RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sta je ovo svaki navijac Veleza na ovom forumu ima neki "izvor" informacija pa znaju da je utakmica prodana.
Ja bi vam samo preporucio da ne lupetate oko prodaje, jer ako imalo pratite desavanja u svome klubu, treba li bi znati da su vam potrebni bodovi zbog borbe za Evropu, jer jos ste u igri za to.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35564.htm
Ja bi vam samo preporucio da ne lupetate oko prodaje, jer ako imalo pratite desavanja u svome klubu, treba li bi znati da su vam potrebni bodovi zbog borbe za Evropu, jer jos ste u igri za to.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35564.htm
× Plava krv ispod koze ×
- Crveni_1922
Ma kakva prodaja ne lupetajte bezveze...bodovi ostaju u Mostaru 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Tako je crveni, koliko smo do sad puta tako kalkulisali......Zeljo je samo osrednja ekipa, vjeruj mi, bio na Grbavici u proslom dijelu. Sudije su iz TPK - pomocnici, Ibrakina raja.Crveni_1922 je napisao/la:Ma kakva prodaja ne lupetajte bezveze...bodovi ostaju u Mostaru
Koji fudbal u BiH, koja najbolja ekipa, **** ti ekipu gdje je Culum strashan igrach......suntu jeu je napisao/la:Ma ja... nije mi jasno što se ne priča o namještanju kada vam dolazi Zrinjski,Sarajevo,itd.. nego samo kada ekipa koja igra najbolji fudbal u BiH. Kao da je Velež Barselona pa je nemoguće dobiti utakmicu. Pričali su tako i da je namještena protiv Slobode,ovo-ono. Realno, Velež se bori za Evropu i što bi sada prodao utakmicu? Problem je što vam dolazi veliki Željo pa prpa zavladala..
Zeljo osrednja ekipa, a kakva je to Velez ?adisg napisao/la
... koliko smo do sad puta tako kalkulisali......Zeljo je samo osrednja ekipa, vjeruj mi, bio na Grbavici u proslom dijelu. Sudije su iz TPK - pomocnici, Ibrakina raja.
Koji fudbal u BiH, koja najbolja ekipa, **** ti ekipu gdje je Culum strashan igrach......
Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 01 maj 2010, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×
koliko smo do sad puta tako kalkulisali......Zeljo je samo osrednja ekipa, vjeruj mi, bio na Grbavici u proslom dijelu. Sudije su iz TPK - pomocnici, Ibrakina raja.[/quote]MaliMemo je napisao/la:
[/quote]
Koji fudbal u BiH, koja najbolja ekipa, **** ti ekipu gdje je Culum strashan igrach......[/quote]
Zeljo osrednja ekipa, a kakva je to Velez ?[/quote]
Isto tako osrednja, vjeruj sve je to cemer:)
jao djece ,strashan igrach, odakle li si to pokupio... CULUM moze da uci onu vasu nazovimo "ekipu" kako se igra FUDBAL, strashno, strashno.adisg je napisao/la:Koji fudbal u BiH, koja najbolja ekipa, **** ti ekipu gdje je Culum strashan igrach......suntu jeu je napisao/la:Ma ja... nije mi jasno što se ne priča o namještanju kada vam dolazi Zrinjski,Sarajevo,itd.. nego samo kada ekipa koja igra najbolji fudbal u BiH. Kao da je Velež Barselona pa je nemoguće dobiti utakmicu. Pričali su tako i da je namještena protiv Slobode,ovo-ono. Realno, Velež se bori za Evropu i što bi sada prodao utakmicu? Problem je što vam dolazi veliki Željo pa prpa zavladala..

Uglavnom sto ouposte pratis ovu nasu ligu ?
jao djece ,strashan igrach, odakle li si to pokupio... CULUM moze da uci onu vasu nazovimo "ekipu" kako se igra FUDBAL, strashno, strashno.nime_tm87 je napisao/la:adisg je napisao/la:Koji fudbal u BiH, koja najbolja ekipa, **** ti ekipu gdje je Culum strashan igrach......suntu jeu je napisao/la:Ma ja... nije mi jasno što se ne priča o namještanju kada vam dolazi Zrinjski,Sarajevo,itd.. nego samo kada ekipa koja igra najbolji fudbal u BiH. Kao da je Velež Barselona pa je nemoguće dobiti utakmicu. Pričali su tako i da je namještena protiv Slobode,ovo-ono. Realno, Velež se bori za Evropu i što bi sada prodao utakmicu? Problem je što vam dolazi veliki Željo pa prpa zavladala..

Ma iskreno vam zelim titulu, ali nemojte dole racunati na bodove, uostalom kako ste prosli u Tuzli, tako ce vam biti i dole.
Dakle do titule, ali bez bodova iz Mostara.
pa dobro mogao si tako reci, a ne bezpotrebno se raspravljati i pisati koje kakve gluposti na nasoj i vasoj temi... mi idemo na POBJEDU u Mostaru pa sta bude ...adisg je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:jao djece ,strashan igrach, odakle li si to pokupio... CULUM moze da uci onu vasu nazovimo "ekipu" kako se igra FUDBAL, strashno, strashno.suntu jeu je napisao/la:Ma ja... nije mi jasno što se ne priča o namještanju kada vam dolazi Zrinjski,Sarajevo,itd.. nego samo kada ekipa koja igra najbolji fudbal u BiH. Kao da je Velež Barselona pa je nemoguće dobiti utakmicu. Pričali su tako i da je namještena protiv Slobode,ovo-ono. Realno, Velež se bori za Evropu i što bi sada prodao utakmicu? Problem je što vam dolazi veliki Željo pa prpa zavladala..
Ma iskreno vam zelim titulu, ali nemojte dole racunati na bodove, uostalom kako ste prosli u Tuzli, tako ce vam biti i dole.
Dakle do titule, ali bez bodova iz Mostara.

Igrate sa liderom i "samo" oko hiljadu ljudi?! Sta je problem losoj poseti iako se borite za izlazak u evropu?
Da nisu skokovi sa mosta danas?

-
- Kontakt:
Ma jok Zeljo je postena ekipa,pa jeste li se pitali zasto ih nigdje nije bilo 6 godina,nisu mogli ni 4 da budu,odgovor vam je mnoge su bodove kupili pa su vracali sljedecih sezona,sad isto to radi Brkovic al polako evo sace ga sutnuti iz saveza jer su glasali da se ponovi tekma Sarajeva pa cemo da vidimo tog Zelju sljedece sezone,pa ista ta ekipa nije mogla boda izvuc u gostima a sad kao naglo poceli sve da deru!
hahahahahaha svasta procita hahahahahasamo rajvosa je napisao/la:Ma jok Zeljo je postena ekipa,pa jeste li se pitali zasto ih nigdje nije bilo 6 godina,nisu mogli ni 4 da budu,odgovor vam je mnoge su bodove kupili pa su vracali sljedecih sezona,sad isto to radi Brkovic al polako evo sace ga sutnuti iz saveza jer su glasali da se ponovi tekma Sarajeva pa cemo da vidimo tog Zelju sljedece sezone,pa ista ta ekipa nije mogla boda izvuc u gostima a sad kao naglo poceli sve da deru!

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
polako ba jarane sto se nerviras , ovo je prva godina povratka zelje na velika vrata , sledecih sezona ces vec navinuti da zeljo dere sve redom pa ti nece ovako tesko padatisamo rajvosa je napisao/la:Ma jok Zeljo je postena ekipa,pa jeste li se pitali zasto ih nigdje nije bilo 6 godina,nisu mogli ni 4 da budu,odgovor vam je mnoge su bodove kupili pa su vracali sljedecih sezona,sad isto to radi Brkovic al polako evo sace ga sutnuti iz saveza jer su glasali da se ponovi tekma Sarajeva pa cemo da vidimo tog Zelju sljedece sezone,pa ista ta ekipa nije mogla boda izvuc u gostima a sad kao naglo poceli sve da deru!

-
- Kontakt:
HEH vidjeces o cemu ti pricam samo polako!lottdogg je napisao/la:polako ba jarane sto se nerviras , ovo je prva godina povratka zelje na velika vrata , sledecih sezona ces vec navinuti da zeljo dere sve redom pa ti nece ovako tesko padatisamo rajvosa je napisao/la:Ma jok Zeljo je postena ekipa,pa jeste li se pitali zasto ih nigdje nije bilo 6 godina,nisu mogli ni 4 da budu,odgovor vam je mnoge su bodove kupili pa su vracali sljedecih sezona,sad isto to radi Brkovic al polako evo sace ga sutnuti iz saveza jer su glasali da se ponovi tekma Sarajeva pa cemo da vidimo tog Zelju sljedece sezone,pa ista ta ekipa nije mogla boda izvuc u gostima a sad kao naglo poceli sve da deru!
Zasto gledati film kada ti je neko vec ispricao citav dogadjaj!cole-ch je napisao/la:Igrate sa liderom i "samo" oko hiljadu ljudi?! Sta je problem losoj poseti iako se borite za izlazak u evropu?
ma pusti ih, isto ko napaljeni zecevi!samo rajvosa je napisao/la:Ma jok Zeljo je postena ekipa,pa jeste li se pitali zasto ih nigdje nije bilo 6 godina,nisu mogli ni 4 da budu,odgovor vam je mnoge su bodove kupili pa su vracali sljedecih sezona,sad isto to radi Brkovic al polako evo sace ga sutnuti iz saveza jer su glasali da se ponovi tekma Sarajeva pa cemo da vidimo tog Zelju sljedece sezone,pa ista ta ekipa nije mogla boda izvuc u gostima a sad kao naglo poceli sve da deru!
Niko nemoze dobiti veleza osim velesile sa grbavice..oni se jos igraju
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
a jesteli primjetili kako se sarajevo raspalo od kako nema rahmetli ubice u upravi,ko o cemu udba o postenju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
OKKKK! da i ja nesto napisem
ZELJO osrednja ekipa ovaj momak gore rece? A sta je onda Velez?
Igra se Derbi kola Velez-ZELJO Subota a "nesto" vise od 1000 navijaca i to jedna cetvrtina Manijaka.
Lupetate da je utakmica namjestena, ZELJO je jednostvno bolja ekipa rezultati to pokazuju.
Ja bi iskreno bio zadavoljan i bodom, al kad vec vodimo 0-1 a trebalo je cak biti i vise onda 3 boda, sto da ne.
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM! Z E LJ O ! ! !
ZELJO osrednja ekipa ovaj momak gore rece? A sta je onda Velez?
Igra se Derbi kola Velez-ZELJO Subota a "nesto" vise od 1000 navijaca i to jedna cetvrtina Manijaka.

Lupetate da je utakmica namjestena, ZELJO je jednostvno bolja ekipa rezultati to pokazuju.
Ja bi iskreno bio zadavoljan i bodom, al kad vec vodimo 0-1 a trebalo je cak biti i vise onda 3 boda, sto da ne.
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM! Z E LJ O ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....
TI si bidon majstore znas ti da je danas 1 maj znas ti da ljudima bolje sto su otisli sa porodicama da provedu slobodno nego da gledaju prodanu utakmicu jesam ja prije nekoliko dana napisao da nece biti raje na tribinama a drugo je sto ti neznas sta je 1 maj pa baljezgas na tastaturi mjesto da si doso sa ostalim manijacima u mostar
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Jesi primjetio kad je doso Brkovic Zeljo poceo da dere,i da im uprava vecera pred svako gostovanje u gradu u kojem gostuju sa protivnickom upravom a serete po Sarajevu,pa za vas smo po postenju vazda bili gospoda ako si bolji pobjedis nas i cao,svi znaju barem da nismo kupili tekme nego nas il pobjede il ako smo boilji mi uzmemo! Polako nek ljudi zapamte kad ce Zeljo da uzme tekmu sad kad Brko njihov ode iz saveza! Mi smo pokazali u evropi ko smo i sta smo i pored uprave i svega,al otice i oni polako! Ajmo rodjeni dajte im go!nick je napisao/la:a jesteli primjetili kako se sarajevo raspalo od kako nema rahmetli ubice u upravi,ko o cemu udba o postenju
-
- Kontakt:
u utorak predsjednik zelje zujo bio u mostaru a u petak se suspenduju dva najbolja igraca veleza, da nije tragicno bilo bi smijesno.da u ovoj drzavi ima imalo vlasti kako treba odmah bi se povela istraga a za dva dana bi se sve saznalo....hehehehehe koji je ovo klinac od lige............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.