Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Skini http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html
Nakon istalacije, ides na system repair, cekiraj sve stavke i trebalo bi rijesiti problem.
Inace ta poruka nije samo jedan error, moze biti njih vise.
Nakon istalacije, ides na system repair, cekiraj sve stavke i trebalo bi rijesiti problem.
- Ed Woodward for Prime Minister !
@trxele ja i zabb da sam pitao ovdje
Ugl. hvala ti, našao sam u međuvremenu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hoce li mi poremetit nesto na disku ili sistemu, da mi nesto ne obrise ?OnlyUnited je napisao/la:Skini http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html
Strah me ti stvari, jel dugo traje ovaj proces popravke ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nece, nemas se cega plasiti. Samo ce resetovati vazne registri kljuceve i procese. Znaci imas garanciju na ovaj program koji je mali milion puta proglasen uspjesnim. Proces traje otp do pola sata. Samo cekiraj da se pc restartuje nakon toga.Elegant je napisao/la:Hoce li mi poremetit nesto na disku ili sistemu, da mi nesto ne obrise ?OnlyUnited je napisao/la:Skini http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html
Strah me ti stvari, jel dugo traje ovaj proces popravke ?
Tesko ces na dr nacin ovo rijesiti, jer, ponavljam, to je skup errora.
Nek si rijesio, oma mi pala kamen sa srca.@trxele ja i zabb da sam pitao ovdje![]()

- Ed Woodward for Prime Minister !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Laptop... Batrija pokazuje da je ima 90% npr. komp se gasi, kad ga upalim pise da nisam imao baterije.
Otisla kvragu, zar ne? Sta mi je ciniti?

- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Laptop... Batrija pokazuje da je ima 90% npr. komp se gasi, kad ga upalim pise da nisam imao baterije.Otisla kvragu, zar ne? Sta mi je ciniti?
Ako ti se samo gasi kad nisi ukljucen u struju, onda je baterija, valja mjenjati ako hoces da imas dobru bateriju. To sto pise koliko imas i koliko ce trajati, to je obicni algoritam koji ti otprilike dadne vrijeme u tom momentu. To kakva je baterija u stvarnosti, to je druga stvar. Vidi je li cista, one konekcije, mozda ima mali spoj neki pa je prazni brze. Ostalo, nema nekog drugog rijesenja.
Znam da je off topic, ali ovo je za baterije i nase servise. Cuo sam da neki ljudi koji nose telefone na servise i ostave, da momci uzmu bateriju ako je nova i fino ti dadnu neku staru. Tako da sto se tice baterija i memorije itd. oznacite necim da znate da je vasa. Ne znam sto spominjem to sad, ali eto, da pazite na takve stvari sa servisima. Mozda se slicno desava sa laptopoima.
Znam da je off topic, ali ovo je za baterije i nase servise. Cuo sam da neki ljudi koji nose telefone na servise i ostave, da momci uzmu bateriju ako je nova i fino ti dadnu neku staru. Tako da sto se tice baterija i memorije itd. oznacite necim da znate da je vasa. Ne znam sto spominjem to sad, ali eto, da pazite na takve stvari sa servisima. Mozda se slicno desava sa laptopoima.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Koliko koštaju bežične tastature i gdje ih ima u Sarajevu? Treba mi za TV.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kraljttbvb
- Kontakt:
VLC mi ponudio da ga azuriram i ja prihvatim. Sad kad kliknem na klip izbaci mi onaj cunj - tacnije ima tona, nema slike...
Mescini da mi je jos jednom ovako bilo, pa sam na nesto kliknuo i rijesio problem, samo se ne sjecam sta treba uraditi.
Hvala
Mescini da mi je jos jednom ovako bilo, pa sam na nesto kliknuo i rijesio problem, samo se ne sjecam sta treba uraditi.
Hvala

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
High je napisao/la:Koliko koštaju bežične tastature i gdje ih ima u Sarajevu? Treba mi za TV.
Ne znam ima li Geneleca gore, ja uzeo 27 KM tastaturu i mis bezicni komplet. Radi dobro na tv-u
Mia San Mia
Extending windows files 0%. Uvijek kad pokušam formatirat računar. Sa više različitih CD-ova. Jednostavno neće. U čemu je problem ? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Vlarayan110
- Kontakt:
Jel 7 ? I jel stalno pržiš isti fajl na CD ili ne ?topnik1 je napisao/la:Extending windows files 0%. Uvijek kad pokušam formatirat računar. Sa više različitih CD-ova. Jednostavno neće. U čemu je problem ?
To ti je najčešće kad je ISO fajl od windowsa (instalacija) koruptiran sa nečim, ili nešto fali.

Probaj sa USB-a ako ti matična podržava
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- fahrenheit
- Kontakt:
Polio tastaturu na laptopu kafom, i nece da cuje sad...ima li joj spasa ili je rahmetlija?
"Like a krme in Teheran."
Kako da instaliram windows10 na pirate verziju 8.1?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Vlarayan110
- Kontakt:
Sačekaj par dana da vidimo kako i šta će bit.AsharaK je napisao/la:Kako da instaliram windows10 na pirate verziju 8.1?
Imam i ja piratsku verziju al sam dobio ponudu za 10 i prihvatio sam. Čekam da se skine pa ću uradit clean install.
A sigurno će uskoro i bit neki crack ili nešto (u prva dva-tri mjeseca).
Tako da, kolko god da ti se žuri strpi se par dana.
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Da li je neko kupovao PC/Laptop u ovoj radnji BNC (brand name computers), gdje prodaju polovnu robu, koja je (kako kažu) kao nova (mada svako to kaže kada nešto polovno prodaje
).
Volio bi da mi neko da savjet, da li ste možda kupovali u BNC, kakvi su vam utisci i to..
Razmišljao sam kupiti neki laptop, a po ovome što vidim, nude solidne laptope i PC po pristupačnim cijenama..

Volio bi da mi neko da savjet, da li ste možda kupovali u BNC, kakvi su vam utisci i to..
Razmišljao sam kupiti neki laptop, a po ovome što vidim, nude solidne laptope i PC po pristupačnim cijenama..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hajmo, jos malo pa nestalokraljttbvb je napisao/la:VLC mi ponudio da ga azuriram i ja prihvatim. Sad kad kliknem na klip izbaci mi onaj cunj - tacnije ima tona, nema slike...
Hvala

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja sam prihvatio ponudu za ovaj windows 10, pošto mi je seedmica na kompu najvjerovatnije piratska, ako instaliram 10-ku hoće li mi šta nauditi kompu?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vece su sanse da je rahmetlijafahrenheit je napisao/la:Polio tastaturu na laptopu kafom, i nece da cuje sad...ima li joj spasa ili je rahmetlija?

Poslije updatea na win 10 opcija start nije reagirala, ali sam uspio rijesiti i od tada je normala. Ne znam da li to ima kakve veze, ali kako sam napravio ovaj upgrade wifi domet je mnogo bolji nego na win 8.1, pa i na win7.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.