Kako pjeva Thompsonelbflorenz je napisao/la:Hoce li kad tompson doci na Kosevo![]()
Koja bi to bila posjecenost, oborio bi sve rekorde.

Da sam ustaša, nebi bilo većeg nacionaliste od mene, kako me nalože te njegove pjesme.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako pjeva Thompsonelbflorenz je napisao/la:Hoce li kad tompson doci na Kosevo![]()
Koja bi to bila posjecenost, oborio bi sve rekorde.
Da, da, nastavi samog sebe uvjeravati da je to istinaHeller je napisao/la:Kantautor piše muziku? Merlin je na svaku napisanu 5 ukro
Nisam nikad muziku volio, nemam živaca dugo slušat. Ako šta i slušam to bude Dino, i to neke njegove pjesme.Donnie Darko je napisao/la:Evidentno nemash muzichko obrazovanje.Unofficialpage je napisao/la:Ne slušam puno muziku ali Dinu volim slušat, nekako mi njgove pjesme imaju dušu.
BelminM23 je napisao/la: Kako pjeva Thompson![]()
Da sam ustaša, nebi bilo većeg nacionaliste od mene, kako me nalože te njegove pjesme.
elbflorenz je napisao/la:![]()
Neka ti ga dovede Osman Petrovic u Doboj.
Poznato ?Here, take this gift,
I was reserving it for some hero, speaker, or general,
One who should serve the good old cause, the great idea, the
progress and freedom of the race,
Some brave confronter of despots, some daring rebel;
But I see that what I was reserving belongs to you just as much as to any.
Naću ti 100 osoba koju neće pogodit' bilo koja njegova pjesma, i više. Veliki broj muzičara uvijek trebaju da budu ispred Merlina, ali nikad neće dobit spotlight, kao Merlin.bulbasor je napisao/la:Razlog sto raja otkida na njegove pjesme su najbolji tekstovi. I svako ima neku pjesmu koja ga "pogodi". A to sad svi lafo neki strucnjaci i umjetnici pa ocjenjujete orginalnost. Ako cemo realno Dino Merlin je najpopularniji muzicki brend iz Bosne i Hercegovine. Svima u regionu valja samo ovdje, strucanjaci kao ti i slicni ser.ete kako nema nicega vrijednog.Dex je napisao/la:Broj pjesama koje ne valjaju kod Dine Merlina, je ubjedljivo veći nego onih što valjaju.I one što valjaju, valjaju čisto jer ih drugi izvode.Nit' glasa, nit karizme, nit' čega.NIkad neću razumit zašto otkidaju toliko na njega0
Nekad trebamo vise cijeniti svoje.
uschtipak je napisao/la:Smorili ste vise sa Edinom.
Nemoj ti menimessilla je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Smorili ste vise sa Edinom.
Navedeno je da je tekst inspirisan Waltovim stihovima, kao što je navedeno svako drugo posuđeno slovo. To sam ja i sinoć spominjala.Puma je napisao/la:E blago nama sa "umjetnicima" kao sto je Gremlin.
Poznato ?Here, take this gift,
I was reserving it for some hero, speaker, or general,
One who should serve the good old cause, the great idea, the
progress and freedom of the race,
Some brave confronter of despots, some daring rebel;
But I see that what I was reserving belongs to you just as much as to any.
što je najcrnje ide se na rijeku Da se pije... iz ličnog iskustva znam koliko je to glupo i koliko se često ima srećeEdoMajka je napisao/la:Una opet odnijela zivot.Ovaj put momak iz Siska nije se mogao izboriti sa brzacima.Koliko zivota mora odnijeti da ljudi napokon shvate da to nije more/bazen.
Trenutno korisnika/ca: Rigoletto, samoposmatram, tutankamon1905 i 12 gostiju.