Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Husika
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la Husika » 24 jul 2015, 19:44

Hoces da vam pitarima kazem sta je vas problem !!!
Problem je sto birate sve u klubu politicki, ne sportski, treneri su vam politicki podobni ljudi, ne strucnjaci, ne govorim samo trenerima prvog tima nego o svim trenerima koji su na vasoj platnoj listi, nije slucajno sto ne mozete evo 20 godina izbaciti igraca, ne vrhunskog nego i prosijecnog kalibra !!!
Shodno tome(strucnosti) i dovodite pojacanja u klub, placate igrace za nase uslove previse a na terenu 0, zero point!!!
I ono sto su ti igraci pruzali u svom predjasnjem klubu kod vas ne mogu, jer politika kontrolise medije i onda preko medija vi toliki teret svojim novim igracima stavite na ledja da im koljena ne mogu izdrzati 90 minuta fudbala sa ruksakom medijskog pritiska na ledjima !!!
Navijaci su vam izpolitizovani stalno neki belaj sa njima...

I ne mrzim ja FK Sarajevo nego politcki podobne ljude koji su vama pitarima oteli klub...
Umjesto da imamo dvije jake skole fudbala iz Sarajeva mi imamo jednu koja samo zahvaljujuci fudbalskim entuzijazistima u nemogucim uslovima proizvode okosnicu naseg reprezentativnog fudbala !!!
Svi mi trpimo zbog ljudi iz vaseg otetog kluba i zbog toga nemoj te se cuditi ovolikom likovanju vaseg poraza jer narod koji voli ovu zemlju u tom porazu vidi osvetu politici !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2015, 19:50

Husika je napisao/la:Hoces da vam pitarima kazem sta je vas problem !!!
Problem je sto birate sve u klubu politicki, ne sportski, treneri su vam politicki podobni ljudi, ne strucnjaci, ne govorim samo trenerima prvog tima nego o svim trenerima koji su na vasoj platnoj listi, nije slucajno sto ne mozete evo 20 godina izbaciti igraca, ne vrhunskog nego i prosijecnog kalibra !!!
Shodno tome(strucnosti) i dovodite pojacanja u klub, placate igrace za nase uslove previse a na terenu 0, zero point!!!
I ono sto su ti igraci pruzali u svom predjasnjem klubu kod vas ne mogu, jer politika kontrolise medije i onda preko medija vi toliki teret svojim novim igracima stavite na ledja da im koljena ne mogu izdrzati 90 minuta fudbala sa ruksakom medijskog pritiska na ledjima !!!

I ne mrzim ja FK Sarajevo nego politcki podobne ljude koji su vama pitarima oteli klub...
Umjesto da imamo dvije jake skole fudbala iz Sarajeva mi imamo jednu koja samo zahvaljujuci fudbalskim entuzijazistima u nemogucim uslovima proizvode okosnicu naseg reprezentativnog fudbala !!!
Svi mi trpimo zbog ljudi iz vaseg otetog kluba i zbog toga nemoj te se cuditi ovolikom likovanju vaseg poraza jer narod koji voli ovu zemlju u tom porazu vidi osvetu politici !!!!
Boga mi zero point su prvaci drzave
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jul 2015, 19:52

Gringo jos pod dojmom pobjede protiv superjakog madjarskog vicesampiona. :P rekao sam vec, svaka cast Zelji ali nemojmo od ovoga praviti mitske pobjede a la 300 spartanaca protiv milion perzijskih ratnika. Ferencvaros redovno ispada u pretkolima evropske lige, kao i nasi klubovi.
Da je zrijeb bio obratan i rezultat bi bio obratan. Mislim na rezultat Sarajeva i Zeljeznicara u Evropi ove sezone.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 19:53

Samo ova diskusija njegova je za temu fks-opste diskusije, jer nema nikakve veze sa temom i Cimirotom. Husika pređi tamo tebra pa nam oci otvori, a mi cemo slusati i pratiti sta da promijenimo. Ipak kod vas je klub uređen do vrhunca i problema nemate pa ste dobar model za napredak.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 jul 2015, 20:01

Drzi se ti te teme i cekaj demonstraciju zdravog okruzenja u vasem klubu protiv Drine...
Imam neki osjecaj da ce te pobjediti ;)

A mi ljubitelji sporta cemo Standardno !!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2015, 20:36

Husika je napisao/la:Hoces da vam pitarima kazem sta je vas problem !!!

Nemamo ni jednu.
Ovi sto igraju u repci.
Visca nije ponikao u Zelji.
Dzeko je igrao veoma malo, razvio se kao igrac vani.
Zukanovic se razvio kao igrac vani, otisao u Austriju pa Belgiju.
Sehic je solidan golman.
Cocalic nista posebno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2015, 20:39

Svi oni imaju jednu zajednicku stvar, a to je FK Zeljeznicar. Mozes ti njih prebrojavati, traziti opravdanja, ali pored svakog od njih pise FK Zeljeznicar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2015, 20:44

Virtu4l je napisao/la:Svi oni imaju jednu zajednicku stvar, a to je FK Zeljeznicar. Mozes ti njih prebrojavati, traziti opravdanja, ali pored svakog od njih pise FK Zeljeznicar.
Nema to veze jel to Zeljo ili Sarajevo, bilo koji klub. Ako ne odu na vrijeme vani pisi propalo.
Sta Zeljo dobro radi je zna na vrijeme prodati igraca i gleda da sto vise nasih momaka igra u timu. Sarajevo, sad ima neku lovu i kupuje kojekakve polovnjake iz komsiluka. Benko i ovi ostali..

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jul 2015, 20:59

soko je napisao/la: Nemamo ni jednu.
Ovi sto igraju u repci.
Sehic je solidan golman.
Cocalic nista posebno.
To je tacno, za Dzeku su kljucne bile polusezone u ceskoj 2. pa 1. ligi. Imao je 19 godina i uspio da se adaptira, ostalo se zna. Moze se reci da je on izuzetak koji potvrdjuje pravilo, da nasa liga proizvodi trecerazredne igrace.
Zukanovic je poslije napustanja Bih, krenuo prakticno od nule,godinama igrao u nizim austrijskim, belgijskim rangovima, dok je dosao do Serie A. Ostali (jos uvijek) nisu vrijedni spomena, ali ako cemo posteno, Zeljo je proizveo puno vise igraca koji su participirali u reprezentaciji i uspjeli da naprave kakve-takve karijere.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2015, 21:19

SjeverniVjetar je napisao/la:
soko je napisao/la: Nemamo ni jednu.
Ovi sto igraju u repci.
Sehic je solidan golman.
Cocalic nista posebno.
To je tacno, za Dzeku su kljucne bile polusezone u ceskoj 2. pa 1. ligi. Imao je 19 godina i uspio da se adaptira, ostalo se zna. Moze se reci da je on izuzetak koji potvrdjuje pravilo, da nasa liga proizvodi trecerazredne igrace.
Zukanovic je poslije napustanja Bih, krenuo prakticno od nule,godinama igrao u nizim austrijskim, belgijskim rangovima, dok je dosao do Serie A. Ostali (jos uvijek) nisu vrijedni spomena, ali ako cemo posteno, Zeljo je proizveo puno vise igraca koji su participirali u reprezentaciji i uspjeli da naprave kakve-takve karijere.
To je kljucnja rijec, daleko su nasi timovi od JAKE skole.
Npr Dinamo je uzeo Kovacica iz Linza kad je imao 13-14 godina i napravio igraca za klub lige petice. Partizan takodjer radi dobru stvar.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jul 2015, 01:09

Nemoj Soko molim te, ode ovo bez veze u off a sve ti je jasno kao i meni !!!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 25 jul 2015, 01:22

Izvinjavam se na off-u, ali moram da se osvrnem na prethodne komentare.

Edin VIšća i Ibrahim Šehić nemaju mjesta u ovoj šampionskoj generaciji FK Sarajeva.

Matej Delač > Ibrahim Šehić
Krste Velkoski, Haris Duljević > Edin Višća.
NON MOLLARE MAI

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 jul 2015, 01:31

Alen Škoro je napisao/la:Krste Velkoski, Haris Duljević > Edin Višća.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jul 2015, 01:33

Sheyi je napisao/la:
Nije smijesno, ovo je sasvim korektan poredak kada se pogleda u ogledalu !!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 jul 2015, 01:57

Husika je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Nije smijesno, ovo je sasvim korektan poredak kada se pogleda u ogledalu !!
:rol: :rol: :rol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jul 2015, 02:01

Husika je napisao/la:Nemoj Soko molim te, ode ovo bez veze u off a sve ti je jasno kao i meni !!!
Pa ne trebas pisati jake kad to nije istina. Mozes reci Zeljo ima bolju od Sarajeva, sa tim se slazem al tebi je valjda jasno da je to sve daleko od jakog.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jul 2015, 09:06

soko je napisao/la:Sarajevo, sad ima neku lovu i kupuje kojekakve polovnjake iz komsiluka. Benko i ovi ostali..
Kojekakav "polovnjak" iz komsiluka Benko bi bio starter i jedan od glavnih igraca u Hajduku a i u Rijeci da si nije guzicom zatvorio vrata tamo. Pravo je cudo da je uspjelo dovesti jednog takvog igraca u smijesnu Premijer ligu. Dobro mozda od ove sezone ipak liga krene jacati postepeno samo opet nije to to. Slicno vazi i za Stepanova i Barbarica. ( i Delaca prije ) Nikada nijedan klub dosada nije doveo ovakve strance da igraju za njih u Premijer ligi a ni nece jer ako nista nema dovoljno sredstava. Radi se o jako kvalitetnim igracima i sto vise bude takvih ( a nece ih biti mozda jedino Sarajevo da kupi jednog, dva po sezoni ) to bi trebalo da bude samo dobro za jacanje lige. Problem su losi polovni stranci koji dolaze iz klubova pri dnu prve lige Srbije i Hrvatske a takvih ima na tone a pitanje je koliko su bolji od domacih mladih igraca osim sto su iskusniji. Kvalitetne igrace svakako treba dovoditi ako se uspije kojeg nagovoriti da zaigra u Premijer ligi.

Sto se tice CImirota on je igracina i prekucao je ovu ligu. Trebao je mozda vec prosle sezone da ode za taj milion-milion dvjesto ( eura ) mada tesko je prodati najboljeg igraca i svi su se nadali jos boljoj ponudi ove sezone. Sto se tice Sarajeva dobre su sve varijante. Jedino sto nebi valjalo je da odradi ugovor do kraja a da ne potpise novi. I Radovac i Duljevic imaju potencijal za reprezentaciju sada je sve do njih da naprave jos taj jedan korak. Radi se o vrhunskim potencijalima koji imaju ono nesto u svojoj igri. Jedan fenomenalnu tehniku i jak je na lopti ( ostalo elemente ce samo jos doraditi postepeno ) a drugi ima taj odlican dribling, prodore i sasvim solidnu tehniku i snazan udarac.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 jul 2015, 11:35

Koliko god nije dobro da igraci predugo ostanu u nasoj ligi, isto toliko nije dobro niti da odu prerano. Misljenja sam da svaki igrac treba odigrati barem sezonu dvije u nasoj ligi, da stekne kakvo takvo iskustvo. Niti jedan klub nece forsirati igraca kojeg je doveo za kikiriti ( a budimo realni, cijene nasih igraca su mizerne, u odnosu a ostale) naustrb onog kojeg je platio masno. Prica se da je Dzeko uspio jer je otisao rano iz nase lige ( a niko ne spominje malog Vilu, pa onog sto je bio u Freiburgu, Alena Skoro, i more drugih, kojima je karijera otisla u drugom smjeru, jer su otisli prerano). Dzeko nije postao igracina jer je otisao iz nase lige sa 19 godina, nego je postao igracina, jer pored talenta koji ima ulozio je i mnogo truda, rada i odricanja da postane to sto jest.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2015, 12:00

soko je napisao/la:
Husika je napisao/la:Nemoj Soko molim te, ode ovo bez veze u off a sve ti je jasno kao i meni !!!
Pa ne trebas pisati jake kad to nije istina. Mozes reci Zeljo ima bolju od Sarajeva, sa tim se slazem al tebi je valjda jasno da je to sve daleko od jakog.
Realno,bravo :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jul 2015, 12:05

Alen Škoro je napisao/la:Izvinjavam se na off-u, ali moram da se osvrnem na prethodne komentare.

Edin VIšća i Ibrahim Šehić nemaju mjesta u ovoj šampionskoj generaciji FK Sarajeva.

Matej Delač > Ibrahim Šehić
Krste Velkoski, Haris Duljević > Edin Višća.
Legendo !! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, Cwirek, edvaE2, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, zastitaIdentiteta i 68 gostiju.