FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E sad da je srece da nas u BL ode 500+ ali....
I nisam ovdje momcima cestitao na prolasku dalje,lavovski stvarno,ovo mi je najdraza generacija,momci imaju srce,IMAJU VELIKO SRCE BRACO I TO MORAMO POSTOVATI.ONI NISU ZASLUZILI ONO JUCER.PROPADNE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME RADI PAR SELJACINA KOJE JA PRVI PUT VIDIM U SVOM ZIVOTU A TU SAM NA JUGU SVAKU UTAKMICU,NEK IH JE SRAMOTA A KUNEM SE DA NIKO NECE UNISTITI ONO ZA KOJE SE BORIMO CIJELI ZIVOT
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I nisam ovdje momcima cestitao na prolasku dalje,lavovski stvarno,ovo mi je najdraza generacija,momci imaju srce,IMAJU VELIKO SRCE BRACO I TO MORAMO POSTOVATI.ONI NISU ZASLUZILI ONO JUCER.PROPADNE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME RADI PAR SELJACINA KOJE JA PRVI PUT VIDIM U SVOM ZIVOTU A TU SAM NA JUGU SVAKU UTAKMICU,NEK IH JE SRAMOTA A KUNEM SE DA NIKO NECE UNISTITI ONO ZA KOJE SE BORIMO CIJELI ZIVOT
Manijaci Zeljini
nećemo MI Subića u tome je kvaka,igračke kvalitete na stranuFormat je napisao/la:Subic bi sad pjeske dosao na Grbavicu ja kad vam kazem.

Einigkeit und Recht und Freiheit
bome nije kvesicu bilo svejedno pred tribinom, inace super video
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ma čak nije skroz ni propalo, opet se spontano vratilo kako se približavao kraj utakmice. al' to nose rezultat i igra umjesto da je obratno.
ili kažem, skroz okrenuti teze i ići na obrnutu psihologiju, reklamirati - dođite na najopasniju i najneuslovniju tribinu na svijetu, gdje korov slobodno raste a domaći navijači se međusobno obračunavaju svaku utakmicu
kad mogu idioti plaćati da u pamploni rizikuju da ih bik nabije rogovima u jaja, može i ovo uspjeti 
ili kažem, skroz okrenuti teze i ići na obrnutu psihologiju, reklamirati - dođite na najopasniju i najneuslovniju tribinu na svijetu, gdje korov slobodno raste a domaći navijači se međusobno obračunavaju svaku utakmicu

Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma ne mislim na agencije, vec govorim za grupu da nece bit organizovan prevoz. M97 agencija bas dobro odradjuje posao do sad, bilo bi super kad bi mogli 2-3 autobusa organizovat.DANDY je napisao/la:M 97 uveliko radi na pripremi odlaska.Strpite se malo danas ili sutra bi trebala izaci ponuda.zubar je napisao/la:Nece se izgleda ni za Belgiju organizovat autobusi..shzna je napisao/la:Nema organizovanog odlaska u BL, može se ići samo kombijima, auta će biti vraćena.
Zadnja izmjena: zubar, dana/u 24 jul 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ti stvarno nisi normalanChWilla je napisao/la:ma čak nije skroz ni propalo, opet se spontano vratilo kako se približavao kraj utakmice. al' to nose rezultat i igra umjesto da je obratno.
ili kažem, skroz okrenuti teze i ići na obrnutu psihologiju, reklamirati - dođite na najopasniju i najneuslovniju tribinu na svijetu, gdje korov slobodno raste a domaći navijači se međusobno obračunavaju svaku utakmicukad mogu idioti plaćati da u pamploni rizikuju da ih bik nabije rogovima u jaja, može i ovo uspjeti

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- bistrikboy
- Kontakt:
posteno receno frajer je cetnikdomorocki je napisao/la:nećemo MI Subića u tome je kvaka,igračke kvalitete na stranuFormat je napisao/la:Subic bi sad pjeske dosao na Grbavicu ja kad vam kazem.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bio sam u Lijezu, bio u ANtverpenu, Briselu.. Lijez i Antverpen su puni nasih. Za Brisel ne znam, tamo sam isao dva puta onako vise poslovno. Zeljo ce imati podrsku, u to ne sumnjajte sve i da iz Sarajeva i BiH niko ne dodje.molotovljev je napisao/la:U okolini Liježa, na autoputu prema Njemačkoj... Inače, u Liježu živi veliki broj Sarajlija, uglavnom Alpašinci.ChWilla je napisao/la:jel ono juka prazina ubijen u liježu?
Da, ima Sarajlija u Lijezu.

što je sad i subić četnik?
stvarno ne znam?
stvarno ne znam?
- bistrikboy
- Kontakt:
između ostalog cak su i ovi sa Koseva odustali od njega zbog togaChWilla je napisao/la:što je sad i subić četnik?
stvarno ne znam?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a što, šta, gdje..? šta je uradio, rekao, napisao...?
Ja sam to već u nekoliko navrata pročitao na forumu i to je predstavljen kao gori od svih onih koji su već isplivali sa tim..
P.S. ne tvrdim da jeste iz razloga što ja nisam pročitao niti vidio njegove objave koje ga eto učiniše četnikom, kažem samo šta sam pročitao na forumu i to ne u jednom već u desetak postova..
P.S. ne tvrdim da jeste iz razloga što ja nisam pročitao niti vidio njegove objave koje ga eto učiniše četnikom, kažem samo šta sam pročitao na forumu i to ne u jednom već u desetak postova..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Cim nije rodjen u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Mostaru po automatizmu je četnik, po vama svi cetnicibistrikboy je napisao/la:između ostalog cak su i ovi sa Koseva odustali od njega zbog togaChWilla je napisao/la:što je sad i subić četnik?
stvarno ne znam?
Ako turci za Kvesica do ponedjeljka ne uplate novce vraca se u Zelju !
Treba sacekati do Standarda i kasnije poslje revansa hoce li nas napustiti Bajic, Memija ili jos neko, ja bi licno volio da niko ne ode ali ako idu da to budu dobre cifre. Jer sa ovim timom i eventualno 1-2 pojacanja mi smo dovoljno jaki za ovu bitnu sezonu i novu borbu za europu i trofeje.
Inace da klub konacno ozdravi od bolesti koja se zove "prodaja igraca za klikere", da konacno uzmemo dobre cifre za igrace, jer nije tragedija ako ostanu, klub ce biti jaci. Sem toga imaju ugovore pa nemaju nista ni da prigovore.
Treba sacekati do Standarda i kasnije poslje revansa hoce li nas napustiti Bajic, Memija ili jos neko, ja bi licno volio da niko ne ode ali ako idu da to budu dobre cifre. Jer sa ovim timom i eventualno 1-2 pojacanja mi smo dovoljno jaki za ovu bitnu sezonu i novu borbu za europu i trofeje.
Inace da klub konacno ozdravi od bolesti koja se zove "prodaja igraca za klikere", da konacno uzmemo dobre cifre za igrace, jer nije tragedija ako ostanu, klub ce biti jaci. Sem toga imaju ugovore pa nemaju nista ni da prigovore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Za pobjedu nemam riječi nmg ničim to opisati. Sad je na potezu fan shop što se tiče dresova i svega da se to popuni da raja može kupovati i sad smo na potezu svi mi što se tiče članstva i godišnjih karata animirajmo raju maksimalno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Molim Vas da prestanemo sa pricom oko Subica, nikada se nije ni spomenuo kao moguce nase pojacanje. Ne znam odakle odjednom 3 stranice price o njemu.
Idemo u Banja Luku po pobjedu
Idemo u Banja Luku po pobjedu
Prošle godine je Standard izbacio Panathinaikosa u kval. za LP da bi ih potom razvalio Zenit. U grupnoj EL su igrali protiv Rijeke, kući dobili 2-0 vani izgubili 2-0. Tu su oni negdje u rangu sa Anderlechtom. I navijači su im vatreni. Ali promijenili su ja mislim 3-4 trenera u kratkom roku i ovaj Srbin je došao prije par mjeseci. E sad ove trening utakmice što su igrali protiv Gladbaha i nekih nižerazrednih belgijskih klubova ne znam kakav su pokazatelj... Ima ljudi koji su dobro upoznati sa situacijom, možda ima i neko iz Belgije na ovom forumu?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Meni sto se odma ne svidja je sto igra za tzv. repku rs-a, a inace sam cuo i razne mahalske od kona kad im je trebao doc, al o tom po tom, ne dovodi se u vezu s nasim klubom tako da nema potrebe ni komentarisat istog..bistrikboy je napisao/la:između ostalog cak su i ovi sa Koseva odustali od njega zbog togaChWilla je napisao/la:što je sad i subić četnik?
stvarno ne znam?
Na fb drzao sliku cetnickog vojnika sa zastavom vojska RS. To mu bila profilna slika.ChWilla je napisao/la:a što, šta, gdje..? šta je uradio, rekao, napisao...?
1946
Svaka čast još bi samo dodao slavlje nakon utakmice vide se da svi žive za želju jkb80 je napisao/la:pozdrav plava nacijo
nisam imao namjeru da se javljam, ali jednostavno moram..
svi su od Pekica do Diate (koji nije zaigrao) bili za nepovjerovati i hvala im na tome
izdvojicu samo jednu situaciju na utakmici i kada sam to vidio znao sam da nafurani nemaju sta da traze, a to je trenutak kada je Kvesa otisao u napad i ispao iz terena, a Zoka (kakav je to lik) nazad na Kvesino mjesto i jos mu pokazuje rukama kao polako, nemoj da se trosis ja sam na tvom mjestu i fakat pokrio bekovsku poziciju dok se nije vratio...
to je Oda majstor slozio u njihovim glavama...
hvala im na ovim lijepim, nasmijanim i pozitivnim danima
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.