FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 26 jul 2015, 17:34

Chinaglia je napisao/la:nikako vas ne mogu skontat', znači, sad je problem što smo igrali napadački
decko to je psihologija. teret je trebao biti na Celiku (domacini) a stvorena je takva atmosfera da je teret pao na nas. nije problem igrati napadacki ali je problem odigrati glupo i netakticki (ko razbijena banda smo djelovali) :!: da za citavu utakmicu ne stvoris ni jednu sansu, o trcanju u prazno i trosenju igraca necu ni govoriti......
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jul 2015, 17:37

NKMramor je napisao/la:Gledam jutros snimak (doduše loš kvalitet pa se ne vidi), komentator kaže Ordagić. A iskren da budem sinoć nisam vidio ko je pogriješio.
Zeba pogrijesio (broj 10) :!: u tom trenutku Ordagic (broj 19) je bio bilze nasoj tribini i nije imao veze s tom greskom. a za komentatora me nista ne cudi.....
Sloboda Tuzla

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 jul 2015, 17:51

Mislim da nikad trkacki nismo bili spremniji,ali da sam zadovoljan prikazanim nisam.Svega tu fali,prije svega neki su igrali na pogresnim mjstima..kazete,ali danasnji igrac mooora znati kako da se postavi,kako i kad da daa paas loptu,gdje da stoji u odbrani.Ono je bilo po meni previsoko.Ako ih igraci koji nisu po nama njihovih kvaliteta, onako prolaze,sta mislimo kad nam dodu prvih 7 ekipa.
Mislim da se nismo dovoljno pojacali.Sa ovakvom igrom , dovoljno smo sinoc vidjeli sta znaci ako nam neko Zebu pokrije,nasi napadaci uz svo postovanje Ahnetu nece nikad dati gola,jer nam se veznjaci ne znaju kretati,a opet ako ti bekovi na jednoj utkmici ne upute ni jedan centarsut,to je straaaasno
Nadajmo se samo da je ovo slucajno ovako bilo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2015, 17:51

Sloboda loše kako je odigrala, mogla je do boda, da nije bilo te Zebine greške, čime je poklonio Čeliku tri bobe :!:

Sloboda treba i mora igrat' napadački, međutim, neće sve ekipe igrat' zatvoreno kao Čelik, faktički su igrali catenaccio sinoć, što jeste otežalo nama, al' nije to razlog poraza, nego katasrofalna igra veznih igrača, a to je do Husrefa i njegovih saradnika, da otkriju zašto je najjači dio ove ekipe tako podbacio :!: ipak, svi smo se složili da je Husref napravio pogrešku, a bojim se da će i dalje nastavit' tako, a to je da forsira igru s tri kreativca, bez destruktivca, čime ispašta napad, al' i odbrana, jer u napadu djeluju konfuzno, a u odbrani smo šuplji, jer svaki put kad su vezni igrači izgubili loptu, mogli smo se naći u problemima :roll: znači, fino ubacit' Stjepanovića ili Kisu, da trče i udaraju, ispravljaju greške, a Ordagiću dat' slobodu u igri, jer on nije igrač u mjestu :!: kako god, vjerujem da je ovo bila loša noć, koje se svakako više ne smije dogodit', a iskreno vjerujem da će već naredno kolo odigrat' mnogo bolje, znači odigrat' bolje, pobjedit' mogu i 1-0 što se mene tiče

al' ajde, nisu isto prijateljske i takmičarske tekme, trebat' će njima par takmičarskih mečeva za uigravanje, gdje protivnik daje sve od sebe, tek tad će se moći uigrat' kako treba i tek tada će izgledat' onako kako svi očekujemo :thumbup:

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 26 jul 2015, 19:30

Chinaglia je napisao/la:nikako vas ne mogu skontat', znači, sad je problem što smo igrali napadački
15 godina gubimo u gostima bunkerom ako cemo gubiti neka gubimo napadackom igrom. Jos samo da pocnemo sanse stvarati :D
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jul 2015, 19:33

samo lakapo...proslu smo sezonu otvorili sa 2 pobjede i to u travniku i kuci protiv celika....bili lafo iznenadjenje sezone i poslije te 2 tekme kad iz lige ne ispadosmo...u narednih 13 tekmi nisi mogo na Tusanj otic kolko je to lose i negledljivo bilo..bit ce to u redu....inace danas sam uzeo sezonca sa brojem 461....ici cemo preko 500 do subote
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 19:37

Idemo Slaviji u trecem kolu? U izvjestaju pise da je Velez danas imao podredjenu ulogu.. Biti ce i tu tesko. I oni ce gledati samo kako da nas prebiju i posalju kuci bez bodova..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2015, 19:38

do sinoćnje tekme, bio sam neodlučan da l' da kupim sezonsku, čisto zbog Efendića, poslije onakve partije, više nemam nikakve dileme

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 jul 2015, 19:43

Chinaglia je napisao/la:do sinoćnje tekme, bio sam neodlučan da l' da kupim sezonsku, čisto zbog Efendića, poslije onakve partije, više nemam nikakve dileme
Pa kupi podrzi klub finansijski da dovedu boljeg danas sutra :)
samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jul 2015, 19:45

Chinaglia je napisao/la:do sinoćnje tekme, bio sam neodlučan da l' da kupim sezonsku, čisto zbog Efendića, poslije onakve partije, više nemam nikakve dileme
Da sam na tvom mjestu ne bih nikada uzeo sezonsku i gledao Efendica a pogotovo Slobodu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2015, 19:45

merak je napisao/la:
Pa kupi podrzi klub finansijski da dovedu boljeg danas sutra :)
ne mogu halalit' 50 KM, kad znam da Efendić igra

a svakako im ne dam 50 KM, zato što su nogirali Đokaru

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jul 2015, 19:48

tuzlak1987 je napisao/la:Idemo Slaviji u trecem kolu? U izvjestaju pise da je Velez danas imao podredjenu ulogu.. Biti ce i tu tesko. I oni ce gledati samo kako da nas prebiju i posalju kuci bez bodova..

Pa nama više i odgovara takva igra, a ne da se samo povuku i brane ko Čelik sinoć.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 jul 2015, 19:59

Jojjjj depresijeee ovdjeee...haloo BA...
Zeba je odigrao ispod nivoa.ordagic mora ICI ofanzivnije u duetu SA zebom.
Saric prazan gol da pita u koji cosak da pucam frajer dribla **** mater....
Ahmetovic igracima.mehidic na treningu da vjezba dodavanje i da mu neko objasni da neigra sam.
Vezni red malo skripi Ali prva je tekma bice to sve bolje i bolje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jul 2015, 20:20

Zaboravio sam da pohvalim ekipe Fukara iz gracanice i zivinica za podrsku i navijanje sinoc...svaka cast momci

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jul 2015, 20:28

solinas je napisao/la:mehidic na treningu da vjezba dodavanje i da mu neko objasni da neigra sam.
Mehidić maneken, spusti čovjek glavu u travu i trči sa loptom k'o nezdrav. Sinoć ga svi koji su bili iz Tuzle na zapadu izviždali. :lol: :lol:
Mora poraditi na proigravanju ostalih saigrača jer ima pregled igre k'o radijator.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 20:35

Mehidic sve na tenane haha

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jul 2015, 20:45

staragarda je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vecina nas je nezadovoljna prvim kolom,jer smo se bas svi potajno ponadali da mozemo se vratit u Tuzlu sa bodom ili punim plijenom..al ono jucer je razocaravajuce izgledalo,konacno sacuvamo kostur ekipe,dovedemo dobre igrace,Husic igracima obezbjedi strasne pripreme,vecina premijerligasa sanja o takvim pripremama,a oni jucer kao da vode 0:3 pa im se ne igra,nigdje napada,Karic nam izhebo odbrana..sad ne znam da li je do njih,ali Musemic je izjavio da nisu se drzali dogovora u svlacionici..

Nadam se nekim kaznama za njih,jer jucerasnji mec je bio patnja svim navijacima Slobode !

Ocekujem sada pobjedu protiv Rudara i da se nakon Rudara uzme bod ili puni plijen sa gostovanja !
aha,pazi da neces pobijedit Slaviju u lukavici i to u sezoni gdje ispada 6 ekipa i svaki kiks kuci te moze dobro unazadit :zviz: :zviz: ...ekipa koja uz siroki ima najjaci lobi u savezu
Samo da te podsjetim brate šta si napisao. A pogledaj onda šta nam danas uradiše. :mrgreen:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 26 jul 2015, 20:56

Dobra ste ekipa, ali Ordagic mora igrati ofanzivnije, bekovi su vam predefanzivni i stoperi losi.Uglavnom zasluzena pobjeda Čelika a vama puno srece u nastavku
Limvo Likce

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jul 2015, 21:04

NKMramor je napisao/la:Mehidić maneken, spusti čovjek glavu u travu i trči sa loptom k'o nezdrav. Sinoć ga svi koji su bili iz Tuzle na zapadu izviždali. :lol: :lol: Mora poraditi na proigravanju ostalih saigrača jer ima pregled igre k'o radijator.
Proigrao bi on da ima pregled igre, a to se ne moze nauciti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jul 2015, 21:10

bagra je napisao/la:Dobra ste ekipa, ali Ordagic mora igrati ofanzivnije, bekovi su vam predefanzivni i stoperi losi.Uglavnom zasluzena pobjeda Čelika a vama puno srece u nastavku
Stoperi su nam odlicni...problem je sto zbog propusta nisu igrali i Bog zna kad ce

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 11 gostiju.