FK Radnički Lukavac

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jul 2015, 12:25

agalo je napisao/la:liga pocinje 8.augusta.ma ekipa je najbolja ikada ako cemo iskreno.ali da cemo uspjeti u necemo velikom mislim da necemo jer ucinili smo nepravdu nekim igracima i Allah ce nam vratit,a isto tako mogu reci da smo prelosi ljudi insani.obraz nam je djon i stoga nema tu nista lijepo da se moze desiti.uslovi na stadionu treš treševa.to me najvise boli i sikira a da li cemo ispasti u nizi rang ili ostati manje vise nebitna stvar.za mene postoji samo jedna liga a to je premier.
Teško da trenutna ekipa može biti bolja od one od prije 3 godine sa Trumom, Slomićem, Jaranovićem, Gigom, tada najjačih štopera u ligi Šube i Jusufovića, Jahe i ostalih.. na čelu sa Vojvodićem. Al nadam se da si upravu.

A iskeno, svi bi mi željeli PL ali veoma teško, prvo što nema niko jak zainteresovan za klub a sada ide i skraćenje lige, tako kad se to sve izfiltrira mislim da će nama biti i plafon ta liga buduća 1. Liga FBiH i neka cilj bude da u toj ligi budemo pri vrhu, sa velikim ambicijama u kupu pa da ponekad na Jošik dovedemo najjače ekipe iz države i da napunimo stadion kao što smo znali prethodnih godina kada smo se za nešto borili. Da ne pričam o infrastrukturi, to se podrazumjeva ali teško iskreno da se išta napravi, nažalost.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jul 2015, 22:46

PL za Radnicki je naucna fantastika tako da uspjeh je ostati u ovoj ligi pa sljedece godine ce i ova liga biti zanimljiva strahota :) jos ako ispadne neki poznatiji klub Josik ce biti put :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 23 jul 2015, 00:39

Champion1 je napisao/la:PL za Radnicki je naucna fantastika tako da uspjeh je ostati u ovoj ligi pa sljedece godine ce i ova liga biti zanimljiva strahota :) jos ako ispadne neki poznatiji klub Josik ce biti put :)
Za sve selendre i kvazi klubove PL nije ta tvoja naucna fantastika,al kad je Radnicki u pitanju eh to je druga prica,djesi komsija kako ide ? ;)

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 jul 2015, 01:18

golDIE je napisao/la:
Champion1 je napisao/la:PL za Radnicki je naucna fantastika tako da uspjeh je ostati u ovoj ligi pa sljedece godine ce i ova liga biti zanimljiva strahota :) jos ako ispadne neki poznatiji klub Josik ce biti put :)
Za sve selendre i kvazi klubove PL nije ta tvoja naucna fantastika,al kad je Radnicki u pitanju eh to je druga prica,djesi komsija kako ide ? ;)
Ovo je moje misljenje u vezi Radnickog, ja se nadam svake godine da ce biti borba za PL i da ovaj grad ponovo dozivi to, ali nema jasnog cilja i sredstava da se to ostvari :) to komsija moze i u pp objasnjenje :D
FORZA MILAN!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 jul 2015, 10:10

golDIE je napisao/la:
Covjek nije nista slagao, realno , za nas PL jeste naucna fantastika, jer po mom misljenju Radnicki , trenutno, nema nije segment kluba koja zadovoljava uslove za PL ( osim navijaca ali to je nebitna stavka). Ne znam kako mozes nazivati neke tamo selendre a kad vec tako govoris molim te odgovori mi sta je Lukavac po tebi danas? Po mom misljenju Lukavac je postao jedno veliko selo koji vizuelno mozda lici na gradic ali gradove ne cine zgrade nego ljudi koji zive u istom .
Za nas bi bila perfektna skracena Federalna liga ali po novcu i svemu ostalom daj Boze da se zadrzimo i u ovom krompiristu od lige.

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 23 jul 2015, 11:03

Ma halo,realno je da nemamo uslove i ciljeve trenutno,al on uopsteno govori da je PL naucna fantastika za Radnicki.. i pored toga sto bi se evenutalno i radilo na osnovu toga...

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 jul 2015, 11:54

Nisi me skontao ;) ja sam komentarisao tj. nadovezao se na ovo sto je @sioux lukavac pisao...a mislio sam na trenutno stanje, pa i narednih godina tesko da ce se sta promijeniti...vjerovatno je trenutni cilj Radnickog postati stabilan prvoligas nakon smanjenja PL i slozio bi se sa ovim sto je @sodaacm napisao da ne postoji ni jedan segment kluba osim navijaca koji zadovoljava PL... Moje misljenje je da napokon treba paznju usmjeriti i na infrastrukturu koja je iz godine u godinu sve losija.
FORZA MILAN!

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 23 jul 2015, 16:44

haj ba infrastruktura ko i u 70 posto ekipa haha,al slazem se s tim

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 jul 2015, 17:19

golDIE je napisao/la:haj ba infrastruktura ko i u 70 posto ekipa haha,al slazem se s tim
Ne znam kako je kod drugih ali Josik izgleda kao da je prezivio dvije ULTRE i tri Merlina :(

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 23 jul 2015, 20:35

sodaacm je napisao/la:
golDIE je napisao/la:haj ba infrastruktura ko i u 70 posto ekipa haha,al slazem se s tim
Ne znam kako je kod drugih ali Josik izgleda kao da je prezivio dvije ULTRE i tri Merlina :(
Vjerovatno nam je trenutno najgori teren u drzavi...I sela zalijevaju igralista,samo kod nas ceka se kisa.Dzaba se bunar iskopao iza gola.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 jul 2015, 21:18

josik je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Vjerovatno nam je trenutno najgori teren u drzavi...I sela zalijevaju igralista,samo kod nas ceka se kisa.Dzaba se bunar iskopao iza gola.
Slazem se ,teren nikad gori nije bio , to je samo jedan od dokaza da se ne radi nista na Josiku , sramota

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 23 jul 2015, 23:01

Ma radi se ba,evropa za dvije godine,pazite sta vam kazem hahah :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 24 jul 2015, 20:08

Sramota za one koji bi trebali da se brinu za travnjak.. :crazy:
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 jul 2015, 22:06

Iraola je napisao/la:Sramota za one koji bi trebali da se brinu za travnjak.. :crazy:
A zar se kod nas neko brine za travnjak?!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 24 jul 2015, 23:12

Zato kažem "koji bi trebali".. Više računa o travnjaku vode timovi iz kantonalnih liga i to već dugi niz godina..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 25 jul 2015, 10:41

Kod nas u klubu su svi treneri,,,od ekonoma,blagajnika na ulazu i ostalog pomocnog osoblja.Zato nema ko da vodi racuna o terenu.Zauzeti su treniranjem mladjih kategorija,a nikad macke sa praga nisu sutnuli.Zato nam i jest ovako....Niko neradi svoj posao.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 11:35

josik je napisao/la:Kod nas u klubu su svi treneri,,,od ekonoma,blagajnika na ulazu i ostalog pomocnog osoblja.Zato nema ko da vodi racuna o terenu.Zauzeti su treniranjem mladjih kategorija,a nikad macke sa praga nisu sutnuli.Zato nam i jest ovako....Niko neradi svoj posao.
Ma mislim da nema vise niko volje da vodi klub i da vodi racuna o bilo cemu samo je bitno dovesti desetak stranaca dati im loptu da sutaju i to je to.Jos kad sam cuo da nije bilo vode na Josiku pa Bog te .ebo gdje mi zivimo .Infrastruktura nam je dno dna ali opet moze se reci i odlicna kad vidis ko i kako radi u klubu (osim za par pojedinaca )

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 25 jul 2015, 11:55

Zato imate navijače najbolje u ligi ;) Nemože komšija sve jbg.Da imate pare,sposobne ljude,dobar teren i infrastrukturu igrali bi PL.Nego valja se boriti ove sezone za opstanak svima nama jer je Zvjezda već u PL :urnebes: (hram fudbala,institucija :lol: ) tako rekoše "MORANJAK I ČOMBE" :mrgreen:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 12:09

cokara je napisao/la:Zato imate navijače najbolje u ligi ;) Nemože komšija sve jbg.Da imate pare,sposobne ljude,dobar teren i infrastrukturu igrali bi PL.Nego valja se boriti ove sezone za opstanak svima nama jer je Zvjezda već u PL :urnebes: (hram fudbala,institucija :lol: ) tako rekoše "MORANJAK I ČOMBE" :mrgreen:
Ni navijace vise nemamo najbolje u ovoj ligi. Pored sto je Barca iz Gradacca ubjedljivo najjaca u ligi sa hramom BH nogometa njihovi navijaci su mnogo bolji od svih ostalih tako da mi se moramo zadovoljiti sa recimo od 3 pa do 9-10 pozicije, ako i to uspijemo ostvariti. :urnebes: Uglavnom u 6.kolu na Josiku se odrzava federalno takmicenje u gadjanju glinenih golubova (zmajceka) pa komsiluk bujrum da pucamo malo :lol:

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 25 jul 2015, 12:12

sodaacm je napisao/la:
josik je napisao/la:Kod nas u klubu su svi treneri,,,od ekonoma,blagajnika na ulazu i ostalog pomocnog osoblja.Zato nema ko da vodi racuna o terenu.Zauzeti su treniranjem mladjih kategorija,a nikad macke sa praga nisu sutnuli.Zato nam i jest ovako....Niko neradi svoj posao.
Ma mislim da nema vise niko volje da vodi klub i da vodi racuna o bilo cemu samo je bitno dovesti desetak stranaca dati im loptu da sutaju i to je to.Jos kad sam cuo da nije bilo vode na Josiku pa Bog te .ebo gdje mi zivimo .Infrastruktura nam je dno dna ali opet moze se reci i odlicna kad vidis ko i kako radi u klubu (osim za par pojedinaca )
Cuj nije bilo vode na Josiku....pa jebote gore iza tribine ima izvor tece non-stop,,,nikad nije presusio....pa mogli su nabaviti rezervoar od 10 kubika i da se puni od tog izvora,,,ubaciti pumpu i eto vode i za kupanje i za zaljevanje terena,,,,ali treba im to nacrtati izgleda....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.