Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj stajlinga kod Merlina, sreća pa Beckham ne fura ovakve gluposti, pa bi ga ljudi pratili, ovako ovoga neće niko. HAHA 

- elbflorenz
- Kontakt:
Znaci nisam citao temu o brakovima izuzev prvog dana kada je otvorena. Sada udjem i izbaci mi naravno zadnji post, tamo Otelo spominje Turke i Kalaja.
Ko da gledam da je Dodik kriv zbog losih brakova ili sto se svijet ne razmnozava.
jedna za Dobojliju. Njegov pjevac, meni neshvatljivo kako ga neko moze slusati ,ali hajde.
[youtube][/youtube]

Ko da gledam da je Dodik kriv zbog losih brakova ili sto se svijet ne razmnozava.

jedna za Dobojliju. Njegov pjevac, meni neshvatljivo kako ga neko moze slusati ,ali hajde.
[youtube][/youtube]
Sve su to kvalitetni umetnici , ja sam samo izdvojio one za koje mislim da su pisali r'n'r istoriju.MaGiCa je napisao/la:Mislim da bi ovi ljudi ovde...DANTES je napisao/la:jadranka stojakovićTribalian je napisao/la:Kad smo kod ovih umetnika , na ovim prostorima dele prvo mesto Azra, Riblja Corba i Smak.
...svako na svoj nachin, imali shta da kazhu na tu temu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Čuj gdje se može slušat, naravno da može. Vjeruj da mi još od ovih želja da gledam nešto, da vidim nekog, ostalo samo da vidim i slušam Sinana, ostalo sam ispunio, što sam imao volju.elbflorenz je napisao/la:Znaci nisam citao temu o brakovima izuzev prvog dana kada je otvorena. Sada udjem i izbaci mi naravno zadnji post, tamo Otelo spominje Turke i Kalaja.![]()
[youtube][/youtube]

Samo sam ukazao na propust u njegovom postu i one koji su nas najvise yebavali, a opet koje je (ne)svjesno izostavioelbflorenz je napisao/la:Znaci nisam citao temu o brakovima izuzev prvog dana kada je otvorena. Sada udjem i izbaci mi naravno zadnji post, tamo Otelo spominje Turke i Kalaja.![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- elbflorenz
- Kontakt:
pa kako ga nisi slusao/ gledao ? NIje frajer operski pjevac pa da nastupa na odabranim mjestima.
Nemoj ti mene pogresno shvatiti, nisam nista mislio konkretno za tebe ili bilo koga drugog sto pise na toj temi. Samo sam procitao tvoj post i bilo mi je dovoljno da vidim kakva je prica, odmah sam izasao.Otelo je napisao/la:
Samo sam ukazao na propust u njegovom postu i one koji su nas najvise yebavali, a opet koje je (ne)svjesno izostavio
- JackTheStripper
- Kontakt:
Kakvi god da su Turci bili, nisu nam se zene oko njih vrtile kao muhe od gofna. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Ma procitaj ti temu, vrijedi 
Naravno da nisu jer nisu mogle birati
Najzad, ti bi da zenis nase no da je od gore jer kontas da ce odavde doci zbog tebe samo zbog papira i to ti odmah smanjuje izbor, a ne mozes da prihvatis da se neka jednostavno zaljubila u drugog ili da je drugacije osoba.

Najzad, ti bi da zenis nase no da je od gore jer kontas da ce odavde doci zbog tebe samo zbog papira i to ti odmah smanjuje izbor, a ne mozes da prihvatis da se neka jednostavno zaljubila u drugog ili da je drugacije osoba.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne radiš?Otelo je napisao/la:Ma procitaj ti temu, vrijedi

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Drzim sve tabove otvorene i nista interesantno
Sutra prva ili druga ?
Btw. Jos cekam moderaciju

Sutra prva ili druga ?
Btw. Jos cekam moderaciju

- elbflorenz
- Kontakt:
Ne pada mi na pamet.Otelo je napisao/la:Ma procitaj ti temu, vrijedi![]()
- JackTheStripper
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Ma procitaj ti temu, vrijedi
Krivo. Meni je izbor suzen kako god. Ne mogu ovdje naci nasu jer su se odrekle bosnjastva. A otici dolje po papirusu koja ce me napustiti prvom prilikom, to jeste cim dobije dozvolu boravka, nauci jezik i nade si posao, nije mi ni na kraj pameti.

Ok. Sve Bosanske su napacane i hoce samo da preveslaju nekog. Ne zasluzujes ih. Zeni strankinju.
Ili brate daj meni papire i ti onda ovdje se zeni rahat.
- JackTheStripper
- Kontakt:
- elbflorenz
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:
Ima li kod vas na faxu Hrvatica ? Ako nema dodji na arhitekturu, imas Zagrebcanki na izvoz.

Nemam blage veze, al vjerovatno ima. Blizu mi je Zagreb, ja bih volio dobaciti dalje, mozda London ili Parizelbflorenz je napisao/la:Otelo je napisao/la:
Ima li kod vas na faxu Hrvatica ? Ako nema dodji na arhitekturu, imas Zagrebcanki na izvoz.Taman ste vi u tom nekom umjetnickom fazonu. Blizu si kuci, a ipak u EU.

Ovo je tu i tamo, ali Selma izvlači komplet doživljaj.BelminM23 je napisao/la:
Definitivno najbolja verzija ove pjesme.
Al' da Merlin nije otpjevao je, bila bi niđe veze. Hehe.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- elbflorenz
- Kontakt:
nema labavo.Otelo je napisao/la: Nemam blage veze, al vjerovatno ima. Blizu mi je Zagreb, ja bih volio dobaciti dalje, mozda London ili Pariz
Ljudi, je l' se dex drogira?
Eno ga stavlja selfie sa koncerta.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- JackTheStripper
- Kontakt:
uschtipak je napisao/la:Ljudi, je l' se dex drogira?![]()
Jesi li ovo ti na slici? Dobra pozadina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.