FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nantess
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 30 apr 2010, 10:54

Babilon je napisao/la:
cena je napisao/la:Nije mi jasno sto Borac nije kaznjen,i
Zrinski pa veci je incindent bio u Mostru kad je protiv Zelje bila prekinuta utakmica sat vremena, a tukli sudije igrace koga su stigli.Sta je sa Celikom ni tu nema kazne .Ja mislim da ce se Sarajevo zaliti,ali ne da se ponisti kazna vec da se primjenjuju sankcije ravnomjerno i nije problem ,ovako je po mom misljenju ,samo kaznjeno Sarajevo! :idea:
Nije u mostaru nitko usao na teren i razbijao vec onako pomalo gađali s vremena na vrijeme,huligani sa tribina,dok su vasi huligani u terenu!
Velika razlika!
Nitko ama bas nitko nije uhicen,niti je dobilo ikakvo sluzbeno lice letvom po glavi niti su redari pretuceni,stoga ne pisi gluposti,malo se informiraj!
Trebalo je davno kazniti FK Sarajevo zbog ucestalog huliganstva njihovih navijaca ,no eto bolje ikad nego nikad!
nek si mi rekao, de malo ispred svog tepiha pometi prvo, svoje tzv.navijace, malo se raspitaj,
pa onda nas komentarisi,

joj sto mrzim ove pacenike, kojem je glavna informacija sportsport.ba i tv i jutarnji list, izađi malo u realnost zvanu BiH, pa ce ti mnoge stvari biti jasnije, okani se tastature i neta ...
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 30 apr 2010, 12:39

ae mene zanima samo kolko je tacna inf. da je sarajevo trebalo ''pustit'' navijace da ulete u utakmici sa borcem tako da zeljo ne bi osvojio ? ako je tacno svaka cast ;) samo ste se malo zagrebali ;)

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 apr 2010, 12:42

bogy_tm87 je napisao/la:ae mene zanima samo kolko je tacna inf. da je sarajevo trebalo ''pustit'' navijace da ulete u utakmici sa borcem tako da zeljo ne bi osvojio ? ako je tacno svaka cast ;) samo ste se malo zagrebali ;)
citam pola sata gluposti ali ova je naj veca.........sljedeci put ranije pocni kontat sta ces napisat majke ti nemoj se brukat :D :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 apr 2010, 13:33

Znaci Sarajevo protiv Zelje i Borca pred praznim tribinama?hmmm :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 apr 2010, 14:34

Nikad gora sezona,da se hoce samo zavrsiti. Bilo je malo radosti na pocetku,onda plac,mrtvi,ranjeni ,povrijedjeni,ponovljene utakmice,sudijske lakrdije,crveni kartoni,i na kraju ulazak navijaca.

Ako se ne plasiramo u Evropu pored uprave i igraca svi iskreni navijaci se trebaju zahvaliti i onima koji su uletili na teren na tekmi sa sirokim u zelji da iskazu svoju ,,ljubav,,. Kako stvari stoje moci cemo je iskazivati tek iduce sezone u utakmicama sa Zepcem,Rudarom i ostalim gigantima,ako se liga ne ukine do tad sto nije nemoguce.

Samo da se sve zavrsi sto prije.......

alibi

Post Postao/la alibi » 30 apr 2010, 15:14

bogy_tm87 je napisao/la:ae mene zanima samo kolko je tacna inf. da je sarajevo trebalo ''pustit'' navijace da ulete u utakmici sa borcem tako da zeljo ne bi osvojio ? ako je tacno svaka cast ;) samo ste se malo zagrebali ;)
Hehehehehhe............ kakve sve gluposti neces cuti od malih plavih.Pustite te "teorije zavjere" i igrajte ba lopte pa ko bude prvi nek bude prvak jbg.Vidis da je ovo sve osim regularnog takmicenja.Realno mislim da ste za nijansu u boljem polozaju od borca sto se tice osvajanja titule.....iako bih volio da grijesim.........ali sutra u mostaru "dobijate" "potrebne" bodove.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 30 apr 2010, 20:32

Ovo u vezi "stimanja" utakmica mi je izaslo na vrh glave, svako kolo, svaka utakmica, svaki gol, zuti karton, prekrsaj, ofsajd SVE JE NASTIMANO. Ma dajte ljudi probudite se malo, pa ne moze se sve nastimati, razumijem da se jedna utakmica nasteli, ali za vas pojedine je svaka utakmica nastimana, Danas je Celik kupio utakmicu u Travniku i eno sta im bi. . . Navodno Sloboda prodala utakmicu i . . . Probudite se malo. Kao da se utakmice tako lako stimaju, 5' posla i gotovo. . . UZAS ! ! !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 maj 2010, 09:46

Ovo navijaci Sarajeva pogotovo Horde Zla koji su uvjek iza svog kluba nisu zasluzili.**** ti ligu ako se nemoze nas gradski derbi gledat.Pa halo ja sam stara kenja i meni je derbi nesto posebno i zato kazem nemogu da zamislim da se derbi igra bez raje.Sranje.To su ljudi posebne tekme ali boli ovih iz saveza oni to svakako nerazumiju.Neznaju oni sta je taj osjecaj nit ce kad znat.Izvinite ali ljut sam i nemogu ovo da provarim nikako.

alibi

Post Postao/la alibi » 01 maj 2010, 10:07

Alipasino je napisao/la:Ovo navijaci Sarajeva pogotovo Horde Zla koji su uvjek iza svog kluba nisu zasluzili.**** ti ligu ako se nemoze nas gradski derbi gledat.Pa halo ja sam stara kenja i meni je derbi nesto posebno i zato kazem nemogu da zamislim da se derbi igra bez raje.Sranje.To su ljudi posebne tekme ali boli ovih iz saveza oni to svakako nerazumiju.Neznaju oni sta je taj osjecaj nit ce kad znat.Izvinite ali ljut sam i nemogu ovo da provarim nikako.
Kako ce znati sta znaci DERBI i kakve su tu emocije,pa oni kunem ti se ni pravila fudbalske igre ne poznaju.Ja necu a i mnogi hordasi nece jer je zabrana biti na utakmicama naseg VOLJENOGA KLUBA ali dusom sam na tribini.BORDO LJUBAV je jaca od tzv "dusebriznika"iz uprave i iz fsbih.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 maj 2010, 11:10

alibi je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ovo navijaci Sarajeva pogotovo Horde Zla koji su uvjek iza svog kluba nisu zasluzili.**** ti ligu ako se nemoze nas gradski derbi gledat.Pa halo ja sam stara kenja i meni je derbi nesto posebno i zato kazem nemogu da zamislim da se derbi igra bez raje.Sranje.To su ljudi posebne tekme ali boli ovih iz saveza oni to svakako nerazumiju.Neznaju oni sta je taj osjecaj nit ce kad znat.Izvinite ali ljut sam i nemogu ovo da provarim nikako.
Kako ce znati sta znaci DERBI i kakve su tu emocije,pa oni kunem ti se ni pravila fudbalske igre ne poznaju.Ja necu a i mnogi hordasi nece jer je zabrana biti na utakmicama naseg VOLJENOGA KLUBA ali dusom sam na tribini.BORDO LJUBAV je jaca od tzv "dusebriznika"iz uprave i iz fsbih.
Poslije onoga sto su ucinili navijaci Sarajeva na Kosevu, Sarajevo bitrebalo kazniti tako da cijelu narednu sezonu igra na nekom stadionu, recimo Zepca, ili Orasja, a kad se vrate na Kosevo, navijace pustiti tek kad odrastu novi, normalni, dakle za 15 godina. Ovi sadasnji su ......... Da, upravo to mislim.
A đe da znam?!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 maj 2010, 11:25

zamolio bi ostale navijace ako nemaju sta pametno da prokomentarisu i FK Sarajevo da i nedoleze natemu s namjerom da nekog provociraju ili da Horde Zla nazivaju huliganskom skupinom
mi to nismo mi smo ponos ove Bosne
ja prvi ne opravdavam onaj ulazak,svi znaju koji su bili na tekmi da je na pocetku vodja rekao da nema nikakvih nacionalistickih ispada i nije ih ni bilo
a u teren su uletjeli oni koji mozda jednom dva puta dodju na tekmu,uletjeli su zato sto vole svoj klub
nemozemo za razliku od nekih da cekamo 5-6g da nam lopovi unistavaju klub
toliko od mene,znam da ce me neki pogresno razumjeti ali ovo je sve sto sam reko istina
i jos samo na kraju da prokomentrisem malo o tome sto nas svi nazivate huliganima:jesu li na nas u Sirokom isli pistoljima,jesi li nas u Konicu presretali i napadali,jeli nam murija u Tz zabranuila nekima da udju na stadion,na stadion za koji su oni dali lovu da bodre svoj tim
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 maj 2010, 11:33

Raz_ba je napisao/la:
alibi je napisao/la:
Poslije onoga sto su ucinili navijaci Sarajeva na Kosevu, Sarajevo bitrebalo kazniti tako da cijelu narednu sezonu igra na nekom stadionu, recimo Zepca, ili Orasja, a kad se vrate na Kosevo, navijace pustiti tek kad odrastu novi, normalni, dakle za 15 godina. Ovi sadasnji su ......... Da, upravo to mislim.
e moj brate ne opravdavam ovo što su uradili ali nemogu se oteti utisku da su to trebali davno prije uraditi pa eto vi nema šta niste pokušali i bojkot itd. ali ne dei ove naše kvazi zvijezdice izgleda trebaju da igraju iliu pred praznim stadionom ili da popiju batine pa da vide čiji dres nose kako Sarajeva tako i Čelika pa jesmo li im napravili atmosferu za pamćenje u Zenici i oni ko k...c 0:0 Slažem se da treba kazniti Sarajevo i to drastićno ali zašto trenirati strogoču samo na Sarajevu je li da budemo primjer ondaO.K. ali jesi li vidio šta Zrinjski tj ultrasi rade prekinu utakimcu sat i po pogode sudiju ,gađaju igrače i 5-6 hiljada i izjeo vuk magarca e to je već problem i bolest ovog našeg jadnog fudbala.Izgleda da ovaj savez nema nimalo sluha da se jedan derby koji je sigurno najjaća utakmica svake sezone igra pred praznim tribinama onda se postavlja pitanje za kog se igra fudbal,sa druge strane su u pravu ko će obuzdati masu od nekih 20000 ljudi da ne bude belaja tako da ne znam ni sam štabi rekao na ovo sve osim žalosno brate da ne može biti gore! :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 01 maj 2010, 14:15

Raz_ba je napisao/la:
alibi je napisao/la:
Sva sreca pa se ti za puno toga pitas haha mozda al u svom selu i hvala bogu HZ postoje kad ti nisi ni znao sta je fudbal i postojace uvijek,a ako imas nesto protiv dodji da nas ugasis ako ti smetamo!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 01 maj 2010, 14:20

Danas u 19:00 igraju nasi manekeni , danas odlucuju o europskoj sudbini i za spas sezone. Ako danas izgube bodove na Kosevu to ce bit krajnji bezobrazluk od njih . Igrajte za Vedrana srcem i dusom!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 01 maj 2010, 14:51

Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 maj 2010, 19:50

2:0 Avdic,Dudo.
Poluvrijeme.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 01 maj 2010, 20:10

Hairlija je napisao/la:zamolio bi ostale navijace ako nemaju sta pametno da prokomentarisu i FK Sarajevo da i nedoleze natemu s namjerom da nekog provociraju ili da Horde Zla nazivaju huliganskom skupinom
mi to nismo mi smo ponos ove Bosne
ja prvi ne opravdavam onaj ulazak,svi znaju koji su bili na tekmi da je na pocetku vodja rekao da nema nikakvih nacionalistickih ispada i nije ih ni bilo
a u teren su uletjeli oni koji mozda jednom dva puta dodju na tekmu,uletjeli su zato sto vole svoj klub
nemozemo za razliku od nekih da cekamo 5-6g da nam lopovi unistavaju klub

toliko od mene,znam da ce me neki pogresno razumjeti ali ovo je sve sto sam reko istina
i jos samo na kraju da prokomentrisem malo o tome sto nas svi nazivate huliganima:jesu li na nas u Sirokom isli pistoljima,jesi li nas u Konicu presretali i napadali,jeli nam murija u Tz zabranuila nekima da udju na stadion,na stadion za koji su oni dali lovu da bodre svoj tim

Sine dragi skontaj sam sta si rekao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 01 maj 2010, 20:13

evo nek se vidi ko pocinje raspravu :? :? vec zaboravljena rasprava na temi, al trude se da je opet pokrenu....kompleks il sta vec :S

RUSMIR SA
Kontakt:

Post Postao/la RUSMIR SA » 01 maj 2010, 20:39

3-0 ,autogol

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 maj 2010, 20:58

samo rajvosa je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
Sva sreca pa se ti za puno toga pitas haha mozda al u svom selu i hvala bogu HZ postoje kad ti nisi ni znao sta je fudbal i postojace uvijek,a ako imas nesto protiv dodji da nas ugasis ako ti smetamo!
U mom selu žive normalni seljani, rade, komuniciraju sa svijetom.... kad treba pomažu jedni drugima.... U tvom selu žive SELJACI, oni ponekad odu na utakmicu da gledaju fudbalski klub Sarajevo i da navijaju za nešto, Bog sami zna za šta i kad nisu zadovoljni oni utrče u stadion, proganjaju igrače, tuku motkama po glavi zaštitare i policiju, uništavaju stadion i tako dalje. Oni umjesto da navijaju za svoj klub mole Boga da igračima neko polomi noge, evo ovako:
samo rajvosa je napisao/la:Zelim im od srca da izgube,a nadam se da ce igraci Zrinjskom nekom nogu da slome1
Takve u mom selu nazivaju huliganima, probisvijetima, parazitima, dušmanima i takve treba pozatvarati u zatvore. Za razliku od normalnih navijača koji bodre svoj klub bez obzira u kakvoj situaciji se nalazio, ovi gore spomenuti su delinkventi i da bi se društvo od njih zaštitilo, potrebno je pod hitno izgraditi određene zgrade u kojima bi oni boravili određeno vrijeme dok se ne obezbijedi da normalan svijet može od njih biti rahat.

Želim ti brzo ozdravljenje, a Sarajevu pobjedu i nastup u Evropi!
A đe da znam?!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin, Proximic i 19 gostiju.