GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 jul 2015, 10:08

Mamicev hebeni uspjeh je sto se navijaci medjusobno tuku i udaraju, razbijaju. Dinamo je danas na najnizim granama u povijesti kluba. Sve srpske kradje prvenstava nisu toliko razbolile klub, poslije svake je Dinamo bio jaci, danas je to okrutno. Ukrao je klub, hebem mu smrdljivo pleme.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 25 jul 2015, 13:51

Meni nije jasna jedna stvar kod Dinama.

Mislim da je jedini put unazad 25 godina Dinamo odbranu normalno i ljudski igrao kod Vahe (možda se može dodati još i ono Ardillesovo kod Uniteda na OT-u, već protiv Marseillea je nastao cirkus). Gledao sam neke stare snimke, protiv Steaue u Ljubljani i, još prije, protiv Auxerrea u Zagrebu kad se prosipala prednost sa gostujućeg terena kod kuće. Golovi koje je Dinamo primao tad primaju se i danas. Primali su se smiješni golovi i kod Vlaka, Kranjčara, Zajeca i pokojnog Kužea, a u ekipi uvijek bili sve sami hrvatski reprezentativci.

Onaj Sigali... Ne znam, njegov agent je kralj svemira. Da prodajem kuću, njega bih angažovao.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jul 2015, 14:51

Kod Ivankovića je Dinamo isto solidnu obranu igrao, samo se ljudi ne sjećaju, zadnji put kontra PSV-a prije 2 godine, nedugo nakon čega je letio s klupe po treći put. U prvom mandatu Ajax se nije naigrao, Basel isto tako, iako su u obrani igrali Čale, Drpić i ponekad Carlos.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jul 2015, 19:09

Hodžić zabio škaricama Interu! Dinamo-Inter 1-0 (8. minuta). Stavim gif ili nešto čim nađem.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jul 2015, 20:30

Evo gola, trenutno je 5-1 uz hat-trick sjajnoga Hodžića i dva gola Fernandesa. Hodža je još i penal izborio, mada neopravdano dosuđen moram reći.

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=55B3EBBF

Osim škarica, zabio je još jedan lijep izvan 16m i jedan glavom. Bit će sve nakon utakmice na tportal.hr

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 jul 2015, 22:05

Kakav gol Hodžića :tokralju:
Eurogol, šteta zbog vremena u kojem ga je dao. U nekom drugom Dinamu bi ovaj gol, ako ništa drugo, pozdravilo više ljudi...

slika

Prodali smo tri puta više godišnjih ulaznica nego u ovo vrijeme lani - otkrila je glasnogovornica Sandra Špičić :tokralju:

Najlošije vođen klub na svijetu.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 jul 2015, 22:37

Bravo Ara bravo Dinamo, jel nam Maminho na slobodi?
embrace the chaos

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 jul 2015, 23:56

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jul 2015, 00:19

Denno je napisao/la:jel nam Maminho na slobodi?
Vidis da vise nema ni 500 ljudi na tribini.Zakljucak se sam namece.

Izbori :kafa:

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: RE: Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 jul 2015, 09:38

SiamoNoi je napisao/la:
Denno je napisao/la:jel nam Maminho na slobodi?
Vidis da vise nema ni 500 ljudi na tribini.Zakljucak se sam namece.

Sluzbeno 1207, znaci da je obitelj mamic 707 puta prosla kroz brojace.
Vita est militia

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jul 2015, 09:47

Ako ne i vise s obzirom na ove slike praznog stadiona :mrgreen:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 jul 2015, 10:09

SiamoNoi je napisao/la:Ako ne i vise s obzirom na ove slike praznog stadiona :mrgreen:

Za Malmo bi mogao natjecaj raspisati da trazi 40 ljudi da okrecu brojace sa ili bez iskustva, ing.prometa.
Vita est militia

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 26 jul 2015, 11:13

Musa i Hodžić su veliki dobici iz ove utakmice, pravi pokazatelj da se na njih može najozbiljnije računati u europskim utakmicama sa renomiranim protivnicima. Dinamo stvarno ima dobru širinu rostera, na svakoj poziciji po dva odlična igrača. Utakmica je dobro poslužila za odmaranje onih koji su dosad najviše igrali uoči Moldea (Machado, Taravel, Soudani, Henriquez, Ademi), ali i lagani povratak onih koji su dosad bili ozlijeđeni (Antolić, Ćorić, Husejinović, Musa, Hodžić, Sigali). Dobar je bio i Ćorić, ovo je definitivno jedna od onih utakmica u kojima je pokazao svu raskoš svog talenta, samo mora još puno raditi da postane što konzistentniji.

Čekaju se još Schildenfeld, najveće pojačanje, uskoro bi trebao zaigrati, te Radonjić i Pavičić da bismo bili u potpunosti kompletni. Schifo bi mogao biti spreman za uzvrat s Moldeom, možda čak i ranije, ne vjerujem da ćemo ga vidjeti u prvoj utakmici. Ostaje žal za poklonjenim penalom, ali što je tu je, život ide dalje. Nadam se da nam se neće osvetiti u Europi, previše puta već jest.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 jul 2015, 20:00

gerdmuller je napisao/la:Ima li novih informacija
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/578391 ... o-je-Srbin
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 27 jul 2015, 23:35

Sutra je velika utakmica za Dinamo, u goste dolazi norveški prvak Molde u trećem pretkolu Lige Prvaka, nimalo naivan niti bezazlen protivnik, jedna prava ekipa sa solidnim budžetom i par odličnih igrača. Sutra ću sigurno s nestrpljenjem cijeli dan čekati dvoboj, evo kakvoj se postavi nadam:

slika

Schifo definitivno ne igra, ali dobra je vijest što je većina stožernih igrača tu, ni Pavičića i Radonjića također još nema, ali vjerojatno ne bi niti igrali. Očekujem ozbiljnu rolu s klupe za Hodžića i Fernandesa, kao i povratak rekonvalescenata Antolića ili Ćorića 'među žive', ali ipak iza Roga. Od ostalih nedoumica pitanje je lijevog beka, vjerojatno će ipak igrati Pivarić mada mi Musa djeluje ozbiljnije. Ni na stoperima i desnom beku nije sve sigurno, u zadnje vrijeme sve više prigoda dobivaju Matel i Šimunović, vidjet ćemo i kako će se tu situacija rasplesti.

Dinamo ima kvalitetnije pojedince i mislim da im Moldeova igra odgovara, ali znali smo svjedočiti i težim posrtajima modrih trupa, tako da treba maksimalno ozbiljno i angažirano od prve minute. Odmah bih potpisao bilo koji rezultat bez primljenoga pogotka, makar i nulu. Naprijed plavi, vi ste dečki pravi! :D

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 28 jul 2015, 18:38

Nadam se pravoj predstavi Machada Sudanija da me prestaju manje nervirat ko sada..dinamo je bolji od ovih ,što kaze po prethodnim postovima da ima na svakoj poziciji po dva tri dobra igrača,pa tako se nadam dobroj minutazi Hodzica,Fernandeza,Corica

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 28 jul 2015, 18:46

Mislim da bi Soudani opet mogao biti igrač odluke, ove ljetne utakmice su njegov forte. Od Henriqueza također očekujem da predvodi navalu sa pokojim pogotkom, nadam se da nije suviše umoran.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 28 jul 2015, 19:29

Evo sve što sam se nadao da nece igrati ,včrs počinje,simunovic,machado,Henriquez,ali necu biti pesimist,valjda će včrs biti pravi

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 28 jul 2015, 19:44

Ni meni se ne sviđa Šimunović, ali što je tu je. Ostaje nada da naš napad može zabiti više od njihova. :D

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 28 jul 2015, 20:20

Bolji je Hodzic od ovog CIleanca, ako ne kvalitetniji onda je u trenutno boljoj formi, onaj je umoran jedva trci u zadnje vrijeme
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.