FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 24 jul 2015, 22:07

Lijepo je biti navijač Željezničara ovih dana. Zaslužili smo yebi ga.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 24 jul 2015, 22:09

Nas je metalurg zavalio drama.Eh koliko tek danas tugujem sto ne izvukosmo Dortmund ili Liberec.Ja ovoj ekipi vjerujem vise nego ikad,ali iskreno mislim da je standard klasa iznad ferenca,bice tesko tesko jako tesko.Ali i u slucaju ispada,to ce biti casno,jer ovoj ekipi bi barsa tri komada ne moze zabit.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jul 2015, 22:10

Ima li kakvih ponuda za nase igrace? Hoce li nas jos neko napustiti osim Kvesica? Spominjalo se ranije dosta za Bajica i Memiju, ali se to u zadnje vrijeme skoro nikako ne spominje.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 24 jul 2015, 22:13

I zna li iko ikakve informacije jel Kvesa otputovo danas,jel ista dogovorio?
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 24 jul 2015, 22:13

Ako ne uzmu po milion za obojicu,mislim na eure,nek se kolektivno ubiju.
Zeljeznicar! 1921 !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 jul 2015, 22:19

Trebalo bi dogodine dogovoriti prijateljsku sa Ferencvarosem :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jul 2015, 22:21

FKZ1921 je napisao/la:Nadam se da je već danas naš tim zaboravio sinoćnju utakmicu.
Mora se igrati dobro i pobjeđivati u kontinuitetu.
Ako preferiramo biti ozbiljni.A nimalo ne sumnjam da i igrači i struka i uprava...jako žele da budemo ozbiljan klub.
Sad bi i Standard morao ići u staje mirovanja.
U ovo momentu,bajbitnija je utakmica koju igramo u nedjelju.
Em je prvo kolo,Em ulazimo u nikad tezu sezonu od kad se igra premier liga. Višestruko važno bi bilo,prije svega ne izgubiti ovu utakmicu. Moramo biti realni. Borac nije u takvoj banani jako mnogi misle. S jedne strane kukaju na sva zvona, na taj način dobiju ono što zele (ovaj put cca 350 000 km)...Obavili su normalne pripreme,glavne u Sloveniji...
Otišli su im neki igrači, u principu su tu od bitnih samo Joco i Zeravica...Onaj stoper sto je otišao u Slobodu ništa posebno, na odlazak Avdukica se već neko vrijeme spremaju i ovaj mladi golman je branio kup i neke prvenstvene utakmice...doveli su sad i ovog iskusnog Jovica...Sve u svemu,neće biti nimalo naivan tim.
Mi ulazimo u ovu utakmicu u nevjerojatno teškoj situaciji. Specifične i kratke pripreme,tempiranje forme i svježine za 2.predkolo...
Umor kod igrača koji je sad akumuliran nakon dvije trkacki prezahtjevne utakmice.A prošao si i,kad je raspoređivanje tereta među igračima u pitanju,moraš gledati sve tamo do 8,9 avgusta. ..U tom periodu imaš 5 utakmica.
Vjerujemo da je jedini ispravan način ići u fulu na prvu sljedeću utakmicu a nakon toga razmišljati o sljedećoj.
Kalkulacije su opasne...

Buraz volim tvoje postove ali mi ovaj nije nešto licno kod mene su toliko dobili kredita da to nije normalno mali boja c me uopće ne interesira odi i ekipi naklon do poda

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 jul 2015, 22:26

Sta se zamarate koeficijentima sad, uzivajte ljudi u igri nasih momaka i rezultatima koje ta igra donosi.
Ako bude prodaje bice kada zavrsimo izlet u europi, nadajmo se da cemo docekati snijeg u eurotakmicenjima :D
Uz ozbiljan pristup i malo srece sve je moguce nemojte kvariti ovu idilu i dajte da se nadamo i mastamo bar nada zadnja umire, a na Odi je da pripremi momke i odrzi ih u realnosti sto ne sumnjam ni najmanje.

I da idemo u Belgiju po dobar rezultat i prolaz u naredni krug i onda svi se uzdati u celu i dobru kuglicu :rol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jul 2015, 22:29

Nekima koeficijenti nisu zamaranje nego naprotiv, bavim se njima kako bi se zabavio i uzivam u tome :)

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 24 jul 2015, 22:41

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 24 jul 2015, 22:47

Mozda je i off, ali naidjoh na ovu pjesmu, objavljena veceras u 19:21 na godisnjicu nasem drugu.. Pohvale ovom momku fakat...[youtube][/youtube]
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 24 jul 2015, 22:48

M-97

BELGIJA - LIEGE - STANDARD - ŽELJEZNIČAR -AUTOBUSOM 29-31.07.2015 - 1 NOCENJE SA DORUCKOM 299KM

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 24 jul 2015, 22:50

Dolina je napisao/la:M-97

BELGIJA - LIEGE - STANDARD - ŽELJEZNIČAR -AUTOBUSOM 29-31.07.2015 - 1 NOCENJE SA DORUCKOM 299KM
Mjera

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 24 jul 2015, 22:54

Enemy00 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:M-97

Mjera
Ovo je prihvatljivo, doduse vjerojatno bez karte za tekmu.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 24 jul 2015, 23:12

ultrassa1921 je napisao/la:E sad da je srece da nas u BL ode 500+ ali....
I nisam ovdje momcima cestitao na prolasku dalje,lavovski stvarno,ovo mi je najdraza generacija,momci imaju srce,IMAJU VELIKO SRCE BRACO I TO MORAMO POSTOVATI.ONI NISU ZASLUZILI ONO JUCER.PROPADNE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME RADI PAR SELJACINA KOJE JA PRVI PUT VIDIM U SVOM ZIVOTU A TU SAM NA JUGU SVAKU UTAKMICU,NEK IH JE SRAMOTA A KUNEM SE DA NIKO NECE UNISTITI ONO ZA KOJE SE BORIMO CIJELI ZIVOT

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mada nije mjesto za ove teme meni je juče zasmetalo samo jedno
A.P. plače, moli da se ne pravi belaj, ekipa od 4-5 likova sa dobrinje prolazi iza mojih leđa, jednog sam vidio ko je, ostale nisam mada sam čuo kako ga jedan posla u pm kao šta njega briga
onog što sam vidio volio bih da nisam
i volio bih da ne bude onako kako mislim da će biti ali sva prava raja polahko diže ruke jer vide da ne mogu na kraj izaći a ne žele ni da ovo gledaju
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 24 jul 2015, 23:21

Znaci opet limit dizat.Au Željo lahko mi je za tebe,valja meni predeverat ovu godinu.
Konacni nadjoh malo vremena,odoh pigledat snimak,da vidim bas sve u detalje kako je to izgledalo.Naredna dva sata ce biti zanimljiva :D

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 24 jul 2015, 23:24

salle86 je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:E sad da je srece da nas u BL ode 500+ ali....
I nisam ovdje momcima cestitao na prolasku dalje,lavovski stvarno,ovo mi je najdraza generacija,momci imaju srce,IMAJU VELIKO SRCE BRACO I TO MORAMO POSTOVATI.ONI NISU ZASLUZILI ONO JUCER.PROPADNE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME RADI PAR SELJACINA KOJE JA PRVI PUT VIDIM U SVOM ZIVOTU A TU SAM NA JUGU SVAKU UTAKMICU,NEK IH JE SRAMOTA A KUNEM SE DA NIKO NECE UNISTITI ONO ZA KOJE SE BORIMO CIJELI ZIVOT

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mada nije mjesto za ove teme meni je juče zasmetalo samo jedno
A.P. plače, moli da se ne pravi belaj, ekipa od 4-5 likova sa dobrinje prolazi iza mojih leđa, jednog sam vidio ko je, ostale nisam mada sam čuo kako ga jedan posla u pm kao šta njega briga
onog što sam vidio volio bih da nisam
i volio bih da ne bude onako kako mislim da će biti ali sva prava raja polahko diže ruke jer vide da ne mogu na kraj izaći a ne žele ni da ovo gledaju
Pricao sam sinoc sa njim,molio ga,ali nema hajra.Prekipilo i njemu vise.Sta ce dalje biti,ne zna se,ali lijepo bi bilo kad o tome ovde ne bi pisali.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 24 jul 2015, 23:28

Format je napisao/la:Ako ne uzmu po milion za obojicu,mislim na eure,nek se kolektivno ubiju.

Prvo si sr.ao po igracima, pa po klubu, pa po fan shopu, sad.si se malo i transfera uhvatio. Nego reci mi sta te je to sad sprijecilo da uzmes nesto iz fan shopa i clansku kartu? Kuko si kako su nespobni, kako bi ti odmah uzeo da ima putem interneta i sl. Onda nestanes na par dana od stida, pa sad opet poceo da pametujes.. Hajde dodji sebi!

Format
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 24 jul 2015, 23:32

Senad1921 je napisao/la:
Format je napisao/la:Ako ne uzmu po milion za obojicu,mislim na eure,nek se kolektivno ubiju.

Prvo si sr.ao po igracima, pa po klubu, pa po fan shopu, sad.si se malo i transfera uhvatio. Nego reci mi sta te je to sad sprijecilo da uzmes nesto iz fan shopa i clansku kartu? Kuko si kako su nespobni, kako bi ti odmah uzeo da ima putem interneta i sl. Onda nestanes na par dana od stida, pa sad opet poceo da pametujes.. Hajde dodji sebi!
Ne smaraj me decko uzeo sam sigurno bar 4x vise od tebe.
Zeljeznicar! 1921 !

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 24 jul 2015, 23:32

manijakdokraja je napisao/la:Mozda je i off, ali naidjoh na ovu pjesmu, objavljena veceras u 19:21 na godisnjicu nasem drugu.. Pohvale ovom momku fakat...[youtube][/youtube]
:( :( :( da se naježiš
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.