Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2015, 16:25

Greivis je napisao/la:Ode i De Bruyne. Liga jos slabija postaje.
Liga je pojacana Vidalom. :kafa:

A uostalom niko ne garantuje da ce De Bruyne otici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 24 jul 2015, 16:27

Omerbavarac je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ode i De Bruyne. Liga jos slabija postaje.
Liga je pojacana Vidalom. :kafa:

A uostalom niko ne garantuje da ce De Bruyne otici.

Nije lud ,ako ima mozga ostace u Bl i preci ako nista next sesone u minken ,bio je u englandu okusio njihov NFL grubijanki nacin igranja ta mu to treba ,doci ce on u minken nista se vi ne sikirajte,mali je haman zakaparen. :cool:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 jul 2015, 20:41

Evo poceo je Hoffenheim da trosi te silne milione...dosao Kuranyi.Ne moze ambicioznije :rol: :rol:

Wolfsburg tek treba da se pokaze u ligi prvaka,odnosno igranju na 2(3) fronta.Isto vazi i za Gladbach.

Leverkusen jednostavno nema ambiciju da postane veci klub...njima je igranje u ligi prvaka dovoljan rezultat.

Schalke i rekonstrukcija,cekanje talenata...vidjeno vec previse puta.

Hans Sarpei ‏@HansSarpei
HSV fordert mehr Fernsehgelder. Kein Wunder, die haben ja auch 2 Spiele mehr pro Saison
:tokralju: :rol:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 24 jul 2015, 23:42

Pričaj nam nešto o ambicijama Dortmunda. Na osnovu komentara vas navijača prije nekoliko godina (na raznim forumima), čovjek je mogao pomisliti da postajete sila nr.1 u Dojčlandu i da ćete dominirati barem jednu deceniju.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 jul 2015, 00:03

adnan24 je napisao/la:Hans Sarpei ‏@HansSarpei
HSV fordert mehr Fernsehgelder. Kein Wunder, die haben ja auch 2 Spiele mehr pro Saison
Mislio sam da si ozbiljni clan foruma, ali ocito je i tebi kao vecini navijaca BVB-a dvije godine slave udarilo u glavu...
Zanimljivo je da imas duboki naklon za tweet kaluna Sarpeia, a da uprava tvog kluba trazi isto sto trazi HSV.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 jul 2015, 01:06

Zdena04 je napisao/la:Pričaj nam nešto o ambicijama Dortmunda. Na osnovu komentara vas navijača prije nekoliko godina (na raznim forumima), čovjek je mogao pomisliti da postajete sila nr.1 u Dojčlandu i da ćete dominirati barem jednu deceniju.
Bezveze generalizujes... a svakako ko god je to pomislio ne poznaje materiju dovoljno.U svakom slucaju cinjenica je da bundesligasi mogu sanjati da ce tako zasmetati Bayernu kao sto je to uradio BvB zadnjih nekoliko godina.A doci ce BvB opet do vrha,za godinu,dvije ili 5 ali ce doci...vazno je da se ne ostane prosjek.
amerosm je napisao/la: Zanimljivo je da imas duboki naklon za tweet kaluna Sarpeia, a da uprava tvog kluba trazi isto sto trazi HSV.
To sto traze nije nikakav problem,naprotiv...previse ozbiljno gledas na neke stvari ;)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 25 jul 2015, 11:13

Sa trenutnom transfer politikom, Dortmund se samo može nadati kiksevima Vukova, Zebri i Apotekara.
Bayern je već ovog ljeta odradio odličan posao, dovode kvalitetne igrače koji su mlađi od onih koji ih napuštaju ili koji će ih napustiti narednih godina.
Vidal-Švajn, Costa -Ribery, ?-Robben, ?-Lahm.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 25 jul 2015, 11:37

Povratak Kevina u Bundesligu se trebao desiti i ranije, u dresu Stuttgarta i Schalkea je bio neprikosnoven zaista, cak i u Dinamu u Rusiji je igrao jednu od vodecih uloga.

Mislim da ce njegovo iskustvo dobro doci Hoffenhaimu, ako nista Kuranyi ima sansu da poboljsa tu statistiku najboljih golgetera Bundeslige

Trenutno je na 37 mjestu, da je ostao u Bundesligi vec bi bio siguran sam u prvih 15 .

:kafa: :kafa:
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2015, 12:07

Navodno bi Wolfsburg trebao krenuti po Draxlera ukoliko ih napusti De Bruyne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 25 jul 2015, 12:58

Zdena04 je napisao/la:Sa trenutnom transfer politikom, Dortmund se samo može nadati kiksevima Vukova, Zebri i Apotekara.
Bayern je već ovog ljeta odradio odličan posao, dovode kvalitetne igrače koji su mlađi od onih koji ih napuštaju ili koji će ih napustiti narednih godina.
Sa trenutnom transfer politikom Scheissea i još nekih konkurenata Dortmund može prodati Reusa, a Gundogana poslati na jednogodišnje bolovanje i opet će biti superultraozbiljan kandidat za LP.
Zadnja izmjena: KayserSose, dana/u 25 jul 2015, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 25 jul 2015, 13:00

Saurman je napisao/la:Navodno bi Wolfsburg trebao krenuti po Draxlera ukoliko ih napusti De Bruyne.
Znači slabe i Wob i S04. Nsjs. :kafa:

EDIT:Draxler se dogovorio s Juventusom. Morat će Wob po kakvog Peruanca. A možda i Rodriguez ima još kojeg superdupermegaultra talentiranog brata.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 25 jul 2015, 13:13

KayserSose je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Sa trenutnom transfer politikom, Dortmund se samo može nadati kiksevima Vukova, Zebri i Apotekara.
Sa trenutnom transfer politikom Scheissea i još nekih konkurenata Dortmund može prodati Reusa, a Gundogana poslati na jednogodišnje bolovanje i opet će biti superultraozbiljan kandidat za LP.
Koji dio mog komentara te je toliko uzrujao? :eh:

Objasni malo ovaj dio sa Reufom i Gundom. Zar obojica nisu tek nešto više od 50% utakmica u BL odigrali? U sezoni u kojoj ste, na guzove, izvukli sedmo mjesto?
Da ti nisi vidovit sa tim tezama/hipotezama?

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 25 jul 2015, 13:13

EDIT:Draxler se dogovorio s Juventusom. Morat će Wob po kakvog Peruanca. A možda i Rodriguez ima još kojeg superdupermegaultra talentiranog brata.
Nije dogovoren transfer Draxlera. Ima kontakta, al' konkretno još ništa. Odlaskom Draxa Sane dolazi na njegovu poziciju. Tako da Schalke ne gubi puno.
Evo ne znam..

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 25 jul 2015, 13:17

Kuranyi u Hoffenheimu-u. Old skuler is back
Zadnja izmjena: ZaLe98, dana/u 25 jul 2015, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ne znam..

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 25 jul 2015, 13:17

KayserSose je napisao/la: A možda i Rodriguez ima još kojeg superdupermegaultra talentiranog brata.

:lol:
Agieren statt reagieren

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 jul 2015, 13:21

ZaLe98 je napisao/la:Kuranyi u HSV-u. Old skuler is back
U Hoffenheim
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 25 jul 2015, 13:21

@Zdena ja vam držim fige da bar jednu sezonu dosegnete ono što smo mi pod Kloppom. Ali budimo realni - nećete. :) Odlazi vam najbolji igrač, a vidim neki misle da će ga nadomjestiti klinac sa 10 profi utakmica. Nabrijavate se na onu pobjedu protiv Reala, a ne uzimate u obzir da su ovi bili opušteni i van forme, a da im je trebalo vjerovatno bi se opet mnogi oparili na hendiju Reala. Mi ćemo se ove sezone vratiti u vrh, za vas Bog zna šta će biti. :)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: Bundesliga

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 jul 2015, 13:24

ZaLe98 je napisao/la:

Nije dogovoren transfer Draxlera. Ima kontakta, al' konkretno još ništa. Odlaskom Draxa Sane dolazi na njegovu poziciju. Tako da Schalke ne gubi puno.
Agent Draxlera potvrdio dogovor Draxlera i Juvea. Ostaje jos da se Juve i Schalke dogovore.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 25 jul 2015, 13:27

Ja ni riječi nisam napisao o našim ciljevima i ambicijama za narednih 5 godina.
Samo želim da mi malo objasniš tu svoju izjavu.
Sjećam se kad smo debatirali o Ćiri. Bio si siguran da neće biti flop iako ga niko sa ovog foruma nije pratio.
Što se tiče Šalkea, evo sad ću ti reći moja očekivanja.
Želim da igramo bolju sezonu od prošle (to je realno očekivanje) tj. da završimo na poziciji 5 ili 4 u ligi i da se ne blamiramo u kupu.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 25 jul 2015, 13:35

Ja sam za Ćiru uvijek bio pesimističan.

Što se tiče ove moje izjave, samo sam aludirao na to kako rade konkurenti možemo komotno i bez par najboljih igrača. Što se tiče naše lanjske sezone, valjda ti je jasno da ona nije realan odraz snage igračkog kadra.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.