je jednostavno preuzeo odgovornost jer se Zeba krio po terenu,al bukvalno,pa je Ordaga zavrsio igrajuci dvije pozicije i normalno da je grijesio.
Kod gola je Zeba pogrijesio,da zavrsimo vise s tim.
tuzlanska Sloboda
Zajebavam kolega. Nego nešto ne vjerujem da nas (Gračanica, Živinice) ima tamo.staragarda je napisao/la:Ne kontamTuzlak04 je napisao/la:Nisam upratio. Mislio bi da provocirašstaragarda je napisao/la:Zaboravio sam da pohvalim ekipe Fukara iz gracanice i zivinica za podrsku i navijanje sinoc...svaka cast momci
MA trolluje vas lik...Barem pokušava...
Diže Krpića, a Efendića omaložava, a njihove fudbalske kvalitete su u 5 deka gore-dole.
Kako se ne treba previše dizat poslije pobjede, ne treba ni očajavat poslije jednog poraza.
I drago mi je da se ne diže frka puno, realno bod smo zaslužili, gol bezveze primljen, al ne dižu se neke tenzije. Treba bit svjestan da je duga sezona i pogotovo dug put pred Slobodom prema vrhu. Ovo je samo početak.
Ne vjerujem da će Husref taktiku mijenjat radi jednog poraza, mada bi najradije da izbaci Sarića.
Off: Dade Mešanović gol za Zrinjski.
Diže Krpića, a Efendića omaložava, a njihove fudbalske kvalitete su u 5 deka gore-dole.
Kako se ne treba previše dizat poslije pobjede, ne treba ni očajavat poslije jednog poraza.
I drago mi je da se ne diže frka puno, realno bod smo zaslužili, gol bezveze primljen, al ne dižu se neke tenzije. Treba bit svjestan da je duga sezona i pogotovo dug put pred Slobodom prema vrhu. Ovo je samo početak.
Ne vjerujem da će Husref taktiku mijenjat radi jednog poraza, mada bi najradije da izbaci Sarića.
Off: Dade Mešanović gol za Zrinjski.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nije to lijepo, đe kultura?zlajci je napisao/la:Dobro ti je Skver rekao.
Istresem se i na tebe i slicne tebi.
Koliko si ti naporan lik,to je cudo jedno,koga boli bolan briga hoces TI uzeti sezonsku ili ne,organizovat ce se na forumu dan zalosti zbog toga sto TI neces uzeti sezonskuChinaglia je napisao/la:do sinoćnje tekme, bio sam neodlučan da l' da kupim sezonsku, čisto zbog Efendića, poslije onakve partije, više nemam nikakve dileme

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ajde sta se svađate ko zene kakve,natakarili se
.
A bas da vidimo hoce li Saric poceti sljedecu kojeg Husref ocigledno gotivi,prvo sto nas je nabio nogom u pakas pa otisao za Sloveniju a drugo sto je igrao za qrac protiv Celika,nit je ofanzivno a jos manje defanzivno nesto pokazao.

A bas da vidimo hoce li Saric poceti sljedecu kojeg Husref ocigledno gotivi,prvo sto nas je nabio nogom u pakas pa otisao za Sloveniju a drugo sto je igrao za qrac protiv Celika,nit je ofanzivno a jos manje defanzivno nesto pokazao.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam vidio majice sa natpisima ima ima a sve ce biti viseTuzlak04 je napisao/la:Zajebavam kolega. Nego nešto ne vjerujem da nas (Gračanica, Živinice) ima tamo.staragarda je napisao/la:Ne kontamTuzlak04 je napisao/la: Nisam upratio. Mislio bi da provociraš

Zajebava se lik preozbiljni smo vidis da je budalas nekialex1991 je napisao/la:Koliko si ti naporan lik,to je cudo jedno,koga boli bolan briga hoces TI uzeti sezonsku ili ne,organizovat ce se na forumu dan zalosti zbog toga sto TI neces uzeti sezonskuChinaglia je napisao/la:do sinoćnje tekme, bio sam neodlučan da l' da kupim sezonsku, čisto zbog Efendića, poslije onakve partije, više nemam nikakve dileme,ionako nemas pojma o fudbalu pa sto ce ti dzaba,bolje uplati sebi casove baleta.

samo Sloboda
Poserem se na one navijace koji se predomisljaju hoceli uzet kartu zbog Efendica ili zbog Slobode pa mozda nesto trece il sta ja znam, dajte malo ljubavi prema klubu i samo da ponovim ne ide se na stadion zbog igraca nego zbog Slobode a takvih je malo danas, pisete gluposti i visite ovdje po forumu a da ne govorim kakve gluposti izvaljujete ko kakva djeca, svi ovi ovdje sto pisu nisu vidili dalje od Sickog puta.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 26 jul 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ma treba se i znati zajebavati,vec postaje naporan.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne generalizuj.nije lijepo.fukara87 je napisao/la:Poserem se na one navijace koji se predomisljaju hoceli uzet kartu zbog Efendica ili zbog Slobode pa mozda nesto trece il sta ja znam, dajte malo ljubavi prema klubu i samo da ponovim ne ide se na stadion zbog igraca nego zbog Slobode a takvih je malo danas, pisete gluposti i visite ovdje po forumu a da ne govorim kakve gluposti izvaljujete ko kakva djeca, svi ovi ovdje sto pisu nisu vidili dalje od Sickog puta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne bih nikad propustio utakmicu radi jednog igraca. Igraci dolaze i prolaze.. Svaki put kada dodje vikend, a igra se nacrtam se dole obavezno.
Bjezi 2 mjeseca to samo cekam da gledam Slobodu!
Bjezi 2 mjeseca to samo cekam da gledam Slobodu!
Kome treba poslati poruku da se promjeni grb kluba na pocetnoj stranici ovog portala. Odnosim se na onaj u gornjem dijelu.
samo Sloboda
Ma najglasniji su i najvise zanovijetaju oni koji najmanje doprinose klubu, kako materijalno tako i moralno, na tribini.solinas je napisao/la:Ne generalizuj.nije lijepo.fukara87 je napisao/la:Poserem se na one navijace koji se predomisljaju hoceli uzet kartu zbog Efendica ili zbog Slobode pa mozda nesto trece il sta ja znam, dajte malo ljubavi prema klubu i samo da ponovim ne ide se na stadion zbog igraca nego zbog Slobode a takvih je malo danas, pisete gluposti i visite ovdje po forumu a da ne govorim kakve gluposti izvaljujete ko kakva djeca, svi ovi ovdje sto pisu nisu vidili dalje od Sickog puta.
Ja sto sam gotov sezonsku potrosio jucer za gostovanje sam onda trebao zapaliti Tusanj, a nezaposlen sam. I jos par nas iz ekipe isto tako, kao i masa nas na tribini. Treba nekad imati obraza i podviti rep, zapitati se koliko dadnes klubu pa onda zahtijevati nesto. U pravu si fukara87.
Solinas, ocekivao sam i tebe brate jucer, cinilo mi se da jedva cekas da idemo negdje away.

Jedva cekam narednu tekmu. Nadam se samo da ce napokon Ordagu gurnuti ofanzivnije, a na DM staviti Kisu, bar Stjepanovic ne dobije pravo nastupa, jer je iskusan i puno od njega mogu nauciti Kiso i oni mladji.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.