Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ulazi Tino, skauti ustaju na noge i vade zapisnike..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Vrancic trenutno nije ni u jednoj od te dvije grupe iz prostog razloga sto dečko jos uvijek nije debitovao. Kad upise minute u BH dresu onda ćemo vidjeti na čemu smo što se njega tice.
Ma kod nas čim se pojavi neko novi daj ga odmah u prvu postavu. Po meni lično Vrancic je sličan igrač Medunjaninu tako da sa njim ne dobijamo ništa novo u reprezentaciji.
Ma kod nas čim se pojavi neko novi daj ga odmah u prvu postavu. Po meni lično Vrancic je sličan igrač Medunjaninu tako da sa njim ne dobijamo ništa novo u reprezentaciji.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ma vidi se da momak zna lopte. Steta za ovu sansu .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Smijesno uporedjivane. Jedan igrac, iako godinu i po mladji, ima 46 utakmica u ligi 5 (jos je bio mjeseci van terena zbog povrede) dok drugi nema mjesta ni u belgijskoj ligi a ni u hajduku (sjetimo se da su ga odbili s probe, a evo i sada kada je germanija izgubila uticaj).
A da i jesu u pet deka, a nisu, to samo dokazuje safetov nepotizam. Sjetimo se da je tino bio ne upitan starter u reprezentaciji sve od Irana do zadnje utakmice safveta
A da i jesu u pet deka, a nisu, to samo dokazuje safetov nepotizam. Sjetimo se da je tino bio ne upitan starter u reprezentaciji sve od Irana do zadnje utakmice safveta
Ja sam mislio da ce Stilic imati bolju karijeru. Dok je igrao za Lech jos, pruzao dobre partije protiv Man City i Juve.Burundi je napisao/la:Tino nece napraviti karijeru kakvu ima/je imao Stilic.soko je napisao/la:NIje.emir79 je napisao/la:Tino je za Stilica doktor fudbala, pa se ovaj opet poziva.
Ili ce biti kriterija u reprezentaciji ili ih nece biti. Ako ce se pozivati Prcic, Stilic onda ce se pozivati i Tino, a ako bude protekcije, bice srusen i Bazdarevic.
Stilic je za Lech je zabio 28 golova i imao je 46 asistencija. Tu je imao godina kao Tino sad.
Tino nije ni blizo tim brojkama. Al eto ipak je doktor..
Pjanic
Besic
Medunjanin
Stilic
Prcic
Ciimirot
Prazno mjesto
Prazno mjesto
Prazno mjesto
.
.
.
.
.
Germanski talenti sa po 24 godine.
Besic
Medunjanin
Stilic
Prcic
Ciimirot
Prazno mjesto
Prazno mjesto
Prazno mjesto
.
.
.
.
.
Germanski talenti sa po 24 godine.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislis na Prcica? Dobio je nekoliko sansi u reprezentaciji i bio neprimjetan na terenu. Kao sto rekoh juce, neki od vas bi postavljali ekipu prema klubovima i ligama u kojima igraju a ne po ucinku. Na sta bi to licilo... Tino igra u Hajduku ali na terenu pokazuje da zeli loptu, pokusava probiti, dodati, asistirati, napraviti razliku... Da ste vi objektivni, kao sto niste, i da vam je uspjeh reprezentacije ispred svega, kao sto nije, (vaznije vam je nesto "dokazati" na forumu) i sami bi to vidili. Ja bih volio da i Prcic malo zapne i pokusa pokazati da zasluzuje mjesto, nemam ja nikakvih problema sa njim. Pa neka igra onaj ko je bolji. To se zove zdrava konkurencija.PapeSusic je napisao/la:Smijesno uporedjivane. Jedan igrac, iako godinu i po mladji, ima 46 utakmica u ligi 5 (jos je bio mjeseci van terena zbog povrede) dok drugi nema mjesta ni u belgijskoj ligi a ni u hajduku (sjetimo se da su ga odbili s probe, a evo i sada kada je germanija izgubila uticaj).
Mada smo vec zakljucili da si i jedan i drugi trenutno u krizi i pitanje je da li uopste zasluzuje pozive... Mesa je trenirao Prcica u Sosou, on ga je i promovisao u prvi tim, tako da sigurno zna za njega. Ako zasluzi dobice poziv. Neka iste kriterije ima i prema drugim igracima i nece biti problema.
Ocito tebi nije jer guras Hadzica i Susica.calcio je napisao/la:Mislis na Prcica? Dobio je nekoliko sansi u reprezentaciji i bio neprimjetan na terenu. Kao sto rekoh juce, neki od vas bi postavljali ekipu prema klubovima i ligama u kojima igraju a ne po ucinku. Na sta bi to licilo... Tino igra u Hajduku ali na terenu pokazuje da zeli loptu, pokusava probiti, dodati, asistirati, napraviti razliku... Da ste vi objektivni, kao sto niste, i da vam je uspjeh reprezentacije ispred svega, kao sto nije, (vaznije vam je nesto "dokazati" na forumu) i sami bi to vidili. Ja bih volio da i Prcic malo zapne i pokusa pokazati da zasluzuje mjesto, nemam ja nikakvih problema sa njim. Pa neka igra onaj ko je bolji. To se zove zdrava konkurencija.PapeSusic je napisao/la:Smijesno uporedjivane. Jedan igrac, iako godinu i po mladji, ima 46 utakmica u ligi 5 (jos je bio mjeseci van terena zbog povrede) dok drugi nema mjesta ni u belgijskoj ligi a ni u hajduku (sjetimo se da su ga odbili s probe, a evo i sada kada je germanija izgubila uticaj).
Mada smo vec zakljucili da si i jedan i drugi trenutno u krizi i pitanje je da li uopste zasluzuje pozive... Mesa je trenirao Prcica u Sosou, on ga je i promovisao u prvi tim, tako da sigurno zna za njega. Ako zasluzi dobice poziv. Neka iste kriterije ima i prema drugim igracima i nece biti problema.
-----------Begovic----------
Mujdza--xx--Spahic--Seo
-------Besic---Medo------
x---------Pjanic----Lulic
-----------Dzeko---------
xx-moze biti Zuka, Vranjes, Ermin ili Sunjic
x-Visca ili Hajrovic
Izbaciti VHS. Vratiti Salihovica. Treba nam zamjena za Mujzdu, Martic. Vrancicu dati priliku.
Milicevic i Pavlovic
To je to @soko, uigrano, iskusno i kvalitetno.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Papetovci su najjači. Kaze vidi se da zna lopte hahahha.
Nevjerovatno spor igrač sa solidnom tehnikom i kao takav ne može igrati čak ni u Hajduku.
Ali branite i dalje ono što se odbraniti ne može.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nevjerovatno spor igrač sa solidnom tehnikom i kao takav ne može igrati čak ni u Hajduku.
Inter? Verona? Basel? Gdje je zapelo?
Aja... "adžina jabuka" propade na klupi propalog Hajduka.
Haj' nek je barem Pap(k)e jedva našao angažman. Ovo je njihova era.

Haj' nek je barem Pap(k)e jedva našao angažman. Ovo je njihova era.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- ASD
- Kontakt:
Da li si ozbiljan kada mislis da on ne igra u Hajduku zbog toga sto je spor i sto mu je tek solidna tehnika?jasmin10 je napisao/la:Papetovci su najjači. Kaze vidi se da zna lopte hahahha.
Evo čuo sam da Evian pravi najveći transfer u historiji, a glavni akter je TSS
A zbog čega ne igra? Zato što se guraju igrači nekog menadžera ili zato sto ga trener ne voli?
- ASD
- Kontakt:
Kako sam cuo od Splicana zbog nepostovanja prema treneru na treninzima.jasmin10 je napisao/la:A zbog čega ne igra? Zato što se guraju igrači nekog menadžera ili zato sto ga trener ne voli?
Ovaj ga je odlucio malo zadrzati na klupi ali nema sumnje da ce ponovo uci u prvih 11.
Nemoguće, Tino to nikad ne bi uradioKako sam cuo od Splicana zbog nepostovanja prema treneru na treninzima.
Ovaj ga je odlucio malo zadrzati na klupi ali nema sumnje da ce ponovo uci u prvih 11.
Odbio je uci par minuta prije kraja utakmice jer je kao bio ljut sto je izostavljen u utakmici u Dugopolju cini mi se. Prica se da je i jedan notorni kriminalac preuzeo ulogu glavnog menadzera od Germanije u Hajduku. Ne znam koliko je sve tocno ali ako je doslo vrijeme da takvi likovi kao Soso vode glavnu rijec u Hajduku onda mu i jest vrijeme da bjezi iz kluba. Nadam se da su ovo samo kuloarske price jer je Sead za ove likove prosvjetni radnik. Pricamo o covjeku koji je robijao za najteze prijestupe. Ponavljam nadam se da su ovo izmisljene price iako je u nas cest slucaj da gdje ima dima ima i vatre. Imate snimljen razgovor Sosa i jednog igraca iz Solina kojeg je trebao voditi na probu u Koreju na You T.be. Poslusajte pa cete vidjeti o kakvom liku je rijec. Nije on samo prisutan u Hajduku mislim da ima 4 igraca i u Mamica. To je kraj nogometa u nasim krajevima.jasmin10 je napisao/la:A zbog čega ne igra? Zato što se guraju igrači nekog menadžera ili zato sto ga trener ne voli?
A i Tino je zbog menadžerske agencije upao u repku i u Hajduk.
Sada kada nema nikoga da ga gura, njegov nekvalitet je očit.
Sada kada nema nikoga da ga gura, njegov nekvalitet je očit.
Umislio momak da je igracina pa odbija da uđe u igru, navikao da kod amidze ima mjesta bez obzira na konkurenciju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.