Pa zar se nebi bilo bolje boriti za npr Ermina Zeca ili Mahmutovica. Ili mladog Prevljaka. Ovi nasi momci sto igraju po osrednjim ligama. Cak i Ibricica ili eto trebalo se malo vise potruditi oko Stevanovica dok je bio u ok formi. Promocija nasih igraca.Ajax je napisao/la:Kojekakav "polovnjak" iz komsiluka Benko bi bio starter i jedan od glavnih igraca u Hajduku a i u Rijeci da si nije guzicom zatvorio vrata tamo. Pravo je cudo da je uspjelo dovesti jednog takvog igraca u smijesnu Premijer ligu. Dobro mozda od ove sezone ipak liga krene jacati postepeno samo opet nije to to. Slicno vazi i za Stepanova i Barbarica. ( i Delaca prije ) Nikada nijedan klub dosada nije doveo ovakve strance da igraju za njih u Premijer ligi a ni nece jer ako nista nema dovoljno sredstava. Radi se o jako kvalitetnim igracima i sto vise bude takvih ( a nece ih biti mozda jedino Sarajevo da kupi jednog, dva po sezoni ) to bi trebalo da bude samo dobro za jacanje lige. Problem su losi polovni stranci koji dolaze iz klubova pri dnu prve lige Srbije i Hrvatske a takvih ima na tone a pitanje je koliko su bolji od domacih mladih igraca osim sto su iskusniji. Kvalitetne igrace svakako treba dovoditi ako se uspije kojeg nagovoriti da zaigra u Premijer ligi.soko je napisao/la:Sarajevo, sad ima neku lovu i kupuje kojekakve polovnjake iz komsiluka. Benko i ovi ostali..
Sto se tice CImirota on je igracina i prekucao je ovu ligu. Trebao je mozda vec prosle sezone da ode za taj milion-milion dvjesto ( eura ) mada tesko je prodati najboljeg igraca i svi su se nadali jos boljoj ponudi ove sezone. Sto se tice Sarajeva dobre su sve varijante. Jedino sto nebi valjalo je da odradi ugovor do kraja a da ne potpise novi. I Radovac i Duljevic imaju potencijal za reprezentaciju sada je sve do njih da naprave jos taj jedan korak. Radi se o vrhunskim potencijalima koji imaju ono nesto u svojoj igri. Jedan fenomenalnu tehniku i jak je na lopti ( ostalo elemente ce samo jos doraditi postepeno ) a drugi ima taj odlican dribling, prodore i sasvim solidnu tehniku i snazan udarac.
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Ma nije realno, hebemu pristrastnostMortemHz je napisao/la:Realno,bravosoko je napisao/la:Pa ne trebas pisati jake kad to nije istina. Mozes reci Zeljo ima bolju od Sarajeva, sa tim se slazem al tebi je valjda jasno da je to sve daleko od jakog.Husika je napisao/la:Nemoj Soko molim te, ode ovo bez veze u off a sve ti je jasno kao i meni !!!

Pa ni Realovi juniori sa par iskusnijih igraca ne bi napravili ovo sto su Zeljina djeca...
Pa priznaj te pa neka pukne gdje ce !!!
Pa zamislite da su tu jos Gojak, Hodzic itd, pa koja to skola fudbala moze uraditi????? Daj te ime te skole hebem joj mater !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Husika o pristrastnosti .
Ma stari je to pitar.
Ma stari je to pitar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako je neko u stanju da napise ovo zdrave pameti mislim da gubi dodir sa realnoscu i to mnogo,ono gore nije nikakva pristrasnost vec cinjenica.Husika je napisao/la:Hebote sad malo mirnije glave kad skontam, covjece ovo je nenormalan uspijeh, mozda jedinstven podvig u Evropi...
Pa mi smo sa svojim Juniorima i par iskusnijih igraca izbacili(ponizili) seniorsku ekipu osrednje kvalitete u kojoj ima igraca koji su "harali" ligama petice !!!
Drama ljudi, drama !!
Nije Ivica bezze rekao Zeljo je zivotna filozofija !!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije dovoljno, samo "upasti" na tastaturu i ocekivati da si pobio necije argumente, nadjite slican uspijeh nekoga u blizoj i daljoj proslosti...
Juniori vs Seniori, siromasi vs parajlije...
Baca malo na Davida i Golijata, jel da !!!
Juniori vs Seniori, siromasi vs parajlije...
Baca malo na Davida i Golijata, jel da !!!
- molotovljev
Jao kralja šta kaže; jedinstven podvig u Evropi... hahaha
Iako poredim neuporedivo, ali samo za tebe: Ajax je svojevremeno osvojio ligu prvaka sa svojom djecom... A, Željo prošao drugo
pretkolo moj Husika.
Druga stvar, Gera i stari lisci su tu da bi završili karijeru, a svima je jasno da su oni ispuhali... Sjeti se Bekrića i Bešlije po
povratku u Želju, ni za klupe nisu.
Cimirot i Stepanov vrijede više od Gere i društva... Kakav Gera, on je tu rekreativno.
Iako poredim neuporedivo, ali samo za tebe: Ajax je svojevremeno osvojio ligu prvaka sa svojom djecom... A, Željo prošao drugo
pretkolo moj Husika.
Druga stvar, Gera i stari lisci su tu da bi završili karijeru, a svima je jasno da su oni ispuhali... Sjeti se Bekrića i Bešlije po
Cimirot i Stepanov vrijede više od Gere i društva... Kakav Gera, on je tu rekreativno.
F.K.SARAJEVO
Ajax, nemoj vise molim te !!!molotovljev je napisao/la:Jao kralja šta kaže; jedinstven podvig u Evropi... hahaha
pretkolo moj Husika.

Bog te vidio repreznatacija planete (colora koze kao na dugi) vs djece iz komsiluka

Sve je uredu !!!

- molotovljev
Pa kažeš jedinstven podvig u Evropi i ja sam prema tome kreirao post. I mojne se sad vadit i prosipat mi neku seljačku politiku.
F.K.SARAJEVO
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Gojko Cimirot
Milioni....milion...600hiljada....nastavi nizVirtu4l je napisao/la:Svaka naredna sezona koju ostane u PL, šanse su mu sve manje i manje. Prvo su se odbijali milioni za njega, a sad tajac...?

Ko da stari mjesečno godinu koliko mu cijena pada

Moraju i na ovoj temi o nekoj ekipi "djece" kenjati, djeca koja imaju 0 pobjeda ove sezone protiv nas, SB i Zrinjskog..Babayaro je napisao/la:Tema je Gojko Cimirot?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
A ipak osvjetljavaju obraz BiH u Europi, sta ćeš jbg ovi "jači" ce kažu iduće godine čuvaju snagujoker90 je napisao/la:Moraju i na ovoj temi o nekoj ekipi "djece" kenjati, djeca koja imaju 0 pobjeda ove sezone protiv nas, SB i Zrinjskog..Babayaro je napisao/la:Tema je Gojko Cimirot?

Kao sto rekoh, moraju o djeci i na ovoj temi kenjati. Nastavi sa offtopicom, evo slusam te. Pohvali nam jos tu djecu, yebo Cimirota i to sto je tema njegova..JoseMourinho je napisao/la:A ipak osvjetljavaju obraz BiH u Europi, sta ćeš jbg ovi "jači" ce kažu iduće godine čuvaju snagujoker90 je napisao/la:Moraju i na ovoj temi o nekoj ekipi "djece" kenjati, djeca koja imaju 0 pobjeda ove sezone protiv nas, SB i Zrinjskog..Babayaro je napisao/la:Tema je Gojko Cimirot?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Molio bih navijače NK Tračnica da priču o svojoj djeci, bebama i "jedinstvenim" historijskim podvizima nastave na adekvatnim njima namjenjenim temama, te da popuste malo temu najskupljeg igrača BHT Premijer Lige.
Hvala
Hvala
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
jos da procitaju nesto osim naslova pa da ih pocnemo ozbiljno shvatati ali jbg nekima je naslov sve sto su u zivotu procitali.... neka djece i mi od njih tu mozemo nesto korisno izvuci...
Nije to tako jednostavno. Ermin Zec je je zelio iskljucivo da igra u evropi nikakav povratak u Premijer ligu nije bila varijanta. Jedva je i nekako presao u RIjeku ( koja je tada bila fenomenalna ) i odma poslje par utakmica gdje nije bio u pravom planu otisao je.soko je napisao/la:Pa zar se nebi bilo bolje boriti za npr Ermina Zeca ili Mahmutovica. Ili mladog Prevljaka. Ovi nasi momci sto igraju po osrednjim ligama. Cak i Ibricica ili eto trebalo se malo vise potruditi oko Stevanovica dok je bio u ok formi. Promocija nasih igraca.
Mahmutovic je presao u prvaka Ceske. U momcad koja redovno igra grupe lige prvaka ili evropa lige. I nije lud da kada ima ponudu Plzena prelazi u Premijer ligu u losiji klub i losije prvenstvo a vjerovatno i za manju platu. I jedan i drugi igrac vjerovatno misle da bi se lakse izborili u reprezentaciji iz nekog stranog kluba neko iz domaceg.
Mladi Prevljak je veliki talenat i mlad igrac. On je trenutno u sasvim dovoljno jakom klubu gdje treba da se izbori ili da ga posude negdje sto je ocigledno i njegova zelja. Glupo bi bilo da sada jedan takav talenat kada je vec dogurao do super jakog kluba da sada prelazi u PL.
Ibricic nije bio zanimljiv Sarajevu jer je tada igrao odlicno Stojcev a i dosao je i Alispahic oko koga su bila isto velika ocekivanja. Ostali klubovi tada nisu imali dovoljno sredstava da kupe jednog takvog igraca i jos da im bude najplaceniji igraca u timu.
Stevanovic nije vise onaj igrac i dalekoo je on od prave forme. Bolje Duljevica, Zakarica forsirati osim ako on bas ne proigra negdje.
Ja ne znam kako ti samo takve stvari mozes bubati, kani se droge covjece..Husika je napisao/la:Ma nije realno, hebemu pristrastnostMortemHz je napisao/la:Realno,bravosoko je napisao/la: Pa ne trebas pisati jake kad to nije istina. Mozes reci Zeljo ima bolju od Sarajeva, sa tim se slazem al tebi je valjda jasno da je to sve daleko od jakog.![]()
Pa ni Realovi juniori sa par iskusnijih igraca ne bi napravili ovo sto su Zeljina djeca...
Pa priznaj te pa neka pukne gdje ce !!!
Pa zamislite da su tu jos Gojak, Hodzic itd, pa koja to skola fudbala moze uraditi????? Daj te ime te skole hebem joj mater !!!!
Pogledaj sam npr U20 Srbije osvojila SP
Djeca Partizana, Crvene Zvezde, Vojvodina, OFK Bg...
Pa jesi cuo za Matica, Vidica, Ivanovica, Savica, Jovetica, Ljajica itd itd.
Pa onda sa druge strane Modric, Kovacic
Mi nemamo jake skole, trebamo se dobro oznojiti da nesto postignemo nesto kao komsije.
Kad smo mi to prodali igraca u Ligu petice i da se je taj ustalio u tim? nikad
Znam da nije, al bolje je ulagati u te nase igrace i placati im novce plus bonus ako se ode dalje u CL ili EL.Ajax je napisao/la:Nije to tako jednostavno. Ermin Zec je je zelio iskljucivo da igra u evropi nikakav povratak u Premijer ligu nije bila varijanta. Jedva je i nekako presao u RIjeku ( koja je tada bila fenomenalna ) i odma poslje par utakmica gdje nije bio u pravom planu otisao je.soko je napisao/la:Pa zar se nebi bilo bolje boriti za npr Ermina Zeca ili Mahmutovica. Ili mladog Prevljaka. Ovi nasi momci sto igraju po osrednjim ligama. Cak i Ibricica ili eto trebalo se malo vise potruditi oko Stevanovica dok je bio u ok formi. Promocija nasih igraca.
Mahmutovic je presao u prvaka Ceske. U momcad koja redovno igra grupe lige prvaka ili evropa lige. I nije lud da kada ima ponudu Plzena prelazi u Premijer ligu u losiji klub i losije prvenstvo a vjerovatno i za manju platu. I jedan i drugi igrac vjerovatno misle da bi se lakse izborili u reprezentaciji iz nekog stranog kluba neko iz domaceg.
Mladi Prevljak je veliki talenat i mlad igrac. On je trenutno u sasvim dovoljno jakom klubu gdje treba da se izbori ili da ga posude negdje sto je ocigledno i njegova zelja. Glupo bi bilo da sada jedan takav talenat kada je vec dogurao do super jakog kluba da sada prelazi u PL.
Ibricic nije bio zanimljiv Sarajevu jer je tada igrao odlicno Stojcev a i dosao je i Alispahic oko koga su bila isto velika ocekivanja. Ostali klubovi tada nisu imali dovoljno sredstava da kupe jednog takvog igraca i jos da im bude najplaceniji igraca u timu.
Stevanovic nije vise onaj igrac i dalekoo je on od prave forme. Bolje Duljevica, Zakarica forsirati osim ako on bas ne proigra negdje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogledaj gore sta je izjavio moj Soko...tesko je nekome ovo govoriti ko ne zna nista o fudbalu ili jako malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo sto Borcev djecji vrtic radi Zelji je jedinstven evropski fenomen.
Ljudi na rubu bankrota, igraju sa djecom, jel' ono rece da im najstariji igrac ima 23 godine?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.