Kakav gol Armina Hodzica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dalo bi se o tome naravno diskutovatiChWilla je napisao/la:al' bilo je tri glavom sa manje od pet metara. to što su traljavo šutali ne znači da to nije zicer.
kako ne mozes zvati 100% sansama kada crnjo recimo sa 2 metra promasi glavom prazan gol pa to nije 100% nego 1000%, ili npr. traljav sut u sudiskoj nadoknadi tamo kada Antolovic s lakocom fata loptu ono je vise nego 100% sansa bila. sut sa 2 metra kada lik prebacuje gol eto na prvu se sjetih 3 komada a bilo ih je ... i takve prilike u vecini slucajeva zavrse u golusalle86 je napisao/la:
opet kažem PRILIKE a ne 100%-tne prilike
ne možeš traljav šut glavom ili blokiran šut sa 20 metara, još manje odbrane Antolovića koji po meni nije imao niti jednu bravuroznu intervenciju zvati stopostotnim prilikama
Dakle, nevidjen goal!BlueFamily je napisao/la:Moze link gola Are kad postave na jutjub?
Blagojevic je za njeg PirloAsharaK je napisao/la:Bas sam to htio da napisem
Ma dobar je i ovaj ali vidi im komplet ekipe nista s nicim.Mislim oni su tako sklepali ekipu daj mi pola kile lijevog beka i daj mi dvije kile zadnjeg veznog sad kad su ih pitali ovdje ili za ponijeti oni rekli ovdje i ne ide im sad na strani nikakoChWilla je napisao/la:ma blagojević je pirlo za mnoge mnogo razvikanije i traženije...
Ovi mijenjaju trenera češće neg Sarajevo, Muslin je došao tek prošli mjesec i tek počinje da stavlja neki svoj potpis na igru. I Knockaert i Santini su došli u junu, nije to ukomponovano još, bilo je nesporazuma. Nisu ni mene nešto impresionirali, ali je tempo bio žestok svih 90 minuta, rekao bih žešći nego onaj koji je Ferenc pokušao nametnuti. Nadam se da možemo odigrati muški kao protiv Ferenca, onda se možda možemo nečem i nadati. Neće biti puno vremena za peglanje lopte, oba ova belgijska tima danas čim ukradu loptu idu munjevitom brzinom pravac gol.fareMO je napisao/la:Standard u ovih 45 minuta ništa posebno nije odigrao. Čak štaviše, Kotrijk je puno bolja ekipa bila, imali su dosta više prilika. Standard je imao dvije akcije vrijedne pomena, iz jedne su pogodili stativu. Izgleda da im je ovo prvi tim, meščini da samo fali Mujangi Mbia. Odbrana im pravo škripi, gol im je cijelo vrijeme visio, i primiše ga pred kraj iz kornera, a igraju im svi u odbrani koji će vjerovatno i protiv nas igrati. Nekako su spori pozadi i tu vidim našu priliku preko krila. Sigurno da mi nismo možda ni u rangu Kotrijka, ali ćemo imati sigurno svoje prilike, samo ih treba iskoristit, kao što su uradili i protiv Ferenca. Opet kažem, Standard je puno, puno jača ekipa od nas, možda im je ovo loš dan, možda će im biti i protiv nas u četvrtak, ali kako god ako iskoristimo svoje šanse koje ćemo sigurno imati, mislim da bi na Koševu mogli početi utakmicu sa pozitivnim rezultatom.
sve pametnjakovići i genijalci, k'o i na forumima. kuku šta ćemo, sloboda se pojačava, jača od nas...pile87 je napisao/la:Ma dobar je i ovaj ali vidi im komplet ekipe nista s nicim.Mislim oni su tako sklepali ekipu daj mi pola kile lijevog beka i daj mi dvije kile zadnjeg veznog sad kad su ih pitali ovdje ili za ponijeti oni rekli ovdje i ne ide im sad na strani nikakoChWilla je napisao/la:ma blagojević je pirlo za mnoge mnogo razvikanije i traženije...Drago mi je sto moze napredvati u Tuzli
ovoga bi kod nas na treningu izbrusili bio bi jedan od boljih u ligi ali eto nek napreduje tamo
Jesu isli su i nasi iz kluba Karic i jos neko mislim.Ja sam nesto gledao kalsican trkacki fudbal vidi se mozda da je ekipa i nova idu vecinom preko bokova nesto slicno onome sto igra Ferencvaros.cala je napisao/la:Od Blagojevica niko nije ocekivao ovakve igre, potrefili smo sa njim.
Jel' iko gledao Standard da napise nesto? Koga se trebamo pazit i slicno?
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 29 gostiju.