Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Mata me užasno nervira, već tri puta ne daje loptu naprijed nego izmišlja zoplu vodu. Odbrana dosta loše djeluje. Blind ne može igrati stopera, previše izlazi naprijed. Jones nikako da dođe sebi. Carrick MAESTRO, 2 poteza sve objasne. Kapiten, naravno, kapitenski 

06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
Cuj kapetan kapitrnski. Kako? Dodir s loptom ko u slona
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
http://****/arenavision3 ovajcunga je napisao/la:koji od ovih arenavision prenosi tekmu ... nemogu ja naci taj canal + HD ...20le je napisao/la:IMa ova stranicahuthut je napisao/la:ako ima neko acestream od arene sport 2 nek postavisamo dole u dnu desno kod ACESTREAM kliknes crveni klinac i otvori ti Ace. Canal+ HD francuski je prenos.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Vjeruj da nisi jedini, ova ekipa može mnogo ako ju njegove gluposti ne zajebu.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Već me pomalo strah hvata od LvG-ovih egzibicija sa sastavom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Yebo sve svoje atraktivno ... ne gotivim ga više al' je mačka od golmana.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Da Mata nije usrao one tri šanse kapiten bi dao još bar jedan gol.LvG je napisao/la:Cuj kapetan kapitrnski. Kako? Dodir s loptom ko u slona
LvG je napisao/la:Cuj kapetan kapitrnski. Kako? Dodir s loptom ko u slona

jedinog igraca koji daje zivost ekipi mi prodajemo,mislim na di mariju,mata smjesan igrac meni se place kad ga gledam koliko sporo igra,sa takvim igracem kontra je pojam,sve u svemu tanko da nam dominira barca bez mesija i nejmara,ova vracanja lopte golmanu opet smorise,depaj se ne vidi opet u sredi tako krilo a ku,ac mata igra krilo
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 25 jul 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Odrzavamo ovaj rezultat zbog De ge-e, ako ga prodamo, grubo cemo naeabati.
P.S : Busilica odrađuje pos'o
P.S : Busilica odrađuje pos'o

Domo23
-
- Kontakt:
Nimalo mi se ne svidja pozicija Depaya iza Roneya. Mata lose igra skroz
. Al kako kazu : kako sam se nadala dobro sam se udala. Kako sam mislio dobro je
Dum spiro spero

Dum spiro spero
Treba Mata i Depay da zamjrne mjesto i jaci smo 20% ,em Mata nije krilo a ovaj jos manje 10 ka
Zeljeznicar! 1921 !
Mata je tehnicar, ne stvara prodor na krilu, nervira me ovo sto Gaal experimentise sa igracima na razlicitim pozicijama, al ovo je samo prijateljska vidjecemo pocetkom sezone kakvi smo i sta smo.
Domo23
Baz WC stopera i Di Marije opet smo malo iznad prosjeka. Depay par puta samo ko duh a niko ga ne vidi. Carrick kao što je neko prije rekao je i dalje naš najbolji veznjak, ali stvarno ne mogu se nadiviti njegovoj ležernosti u igri i svaki njegova lopta je najbolje moguće rješenje u datom trenutku. Darmian će biti fin igrač, i Depay je ogroman potencijal samo Blind nije za stopera i Mata dosta usporava igru.
Ljudi moji mozete li vi zamisliti Mesija i Nejmara da su ovde na ovaj cirkus od odbrane,strah me i pomislit,puno potroseno para a ovo ne daje nadu da se ova ekipa moze borit za ozbiljno nesto,da ne pricam o ovom izmisljanju pozicija,sve to stoji prijateljske tekme pripremne al sporo igramo a trebali bi ubijat po krilima al gdje kad konj izmislja toplu vodu
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 25 jul 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno Mata slovi za kreativnog igraca a kad se ocekuje od njeg da uputi rizican al ofanzivan pas on bira jednostavniju opciju i salje loptu na stranu i tako sve usporava.Meni Mata jeste drag i ima kvaliteta samo mislim da nije za standradnog prvotimca i igraca koji ce da bude jedan od kljucnih u nasem timu.Protekle sezone je ispocetka bio klupa i kasnije mu se pruzila sansa pa je to iskoristio,zato i jeste za rotacije
Jones me nervira totalno, ogranicen k'o balkon, nije zaustavio jednog igraca Barce, svaka lopta mu ili ode u aut ili u protivnika, izvaditi ga odma i ubaciti Smallinga koji je dosta napredovao prosle sezone.
Nego ljudi, sto niko ne prica o Morganu ?
Nego ljudi, sto niko ne prica o Morganu ?
Domo23
Shaw je zvijer lakav Blind kakvi bakraci na beku
Zeljeznicar! 1921 !
Mata moze postati kljucna karika u timu ako ga Gaal pocne igrati na pravoj poziciji, jedan je od boljih 10-kih na trzistu, ne moze on nista napraviti na krilu, al kad bi ga stavio odma iza napadaca mogao bi da radi čuda.Poligon10 je napisao/la:Stvarno Mata slovi za kreativnog igraca a kad se ocekuje od njeg da uputi rizican al ofanzivan pas on bira jednostavniju opciju i salje loptu na stranu i tako sve usporava.Meni Mata jeste drag i ima kvaliteta samo mislim da nije za standradnog prvotimca i igraca koji ce da bude jedan od kljucnih u nasem timu.Protekle sezone je ispocetka bio klupa i kasnije mu se pruzila sansa pa je to iskoristio,zato i jeste za rotacije
Domo23
Mata i neko s klupe (Perreira) treba da zamjene mjesta.Format je napisao/la:Treba Mata i Depay da zamjrne mjesto i jaci smo 20% ,em Mata nije krilo a ovaj jos manje 10 ka
I meni se ta misao provukla kroz glavu, ali ipak je ovo prijateljska tekma pa mogu svašta progutati. Što se tiče eksperimenata bolje da se sad eksperimentiše nego kad počne sezona.tajger je napisao/la:Ljudi moji mozete li vi zamisliti Mesija i Nejmara da su ovde na ovaj cirkus od odbrane,strah me i pomislit,puno potroseno para a ovo ne daje nadu da se ova ekipa moze borit za ozbiljno nesto,da ne pricam o ovom izmisljanju pozicija,sve to stoji prijateljske tekme pripremne al sporo igramo a trebali bi ubijat po krilima al gdje kad konj izmislja toplu vodu
Šta znam, ovoj ekipi ce trebati vremena da klikne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.