Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Koliko god ljudima objasnjavas da se paze,da se ne pustaju niz brake misle da im pametujes jer si "pametni mjestanin" i opet ista prica svake godine..

Svake godine jedan od ovih slapova odnese zivot nekog turista.

Svake godine jedan od ovih slapova odnese zivot nekog turista.
Zadnja izmjena: EdoMajka, dana/u 25 jul 2015, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
MaGiCa je napisao/la:Pravi umetnici ne dizhu Beograd na noge i ne pune stadione po Balkanu.Head je napisao/la:O ukusima se ne raspravlja. Neko ga voli, neko ne voli ali ono sto radi radi najbolje na balkanu. 3 dana zaredom digao Beograd na noge, da ne spominjem koliko je puta punio Kosevo i ostale velike dvorane sirom Balkana i svijeta. Definitivno najveci umjetnik sa ovog podrucja. Doduse, uvijek ce se naci neko na forumu da ga osudi i proglasi neznalicom. Nekom vrhunac napuniti Olimpijski stadion vise puta u zivotu a nekom kucati na forumu.
Ali naravno, ovo je balkan, sredina gdje su svi umjetnici, treneri, sveznalice, svi sve znaju i u sve se razumiju.
Pomenuti gospodin nit' je umetnik, nit' je #1 na Balkanu, nit' ljudi koji ga slushaju imaju muzichko obrazovanje, kao ni stila da bi mogli da odredjuju granice umetnosti i kicha.
Merlin je klasichni kicheraj, kao i Bregovic, kao i 90% tih najpoznatijih "muzichara" i "umetnika" na ovim prostorima.

odmah ženi...Dex je napisao/la: Sinoć sam sazno da mi je cura pregledala Doctor Whoa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Una je posebna i skroz drugačija od bilo koje druge rijeke. Hrabri se kupaju na nekim opasnijim mjestima, a i njima takvim je jedna noga u zemlji. Manje od sekunde je potrebno da se izgubi kontrola i da ona pobjedi. Svako ljeto nekoliko ljudi izgubi život "a da i ne opaze".
Super je za izlete, hlađenje, kratko brćkanje, ali ozbiljnije kupanje nije nimalo zdravo. Nevjerojatno je hladna i na velikim temperaturama.
Nema ljepše, ali ni opasnije rijeke.
Super je za izlete, hlađenje, kratko brćkanje, ali ozbiljnije kupanje nije nimalo zdravo. Nevjerojatno je hladna i na velikim temperaturama.
Nema ljepše, ali ni opasnije rijeke.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zato mi imamo Rakitnicu
Isto ledena, a na par mjesta napravljen "bazen" za kupanje.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja na Krivaji uvalim guzove izmedju dva velika kamena, isto neki Jacuzzi
pivcuga u ruci i uzivam, preplivam ponekad, al je struja jaka pa odem 10-ak metara pa krenem 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kreneš plivat uzvodno, završiš 200 metara nizvodnoHeller je napisao/la:Ja na Krivaji uvalim guzove izmedju dva velika kamena, isto neki Jacuzzipivcuga u ruci i uzivam, preplivam ponekad, al je struja jaka pa odem 10-ak metara pa krenem

Ma udo bih se sad def, kad sam sazno ovoDANTES je napisao/la:odmah ženi...Dex je napisao/la: Sinoć sam sazno da mi je cura pregledala Doctor Whoa

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mlad si ti za udaju, jos, budalice.Dex je napisao/la:

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Da me iskoriste ovako mladog, nezrelog, obrazovanog, vjerski odgojenoguschtipak je napisao/la:Mlad si ti za udaju, jos, budalice.Dex je napisao/la:

Obrijo sam se skroz

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nije losa. A i pevacica mi je simpaticna.VolimTz je napisao/la:Bolja verzija.Tribalian je napisao/la:Meni omiljena od njega ( sa dubokom istorijom nekih odnosa u mom umetnickom zivotu)
![]()

Kad smo kod ovih umetnika , na ovim prostorima dele prvo mesto Azra, Riblja Corba i Smak.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Re: RE: Re: Chat
Zna brat znanjeMarsal je napisao/la: Otišao bi sa nekom hanumicom na njegov koncert jer se hanumice lože na njega, ljubav i ti fazoni, gledam je u oči dok pjeva laku noć moja mala barbiko i kasnije joj nedje na parkingu prištekam jer je već dovoljno ovlažila.

FORZA MARŠAL !!!
Radi li kome https://www.bhtelecom.ba/
jadranka stojakovićTribalian je napisao/la:Nije losa. A i pevacica mi je simpaticna.VolimTz je napisao/la:Bolja verzija.Tribalian je napisao/la:Meni omiljena od njega ( sa dubokom istorijom nekih odnosa u mom umetnickom zivotu)
![]()
![]()
Kad smo kod ovih umetnika , na ovim prostorima dele prvo mesto Azra, Riblja Corba i Smak.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Definitivno najbolja verzija ove pjesme.VolimTz je napisao/la:Bolja verzija.Tribalian je napisao/la:Meni omiljena od njega ( sa dubokom istorijom nekih odnosa u mom umetnickom zivotu)
![]()
[youtube][/youtube]

Al' da Merlin nije otpjevao je, bila bi niđe veze. Hehe.

Mislim da bi ovi ljudi ovde...DANTES je napisao/la:jadranka stojakovićTribalian je napisao/la:Kad smo kod ovih umetnika , na ovim prostorima dele prvo mesto Azra, Riblja Corba i Smak.

Samo za Messilu :

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A subote i gov.ana.

LANET OLSUN!
Haj, bit ce bolje kad krenes faks.BelminM23 je napisao/la:A subote i gov.ana.
Pozoriste do 23h i onda kasnije opijanje ili radno do 23h pa kasnije opijanje.
@uschitapk pazi da ne padnes

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.