nek si mi rekao, de malo ispred svog tepiha pometi prvo, svoje tzv.navijace, malo se raspitaj,Babilon je napisao/la:Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Zrinski pa veci je incindent bio u Mostru kad je protiv Zelje bila prekinuta utakmica sat vremena, a tukli sudije igrace koga su stigli.Sta je sa Celikom ni tu nema kazne .Ja mislim da ce se Sarajevo zaliti,ali ne da se ponisti kazna vec da se primjenjuju sankcije ravnomjerno i nije problem ,ovako je po mom misljenju ,samo kaznjeno Sarajevo!
Velika razlika!
Nitko ama bas nitko nije uhicen,niti je dobilo ikakvo sluzbeno lice letvom po glavi niti su redari pretuceni,stoga ne pisi gluposti,malo se informiraj!
Trebalo je davno kazniti FK Sarajevo zbog ucestalog huliganstva njihovih navijaca ,no eto bolje ikad nego nikad!
pa onda nas komentarisi,
joj sto mrzim ove pacenike, kojem je glavna informacija sportsport.ba i tv i jutarnji list, izađi malo u realnost zvanu BiH, pa ce ti mnoge stvari biti jasnije, okani se tastature i neta ...