FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hattrick Armin Hodzic
Mi kad bi mogli svaku utakmicu igrali tempom kao protiv Ferencvarosa uzeli bi ligu sa maksimalnim brojem bodova. Ali ne može, igraci imaju drugačiji pristup. Često se podcijeni ili jednostavno nije njihov dana itd. 30 utakmica svašta se može desitipropuh je napisao/la:Samo strasno velika razlika u tempu i igri je uocljiva izmedju nase tekme u cetvrtak i ove iz Zenice.
Bas nam je liga za qurac
Nažalost od are samo naknada, nesto sitno za vrijeme provedeno kod nas. Ali bit ce on u Dinamu jos min. 2 godine
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Naravno mnogo zavisi i od protivnika, ocekujem sutra i nasa utakmica da bude tempom slicna ovojlazar je napisao/la:Mi kad bi mogli svaku utakmicu igrali tempom kao protiv Ferencvarosa uzeli bi ligu sa maksimalnim brojem bodova. Ali ne može, igraci imaju drugačiji pristup. Često se podcijeni ili jednostavno nije njihov dana itd. 30 utakmica svašta se može desitipropuh je napisao/la:Samo strasno velika razlika u tempu i igri je uocljiva izmedju nase tekme u cetvrtak i ove iz Zenice.
Bas nam je liga za qurac
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mi bi onom igrom do 10. kola na infuziji bili.lazar je napisao/la:Mi kad bi mogli svaku utakmicu igrali tempom kao protiv Ferencvarosa uzeli bi ligu sa maksimalnim brojem bodova. Ali ne može, igraci imaju drugačiji pristup. Često se podcijeni ili jednostavno nije njihov dana itd. 30 utakmica svašta se može desitipropuh je napisao/la:Samo strasno velika razlika u tempu i igri je uocljiva izmedju nase tekme u cetvrtak i ove iz Zenice.
Bas nam je liga za qurac
- JoseMourinho
- Kontakt:
ŽELJO ŠAMPION!!!!
HVALA MOMCI NA ČETVRTKU!!!!
Kao sto sam Piso i kontriro govedu aldinu prodjosmo madjare, SAD protiv standarda sta bog da
I da HVALA JOSIPE ZA SVE
HVALA MOMCI NA ČETVRTKU!!!!
Kao sto sam Piso i kontriro govedu aldinu prodjosmo madjare, SAD protiv standarda sta bog da

I da HVALA JOSIPE ZA SVE

Istog sam mišljenjapropuh je napisao/la:Naravno mnogo zavisi i od protivnika, ocekujem sutra i nasa utakmica da bude tempom slicna ovojlazar je napisao/la:Mi kad bi mogli svaku utakmicu igrali tempom kao protiv Ferencvarosa uzeli bi ligu sa maksimalnim brojem bodova. Ali ne može, igraci imaju drugačiji pristup. Često se podcijeni ili jednostavno nije njihov dana itd. 30 utakmica svašta se može desitipropuh je napisao/la:Samo strasno velika razlika u tempu i igri je uocljiva izmedju nase tekme u cetvrtak i ove iz Zenice.
Bas nam je liga za qurac
@cala
Sve se može, dobre pripreme i mi bi igrali onim tempom. Ali na terenima koji su imalo normalni
Ubi nam borac juniore 1:4...
kadeti dobili 5:1
kadeti dobili 5:1

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Borac ima odličnu juniorsku selekciju...
A naši odmah pomislili da ne trebaju ni igrati ovu ligu. Za njih je liga prvaka...
Ne može tako majstori...nek su odmah na startu dobili po nosu.
A naši odmah pomislili da ne trebaju ni igrati ovu ligu. Za njih je liga prvaka...
Ne može tako majstori...nek su odmah na startu dobili po nosu.
Bilo daj pola kile lijevog beka i dvije kile zadnjeg veznog al da ne kisi ko prosli put i poslije na vaganju JELI RAAAVNO OVO JELI RAAVNOpile87 je napisao/la:Ma dobar je i ovaj ali vidi im komplet ekipe nista s nicim.Mislim oni su tako sklepali ekipu daj mi pola kile lijevog beka i daj mi dvije kile zadnjeg veznog sad kad su ih pitali ovdje ili za ponijeti oni rekli ovdje i ne ide im sad na strani nikakoChWilla je napisao/la:ma blagojević je pirlo za mnoge mnogo razvikanije i traženije...Drago mi je sto moze napredvati u Tuzli
ovoga bi kod nas na treningu izbrusili bio bi jedan od boljih u ligi ali eto nek napreduje tamo

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sto jes jesPeterski je napisao/la:salle86 je napisao/la:sve za 5 ali kakvih 8 stopostotnih
Ma sve sto je Kosoric blokirao
Inače je prelijep osjećaj kada ljude izbaciš a ne ispadneš papak.

Žao mi je što nisam gledao Standard, bio je na Arena sport 5 koju skoro niko nema, sigurno će biti snimak na nekom Arena kanalu.
Što se tiče tempa, sjećam se slične priče ovdje prije Ferencvaroša, vidjeli smo šta je na kraju bilo.
Što se tiče tempa, sjećam se slične priče ovdje prije Ferencvaroša, vidjeli smo šta je na kraju bilo.
Ali opet belgijska liga je za klasu jaca od madjarske, a spejs satl za nasu. Ljudski se nadati, ali...
- plavanacija
- Kontakt:
ja sam optimistican, a more je razloga, ova godina je nasa u svakom slucaju. Kvesa sretno ljudino 

-
- Kontakt:
Au golčine Aree

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Pa pa paranojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kad bi sutra dobili Borca, aaa pa ne mogu ni da zamislim ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nas bolesnike ni rođena mati ne razumije...
Svi u banja luku!
Volim te Željo!
Svi u banja luku!
Volim te Željo!
Volim te Željo !
Ovo je stvarno lijepo vidjeti

Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!