FK Željezničar (opšte diskusije)

Schwarz
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Schwarz » 25 jul 2015, 15:17

SarajlijaTM je napisao/la:Kako je krenulo docice ferenc na nivo viteza,a lech ko psg
Ne znam sta se bune ovi pitari i sta pametuju,da je moj zeljo odigrao preko kur.ca kao oni,ja bih imao vaznijih problema od racunanja koef.
Kratko jasno,ubjedjen sam da bi pite prosle da su zapele kao mi,a to o razlici ferenca i lecha ovdje definitivno niko nije kompetentan da prica,zato pst...
Btw. Duze jogurt na suncu izdrzi,nego njanje u evropu prc
Antolovic ima vise asistencija u evropi ove godine nego svi igraci Sarajeva zajedno :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jul 2015, 15:24

STEF je napisao/la:
soe je napisao/la:
STEF je napisao/la:Vidjeli smo vas protiv gladbacha,a nas protiv plzena a svima nam je ovdje jasno da je plzen bolja ekipa ;)
Jel ozbiljno to mislis?
Sto ne bi mislio?To vasi drugovi ovdje non stop spominju.Pogledaj im koeficijente.Plzen 41,Gladbah 33.
Prijatno.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2015, 15:24

Pustite pitare, oni bi se prosetali sa Fenercom, isto kao sto bi i sa Mariborom, Viktorijiom. Za par dana kad u Belgiji napravimo dobar rezultat, doci ce i reci da je Standard na nivou Lokomotive Zagreb.

Sto jedan na njihovoj temi napisa mi sanjamo titulu oni je brane, u devet godina dva trofeja, a mi sanjamo uspjeh.

P.S. Kad u ponedjeljak uzmu Drinu 1:0, ocekujte titulu oko 17-18. kola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 16:43

Nisam znao da ste prošli Maribor, Plzen, Metalurg, Makabi. To je meni sve novo.

I normalno da sanjate kad već dvije godine niste bili prvi nikad na tabeli ni u jednom kolu a odigralo se 76 kola.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 jul 2015, 16:49

Ajde ba decko uzivaj u cetvrtak,gledaj europskog Zelju,**** pricu..
Zeljeznicar! 1921 !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 25 jul 2015, 16:52

jurisicduska je napisao/la:Nisam znao da ste prošli Maribor, Plzen, Metalurg, Makabi. To je meni sve novo.

I normalno da sanjate kad već dvije godine niste bili prvi nikad na tabeli ni u jednom kolu a odigralo se 76 kola.
jos jedna tvoja laz.Malo bolje pogledaj tabelu iz pretprosle godine, ko je bio jesenji prvak i ko je do 4 kola prije kraja bio na prvom mjestu.U onom postu na vasoj temi jos si imao dvije lazi.Prva da imate 10 puta vise clanova nego mi, a druga je kako mi sirimo pricu i lazi da nismo 2 godine izgubili u evropi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 16:57

Hoću naravno i podržati, i želim vam da ih prođete, kao i svako normalan. Gledat ću kao i vi što ste nadam se gledali Sarajevo, samo smo mi malo dalje dogurali pa je duže trajalo.

Neki dan je napisa neko da niste izgubili u Europi 2 godine, mi imamo 6000 i nešto vi 1000 dobro eto 6 puta više članova izvini. Sarajevo redovno igra 3 pretkolo, ne kontam šta ste se digli, imate još jednu stepenicu samo da ponovite uspijeh Sarajeva da ne pričam da ga prestignete.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jul 2015, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 25 jul 2015, 16:57

Novi pozdrav pitara je sad
Đe si šta ima!Koliki ti je koeficijent.....

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 jul 2015, 17:01

DANDY je napisao/la:Novi pozdrav pitara je sad
vise nas golman ima asistencija u evropi nego sto su oni dali golova :salut:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 25 jul 2015, 17:03

Gospodine!!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Format
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Format » 25 jul 2015, 17:05

jurisicduska je napisao/la:Hoću naravno i podržati, i želim vam da ih prođete, kao i svako normalan. Gledat ću kao i vi što ste nadam se gledali Sarajevo, samo smo mi malo dalje dogurali pa je duže trajalo.

Neki dan je napisa neko da niste izgubili u Europi 2 godine, mi imamo 6000 i nešto vi 1000 dobro eto 6 puta više članova izvini. Sarajevo redovno igra 3 pretkolo, ne kontam šta ste se digli, imate još jednu stepenicu samo da ponovite uspijeh Sarajeva da ne pričam da ga prestignete.
Kao sto smo i govorili,cim dodke malo jaca ekipa skinete gace,od Orebra ste pravili Wedt Ham itd. Niste dugo igrali kval. Za LP pa evo vidio si kako i sta,da niste mogli ne proci nego ni namuciti osrednji Lech,da je to bila BMG kao prosle godine,postujem ali zoliko furanja,pojacanja,milion clanova i opet se javlja ''Dzeno odlazi" ,mozete proci gdje hocete,imati 10x vise clanova al vazda cete biti malo Sarajevo,toliko..
Zeljeznicar! 1921 !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jul 2015, 17:09

Dobar :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 17:09

To svaka čast. Titula imate to svi znamo. Al jbga mi smo aktuelni prvaci, valjda i vi to trebate poštovati. Ja se nadam recimo za 3 godine da ćemo osvojiti bar 4 trofeja. Možda i nećemo. Al nemoj argumenata tih, utvrdili smo da ste trofeniji, ne pričamo sad o tom fkt. Trofeniji ste, sva čast, ko to spori? Prošli ste pretkolo, niko ne spori, drugo niko ne spori, samo kažem da imate još jednu stepenicu da bi ponovili uspijeh Sarajeva od prošle godine nije od prije 76 godina. I ti onda o trofejima, a imaš toliko boljih argumenata da kažeš, evo dandy dobra zajebancija, evo Antolović odlična, čemu ljutnja na činjenice, ja se ne ljutim što igrate 3. Pretkolo ti ko da se ljutiš što smo mi prije godinu igrali play off. Čemu? Vjeruj mi da nisam od zavidnih ljudi. Propričati uvijek možemo da ne pijeniš, razumno.

Vidjet ćemo protiv Standarda to bi bio uspijeh koji zaslužuje ovolikuo euforično svršavanje , Mađari ne zaslužuju, a pogotovo 2. Pretkolo. Play off zaslužuje , i kad tu dođete onda ću doć i čestitati kao i svaki put do sad. Meni je ba drago da prođete samo tebi to zvuči nevjerovatno.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 jul 2015, 17:13

jurisicduska je napisao/la:To svaka čast. Titula imate to svi znamo. Al jbga mi smo aktuelni prvaci, valjda i vi to trebate poštovati. Ja se nadam recimo za 3 godine da ćemo osvojiti bar 4 trofeja. Možda i nećemo. Al nemoj argumenata tih, utvrdili smo da ste trofeniji, ne pričamo sad o tom fkt. Trofeniji ste, sva čast, ko to spori? Prošli ste pretkolo, niko ne spori, drugo niko ne spori, samo kažem da imate još jednu stepenicu da bi ponovili uspijeh Sarajeva od prošle godine nije od prije 76 godina. I ti onda o trofejima, a imaš toliko boljih argumenata da kažeš, evo dandy dobra zajebancija, evo Antolović odlična, čemu ljutnja na činjenice, ja se ne ljutim što igrate 3. Pretkolo ti ko da se ljutiš što smo mi prije godinu igrali play off. Čemu? Vjeruj mi da nisam od zavidnih ljudi. Propričati uvijek možemo da ne pijeniš, razumno.
sve se slazem samo je vas problem sto mjerite samo period koji vama odgovara,ko da mi nismo sa malagom igrali,videoton necu spominjati
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 25 jul 2015, 17:19

jurisicduska je napisao/la:To svaka čast. Titula imate to svi znamo. Al jbga mi smo aktuelni prvaci, valjda i vi to trebate poštovati. Ja se nadam recimo za 3 godine da ćemo osvojiti bar 4 trofeja. Možda i nećemo. Al nemoj argumenata tih, utvrdili smo da ste trofeniji, ne pričamo sad o tom fkt. Trofeniji ste, sva čast, ko to spori? Prošli ste pretkolo, niko ne spori, drugo niko ne spori, samo kažem da imate još jednu stepenicu da bi ponovili uspijeh Sarajeva od prošle godine nije od prije 76 godina. I ti onda o trofejima, a imaš toliko boljih argumenata da kažeš, evo dandy dobra zajebancija, evo Antolović odlična, čemu ljutnja na činjenice, ja se ne ljutim što igrate 3. Pretkolo ti ko da se ljutiš što smo mi prije godinu igrali play off. Čemu? Vjeruj mi da nisam od zavidnih ljudi. Propričati uvijek možemo da ne pijeniš, razumno.
A napisi ti meni realno: Koga boli za Sarajevo i uspjeh tog kluba prosle godine?
Svaka cast na plej ofu prosle godine, odlican rezultat, nije se moglo protiv Gladbaha realno. Ove godine nesto losiji rezultat za vas, a opet se moze opravdati cinjenicom da je Leh mozda kvalitetnija ekipa, a sigurno mnogo iskusnija u Evropi. Ekipa koja ima stabilne finansije, organizaciju, infrastrukturu. Vi to sve nemate, mozda ste po tome najbolji u nasoj ligi, ali u regionalnim(da ne pricam sire) okvirima je to jos uvijek amaterizam.
Onda, drugo pitanje: Je li vama bilo lijepo igrati prosle godine Evropu? Proci Atromitos, napraviti zapazen rezultat, dovesti Gladbah na Kosevo? Odgovor je vjerujem jeste.
E, pasa tako je i nama. Uzivamo jer smo prosli ekipu od koje smo ispali cim su se izvukli parovi, mnogi su nas prezalili, najvaljivali busenje, a mi smo odigrali nikad bolje u Evropi zadnjih deset godina, cak i vise. Vjerujemo u nasu ekipu i protiv Standarda, zaboli nas je li bolji Leh ili Standard, Orebro ili Balzan, Kukesi ili Metalurg.

Ono sto je sva bit ovoga sto pisem je to da neki od vas pokusavaju umanjiti nas rezultat nekim glupim poredjenjima. Mozda i s nase strane ima onih koji ga previse dizu, ali i vi ste takvi bili. Mozda da realno pogledate koliko ste slavili izbacivanje Levskog, Atromitosa i sl. **** koeficijente i stadione, tudje lige, mi samo uzivamo sto smo konacno odradili Evropu bolje od ocekivanog.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 17:20

jurisicduska je napisao/la:Neki dan je napisa neko da niste izgubili u Europi 2 godine, mi imamo 6000 i nešto vi 1000 dobro eto 6 puta više članova izvini.
jel ima neki konkretni dokaz da je to tako ili je rekla kazala
ako ništa može neka slika članske sa tim rednim brojem

da se razumijemo, da ibrakadabra izađe i kaže da ih imate i 3.000 njemu i sličnim ne vjerujem :D

jurisicduska je napisao/la:Vidjet ćemo protiv Standarda to bi bio uspijeh koji zaslužuje ovolikuo euforično svršavanje , Mađari ne zaslužuju, a pogotovo 2. Pretkolo. Play off zaslužuje , i kad tu dođete onda ću doć i čestitati kao i svaki put do sad. Meni je ba drago da prođete samo tebi to zvuči nevjerovatno.
da li je po tebi standard jači ili atromitos ?
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 25 jul 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 25 jul 2015, 17:22

gavran je napisao/la:
sve se slazem samo je vas problem sto mjerite samo period koji vama odgovara,ko da mi nismo sa malagom igrali,videoton necu spominjati
Ma po njima je jaci kukesi od newcastlea :lol: covjece Željo igrao nok aut faze evropskih takmicenja, posle rata najveci podvig napravio, najvise titula osvojio o cemu hocete da razgovoramo, o tome ko je prosle godine bio bolji ? Niste tako pricali zdnjih 5-6 godina dok su plavi harali al et. Ja stvarno cestitam za play off protiv njemaca nema sta uspjeh veliki, al opet vi ne mozete a da ne kazete jaci gladbah od onog newcastlea (bio 3. u epl), il sad cim smo mi prosli ferenca vi ce te na to jaci je leh, pa et "jaci" je, mi smo prosli vi niste i cemu na kraju takve rasprave, bude vam lakse ili sta ?

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 jul 2015, 17:25

salle86 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Neki dan je napisa neko da niste izgubili u Europi 2 godine, mi imamo 6000 i nešto vi 1000 dobro eto 6 puta više članova izvini.

da se razumijemo, da ibrakadabra izađe i kaže da ih imate i 3.000 njemu i sličnim ne vjerujem :D
Kone su dijelile clanske k'o zvake, besplatno, "partnerima" i "prijateljima" kluba. 90% nikad nije niti ce otici na utakmicu. To su njihovi "clanovi". :kafa:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 17:28

Blagoje je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Kone su dijelile clanske k'o zvake, besplatno, "partnerima" i "prijateljima" kluba. 90% nikad nije niti ce otici na utakmicu. To su njihovi "clanovi". :kafa:
Znam samo pitam njega :D
Mene ne zanima broj članskih zbog broja članova već me zanima kolika je klupska dobit od toga.
Gredić je u interviju rekao da kod nas nema niko, ali niko da nešto ima džabe. Kod njih je sve džabe zgleda, OK mogu kako hoće njihov klub ali nemoj se onda busati u prsa tolikim članstvom kad od toga nemaš ama baš nikakvu korist
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 17:33

Kod nas ništa nije džabe. Ko je član kluba plati članske uredno. Partneri i sponzori nam svakako daju novac i imamo ih mašala. 6223 člana, oficijelno. I nemoj govoriti znam pitam njega, jer član kluba niko nije besplatno, sponzorima je omogućen paket, oni naravno daju svoj novac u Fk Sarajevo ili pružaju usluge Fk Sarajevu. Klubska dobit je takva da nemamo duga u novembru a vi ste potpisali reprogramiranja na dvocifren broj godina. Eto o dobiti. Evo recimo ovo je činjenica pa će opet neko reći nije to tako.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, held9, MikiPirs i 26 gostiju.