Novi si na foumu a postavio si sebi jako visoke ciljeve koje smo mi ovdje davno prosli i prije godinu dvije zakljucili da se u Liverpoolu ne desava nista pozitivno tako da ne mislim sa tobom raspravljati ... Carling kup sam ti naveo kao primjer , koliko je LFC losa ekipa pa i to ne moze osvojiti , a ispravi me ako grijesim mi smo u istom takmicenju protiv Arsenalove djece igrali sa Gerradom i 60% prvom ekipom pa smo primili 6 komada na svom stadionu , dakle za Rafu je i to takmicenje bitno ali je nesposoban da odere svu tu djecu sa prvom ekipom jer on nista ne zna osim se braniti ... kako drugacije objasniti Debrecen ... Fiorentina , Lyon ih nabuse, a LFC jedva jedan gol zabije jer Rafa ne zeli cuti da mi napadamo samo mase rukama i pokazuje da se igraci povlace nazad.fizolof je napisao/la:Prvo Carling kup je sponzorsko takmicenje i svaka ekipa koja igra u evropi gleda da sto prije ispadne pa Wenger djecurliju salje da igraju utakmice carling kupa eto koliko je vazan samo se igraci beze trose.Dirk je napisao/la:Pa normalno da tipujem na Aquilanija , to je najbolji posao Rome u historiji kluba , uvaliti hendikepiranog igraca za tolike pare je zaista fascinantno ... Igrac kojeg su smatrali nasljednikom Tottija je prodat iz razloga sto nije sastavio dvije tri tekme za Romu tako da su se ljudi odrekli govana na vrijeme !
Dakle rafa gradi dobar tim zato je i otjerao sve sto je valjalo , a dovodio nam igrace tipa Dossena, kao zamjenu za Riisea ,i slicne polovnjake i to ih placao po 8 miliona a prodavao za 5 .... toliko o tom jakom Liverpoolu kojeg pravi Benitez a sezona je propala da gore ne moze biti a ti vidis nesto pozitivno u svemu i divim ti se !
Takodjer cu te zamoliti da me vise ne citiras jer nemas argumenata lupas mi u prazno , ebo Houliera nije ni on zlatan ali za sada je jos zuvijek ispred Rafica , a da te napomenem da je i Houliera uspio biti drugi u prvenstvu kao Rafa , sve je to u par deka samo sto je Francuz ipak osvojio teofeja vise a radi toga se valjda i igra fudbal ali sta je tu je neko se raduje trofejima a neko uziva kada Liverpool propada sa Rafom na celu i ne moze Carling kup godinama da osvoji !
Drugo kako se mozes nazivati navijacem Liverpoola a igraca koji igra u klubu nazvati **** bio on lucas il beayoun il u tvom slucaju Aquilani da imalo postujes klub to ti ne bi palo na pamet uostalom totti je rekao da je Liverpool napravio sjajan posao dovodjem Aquilanija i na kraju krajeva on ima jos 4 godine ugovora nije kupljen na jednu sezonu Ferguson je platio onog Tosica oko 15 miliona pa gdje je sad na posudbi u Kelnu koliko je dobar a masno je placen 15 miliona nije malo o Berbatovu da ne pricam ti koliki si idiot kad bi Ferguson napao Rafu reda radi pred derbi ti bi stao na Fergusonovu stranu
Trece je da je Houlier imao prosjecnu ekipu koja je najvise igrala kup uefa LP je bila san sad nakon nekoliko godina igranja u LP ispali i odmah nas je rafa srozao na samo dno u historiji naseg kluba nismo bili nize pa covjek je iz LP izbacivao Barcu Mourinhev celzi nije mu Jose bio do koljena real je napravio smjesnim onda je vodio ekipu do jednog od navecih preokreta u historiji fudbala ti pricas o nekom carling kupu u kojemglavna nagrada za osvojen kup doslovno ne prelazi Gerrardova mjesecna primanja
I cetvrto i zadnje odi na Arsenalovu temu i pregledaj blate li oni trenera a ni on ko rafa nije nista osvajao zadnjih 5 godina
Treca stvar ja sigurno navijam za LFC duze od tebe i zapamtio sam mnogo vece igrace tipa Murphy , Berger , Smicer , Fowler , od ovih danasnjih Degena , Dossena , Riera i slicnih koje je doveo doticni , kako ne shvatas ja mrzim Benayouna radi smjesnih driblinga i protiv Atletica je poslije gola par puta samo solirao a ne volim te igrace , kako ne shvatas da je Lucas slina nije mi ni simpatican jer prijasnji Liverpool sa Heskeyom , Hammanom i slicnom je bio borbeni Liverpool a prije svega LFC koji je igrao napadacki sa DVA NAPADACA , a ne ovaj danas u kojem se sve svodi na cuvanje svog gola pa ako sta slucajno naprave Gerrard i Torres dobro jeste , ako ne naprave nikom nista trener ne odgovara i gotovo ... Ne ubacuj mi rijeci u usta ebe se meni i za Fergusona i Wengera i sta pisu na temi Arsenala , idi tamo pa njima pisi ne vidim kakve veze ima to sa time da je gdinama ne volim kako Rafa radi i nisam jedini koji je to primjetio ... Aquilani je obecavao ali niko me ne moze ubjediti da se za 20 miliona nije mogao kupiti mnogo bolji igrac koji nije sklon povredama , a vrhunac je kada je spreman sjedi na klupi a Lucaas igra i onda se kaze Rafa nije dobio novac a tako skupi igraci su na klupi !
Rafa Benitez je svojom kukavickom igrom jedini krivac sto nismo u finalu Europa Lige , jer je u Madridu pokusao da sacuva gol , jer mi tamo bukvalno sanse nismo imali , takodjer na Anfieldu je Atletico sat vremena dominirao , a Rafa cuva 1-0 jos povrh svega radi izmjenu da se ode u produzetke i time je vjerovatno pokazao Atleticu da je kukavica ljudi nam zabiju gol i prijatno ... u svakom normalnom klubu trener je odgovoran samo u LFC su krivi svi redom od Keana , Fowlera , Dalglisha , Amerikanaca , Parrya , Anfielda , samo on nema odgovornost jer je genije za ne osvajanje trofeja !
Dakle ne trebas ti meni nista objasnjavati davno prepricana prica , i tema tako da nastavimo pricati o sutrasnjoj utakmici jer se ne mislim upustati u diskusije sa fanom LFC od 2005 i osvajanja Lige prvaka ... dovidjenja i prijatno i uzivaj u uspjesnoj sezoni !