Mada, mozes naci IPTV liste na PIK-u za 12-15KM mjesecno i uzivas.
Slamkajte.Pappy je napisao/la:Ima li ko da streamuje Moja TV. Kako mi da gledamo ove utakmice koje tamo idu ?
Njemu premijer liga kanal treba a jbg to nema nigdje samo raja koja streamuje, a arene imaš 1i2 kod rusa HD čini mi se rade trenutnoOtelo je napisao/la:Nisam znao odakle si![]()
Mada, mozes naci IPTV liste na PIK-u za 12-15KM mjesecno i uzivas.
Ja danas gledao neke kanale, i rade, probavao one CCTV oni mi nisu radili.bosnacazin je napisao/la:pozdrav raja, mozeli mi reci neko ko ima Moja web tv da li ista radi, meni od utakmice Zelje nece da otvori ni jedan kanal![]()
Lampard8 je napisao/la:Možel se koristiti onaj kanal BHTPBIH što ima na Mojoj tv, plaća li se ?
Koristim telemachov paket a volio bih i to pogledati nekada
Ma ne mijenja mi se vala, pravo da ti kažem. Imam kombinaciju Elta TV i Total TV za televiziju, tako da mi je to taman. Al' kontao sam da neko strima ove utakmice, ne isplati se samo radi 2-3 meča mjesečno mijenjati.hilmo je napisao/la:Ja danas gledao neke kanale, i rade, probavao one CCTV oni mi nisu radili.bosnacazin je napisao/la:pozdrav raja, mozeli mi reci neko ko ima Moja web tv da li ista radi, meni od utakmice Zelje nece da otvori ni jedan kanal![]()
@pappy
Pa možeš zamjeniti operatera, bez obzira što si na teritoriji koje pokriva Mtel možeš koristiti bh telecom
Mora se na neki nacin popuniti shema, dvije tekme Češke lige po kolu ili Poljski kup je finansijska sitnica u poređenju sa NBA ligom, a tamo ima dosta igrača sa ovih prostora pa i to može da podigne gledanost.Eld0rado je napisao/la:Nemam ja doduše problema jer mi je racunar spojen i na TV pa puštam stream sve tekme![]()
Ali ovo ubacivanjem liga koje su manjeg kvaliteta mislim da nema potrebe ni za SK a ni za Arenu.
Tursku sam ligu spomenuo zbog transfera realno kupuju zadnje 2-3 sezone opasno i zbog naših igraca zanimljivo postaje to pratiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.