messilla je napisao/la:Pa očekivano, sve nakon 6-ce je neigrivo.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Nije tačno. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
14-ku kad sam zaigrao prvi put imao sam osjecaj da su igraci debeljuce sa rekreacije u ranim 40-tim a ne atlete od 70-ak kg
ljudi k'o od olova, treba ti volan da ga okrenes a ne analog
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Upravo to. Dok se okrene, izgubiš volju za igranjem. I što sama igra više podsjeća na neki fifin hibrid. Katastrofa. Prvi pes od kojeg sam odustao i to nakon samo nekoliko dana.miki_92 je napisao/la:14-ku kad sam zaigrao prvi put imao sam osjecaj da su igraci debeljuce sa rekreacije u ranim 40-tim a ne atlete od 70-ak kg
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trebat ce ti bas dobar PC, minimalno 2GB video memorije na grafickoj, dobar procesor, RAM ...itd.Forster je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Kupit' cu PS il računar samo zbog ovog![]()
![]()
Ja licno ne volim konzole i ne bih trosio pare na to jer su igre skupe, a ne znam kako sad ide cipovanje novih konzola. Jer kad vec imas para za PS4 strpis se jos malo sakupis para i kupis strasan PC. A kompjuter ti pored igranja sluzi i za sve ostalo. (moje misljenje)
P.S. Meni se strasno sviđa novi NFS sto dolazi, ali moj kompjuter nema 5% snage komponenti sto zahtjevaju nove igre. Star pet godina.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako cemo realno,konzole su u danasnjem vaktu isplativije.Do prije par godina je to bio PC,a sada prednost ipak dajem konzolama iz prostog razloga sto je sve i jedna igra za PC los port konzolaske verzije.Argument koji ljudi cesto koriste,da PC sluzi i za ostale stvari vise ne pije vodu iz razloga sto sada mozes za sicu kupiti neki racunar za te ostale stvari.Da ne govorimo o tome da su pocele izlaziti i igre koje traze graficku karticu cija cijena odgovara cijeni PS4
I imas i ono da si sa konzolom siguran da ces moci pokrenuti svaku igru bar 5 godina.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ove danasnje konzole su samo upgrade na prethodnu generaciju, nema ovde meni nista next-gen
Jel ovdje ima neko da je cipovao PS3? zanima me koji je najlaksi nacin da se to uradi,ako zna neko 

- Vlarayan110
- Kontakt:
Jest al naprimjer na našim prostorima gdje je hajmo reć cjena konzole prihvatljiva, onda ti dođe stalno kupovanje igri. Prednost PC-a je (ako ništa balkanu, a vala i u dobrom djelu evrope) što imas torrente i možeš imat biblioteku igri koja prevazilazi sve moguće. Također, backwards compatibility kod konzola je užas, kolko igri sa ps3 mozes igrat na ps4 ? Malo, veoma malo, dok na pc-u evo igram Silent Hill 2 bez ikakvih problema (Windows 8.1).darker10 je napisao/la:Ako cemo realno,konzole su u danasnjem vaktu isplativije.Do prije par godina je to bio PC,a sada prednost ipak dajem konzolama iz prostog razloga sto je sve i jedna igra za PC los port konzolaske verzije.Argument koji ljudi cesto koriste,da PC sluzi i za ostale stvari vise ne pije vodu iz razloga sto sada mozes za sicu kupiti neki racunar za te ostale stvari.Da ne govorimo o tome da su pocele izlaziti i igre koje traze graficku karticu cija cijena odgovara cijeni PS4I imas i ono da si sa konzolom siguran da ces moci pokrenuti svaku igru bar 5 godina.
Isto, to neko preseravanje da moraš imat apsolutno najjači PC u tom trenutku i da sve mora da bude na ultra u 4k rezoluciji, daj ba igraj na medium i gotova priča. Dalje (nemoj mislit da te napadam samo iznosim činjenice), moći ćeš ti pokrenut igru u tih 5 godina i onda poslije opet krhut bruku para na konzolu i opet na nove igre, a sa pc-em u tih 5 godina ćeš možda zamjenit graficku, uzet jos jednu RAM pločicu i rahat si sljedećih 3-4 godine, opet kažem ne mora na ultri sve bit. Ima tu još tona finesa, oko bolje preciznosti kad igraš fps i tps zbog miša, mogućnosti korištenja kojeg god joysticka i volana i činjenica da je makar 5 igri moralo da dobije downgrade za PC verzije jer je razlika u grafici u odnosu na konzolnu verziju bila sramotno velika
I nemoj mislit da sam sad neki PC fanboy, ili PC Master race, igro sam i ja na konzolama, od 1 do 4, sve sam igro, al opet se vratim PC-u
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
naravno da je racunar isplativiji, za 1 000 KM se moze sastaviti odlicna konf. koja ce gurati skoro sve naslove na Full HD rezoluciji i high detaljima(da ga vidim ko ima 1440p ili 4k monitor)

razlika u cijeni izmedju ovog kompa i konzole se brzo neutralise kupovanjem igara za PS4
kupices ti i na kompu po neki naslov ali ces proci dosta jeftinije jer je svako malo neka rasprodaja sto bas i nije slucaj za konzolama gdje te bukvalno "ogule"

razlika u cijeni izmedju ovog kompa i konzole se brzo neutralise kupovanjem igara za PS4
kupices ti i na kompu po neki naslov ali ces proci dosta jeftinije jer je svako malo neka rasprodaja sto bas i nije slucaj za konzolama gdje te bukvalno "ogule"

Ma PC je majka.
Jest da pocesto dobijemo krnje verzije igre ali se to rijesi patchevima.
Kao sto Miki rece mnogo je lakse uzeti igre za PC. Steam summer sale, pa Origin, onda popusti od 10% do 90%, kupis drugi dio, a prvi dobijes besplatno.
Gog, pa preko Hole mozes uzeti IP adresu drzave gdje je ta igra jeftinija, humble-bundle gdje za 5$ dobijes 4-5 igara.
Ma hrpa nacina da se ustedi na igrama ( a uvijek je tu i onaj free sale
).
Ima i na PS, onaj PS+ koji daje igre dzabe, ali samo ako imas pretplatu na njega
Jest da pocesto dobijemo krnje verzije igre ali se to rijesi patchevima.
Kao sto Miki rece mnogo je lakse uzeti igre za PC. Steam summer sale, pa Origin, onda popusti od 10% do 90%, kupis drugi dio, a prvi dobijes besplatno.
Gog, pa preko Hole mozes uzeti IP adresu drzave gdje je ta igra jeftinija, humble-bundle gdje za 5$ dobijes 4-5 igara.
Ma hrpa nacina da se ustedi na igrama ( a uvijek je tu i onaj free sale

Ima i na PS, onaj PS+ koji daje igre dzabe, ali samo ako imas pretplatu na njega

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cetri lika, zena među njima, auta u pozadini djeluju modernije nego u Mafia 1 i 2, mozda je radnja u medrnijem vremenu 1960-70 (80).miki_92 je napisao/la:![]()
Po nekim ranijim inforamcijama mjesto radnje je Lusiana.
Cekamo 5. august, bas me interesuje sta je u pitanju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne znam jesam li vec pisao, ali je li neko igrao Anstoss 2? Najjaci menadzer svih vremena 

⭐
Da li je neko igrao staru igru shank?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ali ne mozes preko neta igrati. Evo ja sad hocu tebe da naucim kako se 2K igra, ali ne mogu.miki_92 je napisao/la: razlika u cijeni izmedju ovog kompa i konzole se brzo neutralise kupovanjem igara za PS4
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kako ne mozes, preko steama, origina i sl ?Greivis je napisao/la:Ali ne mozes preko neta igrati. Evo ja sad hocu tebe da naucim kako se 2K igra, ali ne mogu.miki_92 je napisao/la: razlika u cijeni izmedju ovog kompa i konzole se brzo neutralise kupovanjem igara za PS4

p.s. nije da sam protiv play stationa - naprotiv, samo objasnjavam za net

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Share account sa jaranom na PS4, pa tako isto i troskove, i onda sve igre izadju 50% jeftinije u startu. Jos kad tome dodas rasprodaje (koje idu svake sedmice) ako se strpis mjesec, dva, onda mozes pravo jeftino sebi igre nabavljat na PS4.
Postovanje treba zaraditi.
Gamescom 2015 traileri
Momci, pokrenem mafiu 2 i samo mi se otvori onu slicicu i ona nestane, nece da je pokrene vise uopste. U cemu je fazon?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: enobarca, kraljttbvb, Napapijri, Olise, Quartararo i 49 gostiju.