FK Željezničar (opšte diskusije)

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la tm8782 » 24 jul 2015, 13:08

Effenberg je napisao/la:
ZaLe98 je napisao/la:Standard ekipa koja košta kao Željo, Sarajevo, Lech i Fencvaros zajedno.
I koja isto tako moze i izgubiti i primiti po 5 golova od svih pobrojanih ekipa gore.

To je cudan tim, oni su u stanju dat 3 gola svakome a nemoci pobjediti utakmicu. Zeljo ima svoje sanse svakako, koje su mozda vece nego sto vecina nas misli.
Bog te cuo, nikad nisam pesimista, ali ovo je bas krupan zalogaj.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2015, 13:39

A vjerujte da imamo.

Treba samo vjerovatno u sebe.

Pa jebote, ako budemo opet pogadili sve prave prilike koje stvorimo, nema zime sigurno...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 24 jul 2015, 14:08

svaka čast!

:clap: :clap:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jul 2015, 14:53

Fudbalski klub Velež čestitao Plavima pobjedu nad Ferencvarosem

FK Velež iz Mostara je uputio čestitke našem Klubu za veliku pobjedu nad Ferencvarosem i plasmanu u treće pretkolo Evropske lige, a u nastavku vam prenosimo čestitku u cjelosti.

Koristimo ovu priliku da Vama, te igračima, trenerima i uposlenicima Fudbalskog kluba Željezničar čestitamo veliki trijumf nad Ferencvarošom i plasman u treće pretkolo Evropske lige.

Ovo za nas nije samo pobjeda Željezničara, već i kompletnog bosanskohercegovačkog fudbala. Nas u Fudbalskom klubu Velež raduje svaka pobjeda kluba koji predstavlja našu zemlju na međunarodnoj sceni, a posebno starih sportskih rivala i prijatelja kao što je Željezničar.

Sigurni smo da će se ovi uspjesi reflektovati i na veću posjećenost sraza naših timova, te da će naša naredna utakmica biti fudbalski praznik kakav i doliči klubovima takve slavne historije.

Ovakvi uspjesi ne samo da podižu rejting naše lige u Evropi, već i doprinose boljem ambijentu i većem zanimanju za domaćim prvenstvom. S toga Vam želimo mnogo sreće u daljnjim nastupima u Evropskoj ligi, te da kao i do sada dostojno predstavljate Bosnu i Hercegovinu na međunarodnoj sceni.

Sportski pozdrav,
rukovodstvo Fudbalskog kluba Velež.

:thumbup: gospodski potez Veleža :thumbup:

jedno je kad navijaci po forumima cestitaju, a sasvim drugo zvanicka klupksa čestitka

ovo su neki novi momenti u našem fudbalu :mrgreen:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 24 jul 2015, 14:55

Rukovodstvo Veleža napravilo jedan lijep korak prema naprijed, ovo je presedan u domaćem fudbalu. Nadam se da će i naš a i ostali klubovi nešto naučiti iz ovog primjera.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 24 jul 2015, 19:34

samo jedno pitanje iako je vjerovatno bilo govora o tome..
Ako zeljo prodje kojim slucajem standarda jel igra jos jedno pretkolo za ulazak u grupnu fazu? Hvala.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jul 2015, 19:45

Masterr27 je napisao/la:Ako zeljo prodje kojim slucajem standarda jel igra jos jedno pretkolo za ulazak u grupnu fazu? Hvala.
Jeste tad igra play-off a protivnic su svi klasa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 jul 2015, 20:29

salle86 je napisao/la:
hordasDoboj je napisao/la:Realno, koliko je bilo navijaca?
I svaka cast za prolaz :)
evo da i ja bacim svoju (pr)ocjenu navijača :D
nisam zadovoljan, nisam ni nezadovoljan...taman onoliko koliko je minimum trebalo biti...realno
ali zato ovih 16k što je bilo bar su 10k navijali konstantno :njanjanja:

4,500-jug (od 4,700)
5,000-istok (od 7,000)
6,500-zapad (od 17,500)

protiv Standarda uz ovako zalaganje nebi trebao da izostane (pozitivan) rezultat što znači i 20k POD MORANJE :D
Ma mislim uz dobar rezultat gore mozete i 23-24k ocekivati :)
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 jul 2015, 20:48

EmirTM87 je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Čestitke na strahovito spektakularnoj pobjedi nad 331 rang. ekipom Ferencvaroši. :facepalm:
Ekipa koja je duplo skuplja od nas, ekipa koja moze placati Dolla za trenera, u kojoj igraci imaju daleko bolje uslove i primanja od nasih, ekipe koja je zadnju utakmicu na domacem terenu izgubila prije godinu dana itd itd.

ALi ne ti si ipak malo pametniji, ukucao si na google uefa rankings i mislis pokupio si svu pamet svijeta. Znam da ti je tesko podnijeti nas uspjeh ali sta cu ti ja, sjedi negdje u cosak i placi. :wave: :wave:
Ma nije mi vala teško,nerviraju me izjave poput egaliteta(izjednačavanja) Lech-Ferencvaroš.To je sve,a vama kao gradskim rivalima želim sreću u nastavku koja će vam biti potrebna kao i puno zalaganje na obje tekme. p.s. Mi smo Divovi,nemamo kompleksa ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 24 jul 2015, 20:48

Kakav je bio incident na jugu? Primjetio sam da se i trans uklonio izmedju dva poluvremena. Pitam cisto iz navijacke znatizelje.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 24 jul 2015, 20:54

Pa ja realno ne vidim po cemu je to Lech toliko jak,ni protiv vas nije igrao neku igru Bog zna,evo vidjecemo ptotiv Basela,iako to nije Basel od ranije,recimo ja bi ih volio vidjet protiv Partizana koji je po meni bolja ekipa od Lecha. Da ne pretjeram ni ovi nisu Bog zna sta,mislim na madjare al iskusni su,par igraca koje mi jis uvijek mozemo samo sanjat,uslovi itd itd.
Zeljeznicar! 1921 !

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 24 jul 2015, 21:38

Alpasinac je napisao/la:Kakav je bio incident na jugu? Primjetio sam da se i trans uklonio izmedju dva poluvremena. Pitam cisto iz navijacke znatizelje.
Taj odgovor neces dobiti ovdje drug.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 24 jul 2015, 21:44

Hajde da izgurate i taj problem i na hajr da se sve zavrsi. Smijaliste se nasoj muci ...

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 24 jul 2015, 21:52

sasistika je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Čestitke na strahovito spektakularnoj pobjedi nad 331 rang. ekipom Ferencvaroši. :facepalm:
Ekipa koja je duplo skuplja od nas, ekipa koja moze placati Dolla za trenera, u kojoj igraci imaju daleko bolje uslove i primanja od nasih, ekipe koja je zadnju utakmicu na domacem terenu izgubila prije godinu dana itd itd.

ALi ne ti si ipak malo pametniji, ukucao si na google uefa rankings i mislis pokupio si svu pamet svijeta. Znam da ti je tesko podnijeti nas uspjeh ali sta cu ti ja, sjedi negdje u cosak i placi. :wave: :wave:
Ma nije mi vala teško,nerviraju me izjave poput egaliteta(izjednačavanja) Lech-Ferencvaroš.To je sve,a vama kao gradskim rivalima želim sreću u nastavku koja će vam biti potrebna kao i puno zalaganje na obje tekme. p.s. Mi smo Divovi,nemamo kompleksa ;)
Ja iskreno ne zbog nas smatram da su ferenc i lech ekipe na istom nivou, godinama ih nema na mapi i sad ulozili velike novce, u ferencu igraju majstori poput gere mislim da ne moram pisat o njemu, hajnal (igrao z sttutgart), sestak takodje dugo u bundesligi itd.. tako da ne vidim parametar po kojem bi ferenc bio slabiji od lecha, jer i jedni i drugi godinama unazad nisu nista napravili, tek sad su tu neke ambicije i novci, btw ferenc zadnji put na svom terenu izgubio od chelsea sa 2-1 prije godinu dana..

Peterski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Peterski » 24 jul 2015, 21:53

Alpasinac je napisao/la:Hajde da izgurate i taj problem i na hajr da se sve zavrsi. Smijaliste se nasoj muci ...
Završit će.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2015, 08:14

Format je napisao/la:Pa ja realno ne vidim po cemu je to Lech toliko jak,ni protiv vas nije igrao neku igru Bog zna,evo vidjecemo ptotiv Basela,iako to nije Basel od ranije,recimo ja bi ih volio vidjet protiv Partizana koji je po meni bolja ekipa od Lecha. Da ne pretjeram ni ovi nisu Bog zna sta,mislim na madjare al iskusni su,par igraca koje mi jis uvijek mozemo samo sanjat,uslovi itd itd.
Eh jbg sad,vec je pocela prica i priprema za suplju ako kojim nevjerovatnim slucajem Lech prodje Basela.. :nene: :nene:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jul 2015, 09:57

Leh ne moze proci Basel, jednostavno svicarci su 4-5x bolji.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 jul 2015, 10:06

Nije uopste bitna prica,jel bolji Leh ili Ferencvaros. Hajmo malo biti realni.
Sarajevo protiv Leha odigralo dvije ocajne utakmice. Nista pokazali niste. Ono sto je posebno bitno istaci,taj Leh je od Sarajeva bio bolji u toliko da kazes prosli su. Ljudi vam iz 4 sanse,i to nidje veze,dali 3 gola. Niti dinamike,niti sansi,totalno dvije mrtve utakmice. Sad vi nastojite opravdat vas ocajan nastup,ili dokaz da niste bas toliko dobri kako se misli,pa daj sad price i poredjenja sa Zeljom. Slusala se godinama prica od nas,liga prvaka je puno jaca od lige europe. Jeste tako,ali nije u svemu takva situacija. Sta Zeljo recimo dobio West Ham ,i neko ce reci **** to Leh,je Leh ,to je liga prvaka.
Ja zivotom garantujem,da bi vas ovaj Ferencvaros ,izbacio i dobio glat. Zato sto kontate dq ste zvijezde,ne trcite,ne borite se....
Ja se nadam da ce Oda motivisat ekipu sutra,znas nase ekipe ,kad u Europi budu dobri,odmah u prvenstvu pocnu srati i igrat slabije.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2015, 11:02

barbarez je napisao/la:Nije uopste bitna prica,jel bolji Leh ili Ferencvaros. Hajmo malo biti realni.
Sarajevo protiv Leha odigralo dvije ocajne utakmice. Nista pokazali niste. Ono sto je posebno bitno istaci,taj Leh je od Sarajeva bio bolji u toliko da kazes prosli su. Ljudi vam iz 4 sanse,i to nidje veze,dali 3 gola. Niti dinamike,niti sansi,totalno dvije mrtve utakmice. Sad vi nastojite opravdat vas ocajan nastup,ili dokaz da niste bas toliko dobri kako se misli,pa daj sad price i poredjenja sa Zeljom. Slusala se godinama prica od nas,liga prvaka je puno jaca od lige europe. Jeste tako,ali nije u svemu takva situacija. Sta Zeljo recimo dobio West Ham ,i neko ce reci **** to Leh,je Leh ,to je liga prvaka.
Ja zivotom garantujem,da bi vas ovaj Ferencvaros ,izbacio i dobio glat. Zato sto kontate dq ste zvijezde,ne trcite,ne borite se....
Ja se nadam da ce Oda motivisat ekipu sutra,znas nase ekipe ,kad u Europi budu dobri,odmah u prvenstvu pocnu srati i igrat slabije.
:clap: :clap: :urnebes: :urnebes:
pa nije Real jbt..ovaj Lech je za Makabi i Hapoel svemirska ekipa... :tralala:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 jul 2015, 11:11

terabajt je napisao/la:Leh ne moze proci Basel, jednostavno svicarci su 4-5x bolji.
ja mislim da moze... protiv sarajeva su igrali pod rucnom... vidjelo se to i na kosevu i u poznanu... ja sam siguran da ce leh zadati dosta problema baselu a ni prolaz nije nemoguc... vidjecete...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.