FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
cuj GLAVASA majke ti
..da se ne brinemo...prejako...Sloboda NIKADA nece ispasti iz ove smijene lige..to je svima jasno odavno....SLOBODA je institucija za 70% ovih nazovi klubova...tipa laktasi,travnik,olimpik,modrice,k.u.r.c.e.v.i-palcevi
......nas cilj MORA biti titula ili kup....ljude vise ne zanima 5,8,11 mjesto ovog cirkusa...Sok je nekoliko puta bio na domak tome ali nije uspio...ako Glavas ostane na kraju sezone mora mu se jasno dat do znanja da nas sredina NE ZANIMA...radi se i stadion tako da bi evropske utakmice iducesezone mogli gledat konacno u TZ a ne da idemo u zenicu il se lamatamo po nekim selima tipa ugljevik 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
harry_90 je napisao/la:divi ovog strucnjaka,on i motive nabraja,svaka cast biseruKONGO je napisao/la:Ma gluposti, svake sezone po dva tri kluba prijete istupanjem iz lige ! Pa istupite vise, koga boli......svakako liga sa 10 ili cak 8 klubova bi bila bolja od ove nakarade. Zamisli samo motiv igraca kad idu u Sarajevo ili Mostar pa u neke Laktase ili sta ja znam vec !
A Tuzlaci nemaju muda za to, samo hoce malo da se prica o njima!
i da istupimo,pa sta,mi smo jedini koji se bore protiv saveza,dok se neki uvale dominkovicu,usljanovicu za bodove
pricaju protiv saveza,a snjima dogovaraju kako da Slobodi oduzmu 3 boda,postenjacine

Kako ste svi smijesni.....
Svak se bori protiv saveza kad njemu prigusti, a kad se namjestaju tekme a savez gleda kroz prste tad svi sute ! Cim se pogorsa situacija za neke klubove odma se cuje prica kao mi necemo vise igrat

Jer svima odgovara ovako, neko ce kupit vise tekmi ove sezone neko sljedece ! Ovi klubovi iz manjih sredina ne mogu nista i to je sva poenta nase lige, gdje pomaka nema !
Sloboda,Celik i drugi nece nikad vidjet Evrope dok vladaju tri struje ! Bosnjacka (Sarajevo,Zeljo),Srpska (Borac,Slavija) i Hrvatska (Siroki,Zrinjski) .
P.S.Zaboravi Leotar,Brotnjo to su sve bili prvaci radi nekih drugi interesa !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Lakše osvojit bod u trebinju nego na Tušnju xD 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Sloboda do groba
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultra_CImanija
oooo tuzlaci hvala vam sto ste mlatnuli borca pa nam je ova danasnja pobjeda jos sladja, ostajete u ligi 100 % a nama titula a mozda i kup
a pitarima KITA hahahahahhahahahahahahaha

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacnije, lakse je tamo dati gol, nego na Tusnju.AulleTa je napisao/la:Lakše osvojit bod u trebinju nego na Tušnju xD

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
znaci...idemo dalje...6 utakmica na Tusnju-6 pobjeda...gol razlika 7-0..

540 minuta bez primljenog gola kucislani grad je napisao/la:znaci...idemo dalje...6 utakmica na Tusnju-6 pobjeda...gol razlika 7-0..![]()

E ovo je top fkt, kad aBd se zavrsi liga i Sarajevo nevidi Evrope a skonta da ni sa ona 3 boda nije zajebalo Slobodu nece moci prezivit, pojesce se, a povrh svega Željo im titulom maseslani grad je napisao/la:znaci...idemo dalje...6 utakmica na Tusnju-6 pobjeda...gol razlika 7-0..![]()

--Pametnij popusta--
Za sada smo 7 utakmica bez primljenog golahttp://sportsport.ba/tabele.php?id=1&ss=1, naravno ovo stoji dok imamo one bodove protiv sarajeva, ako nam odu onda ce biti 6:D.harry_90 je napisao/la:540 minuta bez primljenog gola kucislani grad je napisao/la:znaci...idemo dalje...6 utakmica na Tusnju-6 pobjeda...gol razlika 7-0..![]()
--Pametnij popusta--
Naprijed slobodo, sljedeća stanica Travnik na Tušnju, ako ne bude 4/5 : 0, j**aji gao nda 

Spammer
- slani grad
- Kontakt:
ma kakvih crnih 4-5 komada...1-0 i ja sam prezadovoljan....ne treba bit megaloman..ova sezona je propala ko kauc i treba je sto prije zaboravit....odradit jos ovih par kola i pravit tim za sljedecu gdje treba ici na jedan trofej i izlazak u evropu....sacuvat zadnju liniju i sa jos jednim igracem pojacati srednji red i to je to...mozda gore u napad dovesti jos jednu iskusnu njusku....AulleTa je napisao/la:Naprijed slobodo, sljedeća stanica Travnik na Tušnju, ako ne bude 4/5 : 0, j**aji gao nda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vecina pojacanja koja su dosla na zimu su potpisala ugovor na samo pola godine, tako da ce ih biti vrlo tesko zadrzati.slani grad je napisao/la:ma kakvih crnih 4-5 komada...1-0 i ja sam prezadovoljan....ne treba bit megaloman..ova sezona je propala ko kauc i treba je sto prije zaboravit....odradit jos ovih par kola i pravit tim za sljedecu gdje treba ici na jedan trofej i izlazak u evropu....sacuvat zadnju liniju i sa jos jednim igracem pojacati srednji red i to je to...mozda gore u napad dovesti jos jednu iskusnu njusku....AulleTa je napisao/la:Naprijed slobodo, sljedeća stanica Travnik na Tušnju, ako ne bude 4/5 : 0, j**aji gao nda
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
pa to sam i napisao...SACUVAT ZADNJU LINIJU i dovesti jos jednog veznjaka i napadaca...mislim da je to dovoljno za evrope...igre iz proljetnog dijela su sasvim zadovoljavajuce i mislim da smo u proljetnom dijelu medzu 5-6 ekipa....omerbavarac je napisao/la:Vecina pojacanja koja su dosla na zimu su potpisala ugovor na samo pola godine, tako da ce ih biti vrlo tesko zadrzati.slani grad je napisao/la:ma kakvih crnih 4-5 komada...1-0 i ja sam prezadovoljan....ne treba bit megaloman..ova sezona je propala ko kauc i treba je sto prije zaboravit....odradit jos ovih par kola i pravit tim za sljedecu gdje treba ici na jedan trofej i izlazak u evropu....sacuvat zadnju liniju i sa jos jednim igracem pojacati srednji red i to je to...mozda gore u napad dovesti jos jednu iskusnu njusku....AulleTa je napisao/la:Naprijed slobodo, sljedeća stanica Travnik na Tušnju, ako ne bude 4/5 : 0, j**aji gao nda
Zadnju liniju obavezno sacuvati,predobra je za nasu ligu,sacuvat Smajlovica,Mostarlica koji polako dokazaju zasto su dovedeni u klub,nama bi godilo sad da Laktasi i Zvijezda odigraju nerijeseno,jer Zvijezda ako uzme bod Laktasima,nama je jos vise osigurala opstanak u ligi.
- slani grad
- Kontakt:
e ovako..mislim da su nateze utakmice iza nas i da i oni najoptimisticniji nisu ni u snu mogli da zamisle da cemo kuci klepit sve i to bez primljenog gola...sto je za svaki respect...ako jos dobijemo ovu protiv travnika kuci mislim da je to to sto se tice opstanka osim ako nas stoka iz saveza OPET ne pokusa zavalit za oduzimanje 3 boda protiv smrdljivih buregdzija...protiv travnika treba nastavit max. angazovano jer oni znaju odigrat odlican bunker..to je borac za malo na svojoj kozi osjetio....nema sad opustanja....izgurat ovu tekmu i onda lagano klepit modricu i veleza...uvezujuci 4 pobjede dosli bi u sredinu tabele
..cak na neko 6-7 mjesto...uglavnom...samo ovako angazovano nastavit jos tekmu-dvije i prica ce bit zavrsena 

Mislim da ce protiv Travnika biti najteza tekma na Tusnju,odigrace bunker do kraja,Borac ih je jedva dobio,tako da moracemo se vise potrudit za 3 boda,i ako nam uzmu 3 boda protiv njanjajeva,Modricu uzeti i nadomirit izgubljena 3 boda protiv njanja.
ova 3 boda protiv sarajeva vam nece biti oduzeta siguran sam u to jer za to je potrebno 12 od 14 glasova izvrsnog odbora da bi izvrsni odbor mogao izdati naredzenje komisijama za registraciju utakmice 0-3,posto slobodi oduzmanje 3 boda nista ne znaci mislim nemogu ispasti nikako a 2" hrvatska" kluba se bore za evropu i racunajuci da ima 3-4 prestavnika navedenih klubova iz tih regiona bevanda ,dominkovic plus clan tk kantona od toga nema nista zivi bili pa vidjeli 

http://img205.imageshack.us/i/tabelaf.jpg/
pa da ste u pola igrali prvi dio sezone ko sad, sad bi se vi sa nama borili za titulu ili makar za evropu
pa da ste u pola igrali prvi dio sezone ko sad, sad bi se vi sa nama borili za titulu ili makar za evropu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.