NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac96 » 25 jul 2015, 03:03

FKKRAJINACAZIN je napisao/la:Nikad vi necete na zelenu granu,nazalost. Dok god vam ciljana "pojacanja" budu iz nekih kukuruz liga iz Srbije,igraci koji cijelu Srbiju prodju uzduz i poprijeko da dodju do Bihaca,dok god budete zivjeli u zabludi da jedino se u Bihacu igra nogomet i dok god budete tepali svojima lokalnim igracima koji nigdje nikakav trag nisu ostavili vi cete i dalje tapkati tu gdje jeste,a opet kazem nazalost.Bez jakog Jedinstva nema ni jakih drugih klubova sa USK-a a i obrnuto.Podcjenjujete citav kanton i to je vasa najveca greska.Evo jedan od primjera samo:Hamza Catakovic,momak iz Krajine koji je dosao na zimske pripreme kod vas i niste ga zadrzali,momak.koji je sa 17,5 god proglasen najboljim igracem vaseg Bihackog Novogodisnjeg turnira,momak koji je sam pobijedio u Bihacu vase do tada nepobjedive juniore,koji je za seniore Krajine dao 10 golova i 6 asistencija-bez obzira koja je liga-on vam nije interesantan.E zato je juce taj momak na turniru u Pragu usao za ekipu Sarajeva protiv Wisle Krakow kod rezultatata 3-1 za Wislu i postigao 4 gola,iznudio penal i asistirao za konacnih 3-7 i plasman u polufinale.I nazalost,nije on jedini,tako se desio i Ibricic i Sisic i Jakupovic i mnogi drugi,
Sve sto si napisao potpisujem.Posto sam prosao jedan dio omladinske skole Jedinstva iz iskustva znam sta se je radilo da su igrali tatini sinovi koji su bili antitalenti ali su imali takve ovlasti kao da su neki nevidjeni talenti.Igrao sam u generaciji sa Anesom Nuspahicem i tog momka niko nije gurao dok su se drugi trpali i koji su kasnije i zaigrali za seniorski tim Jedinstva ali su poslije jedne ili dvije utakmice svi protjerani jer su zivi promasaji od igraca,a Ani dogurao do Zelje i ako nikad nije dobio pravu sansu u Jedinstvu kakvu je trebao,odmah debitovao u Zelji u evropi i zadivio sve samo sto ga je povreda malo unazadila da se u potpunosti izbori za prvih 11 u Zelji.Pa koliko je samo u toj generaciji bilo talenata koji su odustali zbog pojedinih ljudi,pobjedjivali Dinamo Zagreb koji ima jednu od boljih nogometnih skola u evropi.Mozda mnogi ne znaju da je Adnan Mravac prosao skolu Jedinstva a nikad nije dobio sansu da zaigra za Jedinstvo a momak dogurao do A repke.Pa Hrkic koji je bio kapiten u-19 repke nikad nije dobio sansu u Jedinstvu i momak odustao od nogometa,ima takvih stvari jos da se ispise 2 stranice vecina zna sta je i kako je da dzabe ne pisem.Na USK ima toliko talenata kad bi skupili ekipu hladno bi usli u PL.Jedinstvo dok je igralo sa igracima iz Bihaca i sa igracima sa kantona iigrali smo PL.Pa mnogi biscani nece ni da pomisljaju da se vrate u Jedinstvo jer svi znaju kako to kod nas funkcionise,i dok se to ne popravi od nas nema nista ne samo od Jedinstva vec i od cijelog USK nogometa.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 25 jul 2015, 21:05

Bihac96 je napisao/la:
FKKRAJINACAZIN je napisao/la:Nikad vi necete na zelenu granu,nazalost. Dok god vam ciljana "pojacanja" budu iz nekih kukuruz liga iz Srbije,igraci koji cijelu Srbiju prodju uzduz i poprijeko da dodju do Bihaca,dok god budete zivjeli u zabludi da jedino se u Bihacu igra nogomet i dok god budete tepali svojima lokalnim igracima koji nigdje nikakav trag nisu ostavili vi cete i dalje tapkati tu gdje jeste,a opet kazem nazalost.Bez jakog Jedinstva nema ni jakih drugih klubova sa USK-a a i obrnuto.Podcjenjujete citav kanton i to je vasa najveca greska.Evo jedan od primjera samo:Hamza Catakovic,momak iz Krajine koji je dosao na zimske pripreme kod vas i niste ga zadrzali,momak.koji je sa 17,5 god proglasen najboljim igracem vaseg Bihackog Novogodisnjeg turnira,momak koji je sam pobijedio u Bihacu vase do tada nepobjedive juniore,koji je za seniore Krajine dao 10 golova i 6 asistencija-bez obzira koja je liga-on vam nije interesantan.E zato je juce taj momak na turniru u Pragu usao za ekipu Sarajeva protiv Wisle Krakow kod rezultatata 3-1 za Wislu i postigao 4 gola,iznudio penal i asistirao za konacnih 3-7 i plasman u polufinale.I nazalost,nije on jedini,tako se desio i Ibricic i Sisic i Jakupovic i mnogi drugi,
Sve sto si napisao potpisujem.Posto sam prosao jedan dio omladinske skole Jedinstva iz iskustva znam sta se je radilo da su igrali tatini sinovi koji su bili antitalenti ali su imali takve ovlasti kao da su neki nevidjeni talenti.Igrao sam u generaciji sa Anesom Nuspahicem i tog momka niko nije gurao dok su se drugi trpali i koji su kasnije i zaigrali za seniorski tim Jedinstva ali su poslije jedne ili dvije utakmice svi protjerani jer su zivi promasaji od igraca,a Ani dogurao do Zelje i ako nikad nije dobio pravu sansu u Jedinstvu kakvu je trebao,odmah debitovao u Zelji u evropi i zadivio sve samo sto ga je povreda malo unazadila da se u potpunosti izbori za prvih 11 u Zelji.Pa koliko je samo u toj generaciji bilo talenata koji su odustali zbog pojedinih ljudi,pobjedjivali Dinamo Zagreb koji ima jednu od boljih nogometnih skola u evropi.Mozda mnogi ne znaju da je Adnan Mravac prosao skolu Jedinstva a nikad nije dobio sansu da zaigra za Jedinstvo a momak dogurao do A repke.Pa Hrkic koji je bio kapiten u-19 repke nikad nije dobio sansu u Jedinstvu i momak odustao od nogometa,ima takvih stvari jos da se ispise 2 stranice vecina zna sta je i kako je da dzabe ne pisem.Na USK ima toliko talenata kad bi skupili ekipu hladno bi usli u PL.Jedinstvo dok je igralo sa igracima iz Bihaca i sa igracima sa kantona iigrali smo PL.Pa mnogi biscani nece ni da pomisljaju da se vrate u Jedinstvo jer svi znaju kako to kod nas funkcionise,i dok se to ne popravi od nas nema nista ne samo od Jedinstva vec i od cijelog USK nogometa.
Ma kakav Hrkić, najveća prevara od igrača :urnebes: Šalim se, brat moj lijepi. Nije odustao, bio je u Cazinu, pa otisao u Austriju. Sutra bi se vratio u Jedinstvo da ga ja zamolim (ovo najozbiljnije), ali ja ne zelim da igra ovdje za 300-400KM. Koliko on vrijedi, to ovi ne mogu platiti. I zaboravio si Nusmira Fajića, on je isto prosao Jedinstvovu skolu, nikad nije zaigrao za prvi tim.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 jul 2015, 17:51

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 27 jul 2015, 21:53

:shock: Koliko je ova uprava Jedinstva nesposobna to je za ne povjerovati. Imali su dva vrhunska talenta na kantonu koja su morali dovesti, ali eto nisu nijednog. Čatakovic je zavrsio u Sarajevu, Demir Jakupovic u Borcu BL.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 27 jul 2015, 23:26

Bihac96 je napisao/la:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/n ... /150727105
Jel policija i svatove pretukla :urnebes:
Ne bi me cudilo nista...mene samo interesuje hoce li biti sankcionisani pojedinci sa Gradskog stadiona u Prijedoru, radi skandiranja zlocincima i velicanju genocida, nista drugo...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 jul 2015, 03:09

U subotu u Sanskom Mostu generalka protiv Podgrmeca...

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 29 jul 2015, 20:04

kako cete igrati protiv podgrmeca kad ljudi ne treniraju nemaju trenera

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 30 jul 2015, 22:49

dino888 je napisao/la:kako cete igrati protiv podgrmeca kad ljudi ne treniraju nemaju trenera
Otkazano je to, mislim da bi se sad trebalo protiv Krajine igrati...

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 31 jul 2015, 01:15

dino888 je napisao/la:kako cete igrati protiv podgrmeca kad ljudi ne treniraju nemaju trenera
Eto dobili su trenera, Alen Mešanović :D

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 jul 2015, 12:19

Ma Podgrmeč ove godine ispada sigurno, nemaju oni financije da ostanu, nez nikako ni ko igra kod njih, gotovo je, oni su propali, jbq

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 31 jul 2015, 13:52

nebeskasila je napisao/la:Ma Podgrmeč ove godine ispada sigurno, nemaju oni financije da ostanu, nez nikako ni ko igra kod njih, gotovo je, oni su propali, jbq
nebrinise oni su tek krenuli dovoditi igrace

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 31 jul 2015, 18:26

pustite vi Podgrmec, nego jesmo li mi poceli koga dovoditi? cuo sam nesto za neku dvojicu iz Zrinjskog da se pregovara sa njima... ima li neko još kakvih novosti?

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 01 avg 2015, 16:08

ima li šta od utakmice s Krajinom ?

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 03 avg 2015, 00:58

De vi fino potjerajte ljude u gradu da stanu iza kluba da vi uđete u Premijer ligu.Sljedeće sezone je liga 12 i želimo gostovati u Bihaću a ne kojekakvim selima.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 avg 2015, 01:19

momirpeh je napisao/la:De vi fino potjerajte ljude u gradu da stanu iza kluba da vi uđete u Premijer ligu.Sljedeće sezone je liga 12 i želimo gostovati u Bihaću a ne kojekakvim selima.
Brate pola Bihaća zeli da vidi Jedinstvo u PL i uglavnom imamo najveci budžet zadnju sezonu 450 000 dok vecina ima 200 000 i tako ( sem ove sezone gdje zvijezda kaze da ima budze 1 milion ), ali pola ti para zavrsi u privatne dzepove dok se ta bagra ne istjera iz kluba nece Jedinstvo jos u PL...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 avg 2015, 18:21

Dolazi li ko sa foruma u Gracanicu ??
www.nkbratstvogracanica.com

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 avg 2015, 23:21

Danas Gradonačelnik pričao sa igračima, svaka pobjeda 100KM bonusa na platu, to je za sad 100, naravno ako budu dobri rezultati da će im povećavati premije, pa eto sad barem imaju i nekog morala boljeg.

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 10 avg 2015, 23:42

nebeskasila je napisao/la:Danas Gradonačelnik pričao sa igračima, svaka pobjeda 100KM bonusa na platu, to je za sad 100, naravno ako budu dobri rezultati da će im povećavati premije, pa eto sad barem imaju i nekog morala boljeg.
Nije do morala vjeruj.ono štoste pokazali u Gračanici je nedostatak kvaliteta,,,ja lošiju ekipu prema naprijed u Gračanici nisam zadugo vidio,,vjeruj da dva pasa niste sastavili u čitavoj utakmici,,,

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 11 avg 2015, 00:37

nebeskasila je napisao/la:Danas Gradonačelnik pričao sa igračima, svaka pobjeda 100KM bonusa na platu, to je za sad 100, naravno ako budu dobri rezultati da će im povećavati premije, pa eto sad barem imaju i nekog morala boljeg.
Znaci pocelo je predizborno djelovanje, nesto je Emdzad uranio sa tim...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 avg 2015, 10:37

Ma džaba to, da ti nude 1000KM, ako ti ne umiješ baratat loptom. Siguran sam da to nije taj kvalitet za 1. mjesta. Kad se one godine prokock'o ulazak u PL, a bilo se u prednosti onoliko, zamisli šta tek sad očekivati...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.