Koji bi to haos bio. Mislim da bi forumi u tri zemlje implodiraliKaunas je napisao/la:Dajte nam Hrvate i Srbe.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koji bi to haos bio. Mislim da bi forumi u tri zemlje implodiraliKaunas je napisao/la:Dajte nam Hrvate i Srbe.
Jos dodas Turke iz cetvrtog.SlevinKelevra je napisao/la:Koji bi to haos bio. Mislim da bi forumi u tri zemlje implodiraliKaunas je napisao/la:Dajte nam Hrvate i Srbe.
17h, BHT.Lampard8 je napisao/la:U koliko sati je ovo izvlačenje i gdje će biti prenos?
Challenge acceptedGoalgetter je napisao/la:Dobicemo Njemacku u grupi i nekog od komsija.
Ja sto bi ih bilo mocno ugostiti Njemacku na BPFaraonTM je napisao/la:Challenge acceptedGoalgetter je napisao/la:Dobicemo Njemacku u grupi i nekog od komsija.
U, brate, yebena ti je grupa. Holandjanima tesko da ce se desiti dvije lose kvalifikacije zaredom, svi ostali sa ambicijama, a Kazhstan najgori iz zadnjeg sesira.Pauk je napisao/la:Nizozemska
BiH
S. Irska
Bugarska
Finska
Kazakhstan
Moguce otici na SP a i interesantna grupa sa protivnicima koje mislim jos nikad nismo imali u kvalifikacijama.
Pa najbolji je kad je yebeno..onda je uspjeh mnogo sladjiSlevinKelevra je napisao/la:U, brate, yebena ti je grupa. Holandjanima tesko da ce se desiti dvije lose kvalifikacije zaredom, svi ostali sa ambicijama, a Kazhstan najgori iz zadnjeg sesira.Pauk je napisao/la:Nizozemska
BiH
S. Irska
Bugarska
Finska
Kazakhstan
Moguce otici na SP a i interesantna grupa sa protivnicima koje mislim jos nikad nismo imali u kvalifikacijama.