Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ona ima neverovatan glas, a ova pesma je odlicna. Kad sam snimio ovo "okrenula se misticizmu i ezoteriji" pomislih "Imali bi Amila i ja o cemu da razgovaramo" 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nazalost ne mogu doci, a volio bih. Bit ce valjda druge prilike ili ovdje, ili u Sarajevu.BaDa12 je napisao/la:Monodrama Josipa Pejakovića. U 20h.Otelo je napisao/la: Hmm, sta je to u KC-u ?
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 24 jul 2015, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- reds_forever
- Kontakt:
Ne znam, po meni su merlinove pjesme u zadnjih desetak godina poprilicno "slusljive" dok se, recimo, cola srozao nakon saradnje sa bregovicem
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
E **** ga sta sve covjek nece procitat.
Cuj Merlin umjetnik,a u kurrac.
Cuj Merlin umjetnik,a u kurrac.
Šta god da se desilo, tek na Čolu ne dam.
Otelo, nadam se da će biti prilike. Šteta što nećeš moći doći, vjerujem da ćeš već sutradan psovati kako je ovdje kultura na niskim granama.

Otelo, nadam se da će biti prilike. Šteta što nećeš moći doći, vjerujem da ćeš već sutradan psovati kako je ovdje kultura na niskim granama.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- elbflorenz
- Kontakt:
ooooo, kakav si mi druze Dantes ? sto si to neurozan ?DANTES je napisao/la: a kažu ja palikuća ....

BaDa12 je napisao/la: Monodrama Josipa Pejakovića. U 20h.
Bio je gost neki dan na al jaziri. Slusao sam s zadovoljstvom.
Nego, od ponedjeljka ide nova emisija Gorana Milica. To se mora gledati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa normalno da ce se srozat poslije saradnje s tim, blago receno, narkomanomreds_forever je napisao/la:Ne znam, po meni su merlinove pjesme u zadnjih desetak godina poprilicno "slusljive" dok se, recimo, cola srozao nakon saradnje sa bregovicem

Inace za @Otelo koji me pravio ludim kad smo pricali LG mozes Biti Ti i uticaju prostitucije u tom svijetu i nagovaranje na prostituciju. Posto si rekao da je to smijesno, a ja te uvjeravao u suprotno jer sam radio dugo na jednom regionalnom projektu, pa je tu dosta bilo i te gej sekte, dovoljno da upoznam kakvi su to bolesnici

"Beogradski glumac optužen za 'obljubu maloljetnika'
Osnovno javno tužiteljstvo u Somboru optužilo je beogradskog glumca Gorana Jevtića (37), zbog sumnje, da je u tom gradu prošle godine, izvršio obljubu maloljetne osobe.
Prema ranijim pisanjima pojedinih medija, javlja Fena, protiv Jevtića je krajem prošle godine podnijeta privatna kaznena prijava (roditelja) zbog navodne obljube nad 14-godišnjim dječakom, za vrijeme prošlogodišnjeg festivala "Pozorišni maraton" u Somboru."
Eh zbog toga ne volim te ljude, nemaju morala i spremni su na sve

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Silovanje. To rade i hetero ljudi. Moralni poremecaj i jednih i drugih.Bosniacum Lilium je napisao/la:[q
Inace za @Otelo koji me pravio ludim kad smo pricali LG mozes Biti Ti i uticaju prostitucije u tom svijetu i nagovaranje na prostituciju.
"Beogradski glumac optužen za 'obljubu maloljetnika'
Osnovno javno tužiteljstvo u Somboru optužilo je beogradskog glumca Gorana Jevtića (37), zbog sumnje, da je u tom gradu prošle godine, izvršio obljubu maloljetne osobe.
Prema ranijim pisanjima pojedinih medija, javlja Fena, protiv Jevtića je krajem prošle godine podnijeta privatna kaznena prijava (roditelja) zbog navodne obljube nad 14-godišnjim dječakom, za vrijeme prošlogodišnjeg festivala "Pozorišni maraton" u Somboru."
Eh zbog toga ne volim te ljude, nemaju morala i spremni su na sveMeni zao djece fakat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma kakav super sam nego opet zaboravio smajlielbflorenz je napisao/la:ooooo, kakav si mi druze Dantes ? sto si to neurozan ?DANTES je napisao/la: a kažu ja palikuća ....![]()
.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisi bas upucen u tematiku, poznajem nazalost te ljude, ali vec duzi niz godina ni cao nisam razmjenio zbog ovakvih stvari. To nije silovanje. Jednostavno nisi upucen u tu tematiku i ne poznajes te ljude najvjerovatnije. Barem Krajina nije poznata po tome.
Koliko zele da promovisu homoseksualizam i koliko zele da ga predstave normalnim skolskom uzrastu, razne NGO sekte pod sponzorstvom nekih dobro poznatih organizacija, su potrosile samo u Sarajevu u zadnje 4 godina najmanje pola miliona KM.
Koliko zele da promovisu homoseksualizam i koliko zele da ga predstave normalnim skolskom uzrastu, razne NGO sekte pod sponzorstvom nekih dobro poznatih organizacija, su potrosile samo u Sarajevu u zadnje 4 godina najmanje pola miliona KM.
- elbflorenz
- Kontakt:
Tacno covjek kada cita ljiljana reko bi da je svjetski hostapler. On i Asanz.
Valjda ide " if you say so " ?

Valjda ide " if you say so " ?
Yep, u pravu si.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma dobro, imam nade za Otela, nadolazi svakim danom sve vise. Samo ima problem kao i vecina tinejdzera sada, prihvata sve na prvu
Jeste, brat Žulian i ja

Jeste, brat Žulian i ja

[youtube][/youtube]
Zna li kakav znalac koja je ovo epizoda Vecernje skole ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Budite pozdravljeni.
Budite pozdravljeni.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad to Thompson dolazi u SA ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- elbflorenz
- Kontakt:
Ho's sa bratom na koncert?legenda reala je napisao/la:Kad to Thompson dolazi u SA ??
- legenda reala
- Kontakt:
elbflorenz je napisao/la:Ho's sa bratom na koncert?legenda reala je napisao/la:Kad to Thompson dolazi u SA ??
normalno
inače

imal uštipka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.