Ti idalje pricas kao da on i sad ima plucnu emoboliju u tome i jeste fazon , to je iza njega vratio se na terene cak i prije kraja sezone. Nikakvi doktori u nba ga ne bi pustili da se vrati trenizima i ekipi pa onda nakon odmora predlozili da ne igra... Ne znam sta je tako tesko prihvatiti da je izabrao svoj licni interes ispred repke i nije prvi x igraca iz europe ne igra za reprezentacije jer ne zele da imaju konflikte sa ekipom ukoliko ih ovi zamole da ne igraju , ne moze njemu niko zabraniti da se ne odazove pozivu u repku.To nije nikakvo pljuvanje nego cinjenice koje je pojedincima tesko prihvatit. Mozes pogledat moje postove sjedio sam gledao mirzu svake sezone barem 50 utakmica i kad je igrao po 2 minute , zelim mu sve najbolje uvijek i najbitnije je da je on zdrav ali da je mogao igrat mogao je da je svoje gurao do kraja i to je to.sigurnoable je napisao/la:Sve nekako mogu da prihvatim vasa "pljuvanja" usmjerena prema Nurkicu i Djedovicu ali nesto takvo uraditi prema Mirzi to nisam bas NIKAKO ocekivao pa ni od ovih sto ih mala sitnica moze zapaliti i baciti sve u vodu sto je neko dao za repku. Ne mogu da vjerujem da ovdje neki pojedinci se prave pametni pa idu do te mjere da govore kako Mirzina bolest ustvari nije opasna po zivot i jos na to dodaju da oni od iste boluju!Pa jeste li vi svjesni sta znaci kad neko ima plucnu emboliju!? Svi znamo kakvog je Mirza karaktera, da i one najvece probleme jednostavno ih shvata pa tako i svoju bolest koja se hvala Bogu stabilizirala. Ako je rekao da je njegova bolest previse medijski "napuhana" to NE ZNACI da nije opasna ali sta ces imamo takav nacin razmisljanja gdje uzimamo sve "zdravo za gotovo" .... necu oko ovoga da se i ja vise pravim pametan jer ocigledno ovdje imamo previse doktora ali samo da kazem ovim vrhunskim strucnjacima, da je Mirza usao toga dana/noci u avion njegov zivot bi 80% bio ugrozen sto ustvari ukazuje na to zasto je plucna embolija ustvari jedan od najcescih uzroka smrti u razvijenim zemljama.
KAPITEN OVO NIJE ZASLUZIO!![]()
![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- sigurnoable
- Kontakt:
Procitaj ponovo moj post, ja ga ne pokusavam opravdati sa problemom koji je on imao vec zelim ukazati ovima sto su njegovu bolest minimizirali! Za njegovo ne igranje u to ne ulazim ali valjda postoje neki zakoni preko kojih se ne moze preci. To sto se kod nas ne postuju zakoni ne znaci da se ne trebaju postovati ni u NBA. Samo mi navedi razlog zasto je neigranje Mirze ustvari njegovog licnog interesa. Znalo se odmah na pocetku kad je potpisao za Sunse da ce najvjerovatnije to stvarati problem igranja u repci sto se i na kraju ispostavilo tacnim. Kad bi mu i dopustili da igra za repku uz naravno placeno "osiguranje" ko to moze da plati, pa savez se bori i razmislja kako uopste da organizira okupljanje a kamoli da osigurava NBA igraca, to se moglo nekako dok je igrao za Brooklyn jer su izlazili u susret savezu ali Phoenix je sasvim druga prica. Po mom misljenju jedan od glavnih razloga je upravo medicinsko osoblje Phoenix Sunsa koje 24h na najvecem stepenu profesionalnosti koja postoji u NBA prati svakog igraca Pheonixa pa tako i Mirzu a narucito nakon plucne embolije. Mislim da je to upravo ono sto je uticalo na rukovodstvo Phoenixa da mu zabrane igranje za repku.grgr je napisao/la:Ti idalje pricas kao da on i sad ima plucnu emoboliju u tome i jeste fazon , to je iza njega vratio se na terene cak i prije kraja sezone. Nikakvi doktori u nba ga ne bi pustili da se vrati trenizima i ekipi pa onda nakon odmora predlozili da ne igra... Ne znam sta je tako tesko prihvatiti da je izabrao svoj licni interes ispred repke i nije prvi x igraca iz europe ne igra za reprezentacije jer ne zele da imaju konflikte sa ekipom ukoliko ih ovi zamole da ne igraju , ne moze njemu niko zabraniti da se ne odazove pozivu u repku.To nije nikakvo pljuvanje nego cinjenice koje je pojedincima tesko prihvatit. Mozes pogledat moje postove sjedio sam gledao mirzu svake sezone barem 50 utakmica i kad je igrao po 2 minute , zelim mu sve najbolje uvijek i najbitnije je da je on zdrav ali da je mogao igrat mogao je da je svoje gurao do kraja i to je to.sigurnoable je napisao/la:Sve nekako mogu da prihvatim vasa "pljuvanja" usmjerena prema Nurkicu i Djedovicu ali nesto takvo uraditi prema Mirzi to nisam bas NIKAKO ocekivao pa ni od ovih sto ih mala sitnica moze zapaliti i baciti sve u vodu sto je neko dao za repku. Ne mogu da vjerujem da ovdje neki pojedinci se prave pametni pa idu do te mjere da govore kako Mirzina bolest ustvari nije opasna po zivot i jos na to dodaju da oni od iste boluju!Pa jeste li vi svjesni sta znaci kad neko ima plucnu emboliju!? Svi znamo kakvog je Mirza karaktera, da i one najvece probleme jednostavno ih shvata pa tako i svoju bolest koja se hvala Bogu stabilizirala. Ako je rekao da je njegova bolest previse medijski "napuhana" to NE ZNACI da nije opasna ali sta ces imamo takav nacin razmisljanja gdje uzimamo sve "zdravo za gotovo" .... necu oko ovoga da se i ja vise pravim pametan jer ocigledno ovdje imamo previse doktora ali samo da kazem ovim vrhunskim strucnjacima, da je Mirza usao toga dana/noci u avion njegov zivot bi 80% bio ugrozen sto ustvari ukazuje na to zasto je plucna embolija ustvari jedan od najcescih uzroka smrti u razvijenim zemljama.
![]()
Talodjer vjerujem da je mirza isao linijom manjeg otpora, no razumijem ga, jer od ove godine mu sve ovisi i nije htio da ulazi u konflikt sa phoenixom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
To je to, otprilike.grgr je napisao/la:Ti idalje pricas kao da on i sad ima plucnu emoboliju u tome i jeste fazon , to je iza njega vratio se na terene cak i prije kraja sezone. Nikakvi doktori u nba ga ne bi pustili da se vrati trenizima i ekipi pa onda nakon odmora predlozili da ne igra... Ne znam sta je tako tesko prihvatiti da je izabrao svoj licni interes ispred repke i nije prvi x igraca iz europe ne igra za reprezentacije jer ne zele da imaju konflikte sa ekipom ukoliko ih ovi zamole da ne igraju , ne moze njemu niko zabraniti da se ne odazove pozivu u repku.To nije nikakvo pljuvanje nego cinjenice koje je pojedincima tesko prihvatit. Mozes pogledat moje postove sjedio sam gledao mirzu svake sezone barem 50 utakmica i kad je igrao po 2 minute , zelim mu sve najbolje uvijek i najbitnije je da je on zdrav ali da je mogao igrat mogao je da je svoje gurao do kraja i to je to.sigurnoable je napisao/la:Sve nekako mogu da prihvatim vasa "pljuvanja" usmjerena prema Nurkicu i Djedovicu ali nesto takvo uraditi prema Mirzi to nisam bas NIKAKO ocekivao pa ni od ovih sto ih mala sitnica moze zapaliti i baciti sve u vodu sto je neko dao za repku. Ne mogu da vjerujem da ovdje neki pojedinci se prave pametni pa idu do te mjere da govore kako Mirzina bolest ustvari nije opasna po zivot i jos na to dodaju da oni od iste boluju!Pa jeste li vi svjesni sta znaci kad neko ima plucnu emboliju!? Svi znamo kakvog je Mirza karaktera, da i one najvece probleme jednostavno ih shvata pa tako i svoju bolest koja se hvala Bogu stabilizirala. Ako je rekao da je njegova bolest previse medijski "napuhana" to NE ZNACI da nije opasna ali sta ces imamo takav nacin razmisljanja gdje uzimamo sve "zdravo za gotovo" .... necu oko ovoga da se i ja vise pravim pametan jer ocigledno ovdje imamo previse doktora ali samo da kazem ovim vrhunskim strucnjacima, da je Mirza usao toga dana/noci u avion njegov zivot bi 80% bio ugrozen sto ustvari ukazuje na to zasto je plucna embolija ustvari jedan od najcescih uzroka smrti u razvijenim zemljama.
![]()

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- invincible1921
- Kontakt:
Us.rase mi ceif...sad Eurobasket cu pratiti bez emocija ikakvih.
Ma ljudi boziji kao prvo i osnonvo i sa njima 3 bi prosli mozda prvi krug i onda tesko dalje, vi pricate ko da bi bili odma u 1/2 finalu da su oni tu. Druge reprezentacije koje racunaju na takav plasman imaju 7 ozbiljnih igraca mi imamo 2.5 i mi bi ko s pravom racunali na nesto...ma ajte molim vas.
Najgore je sto je sad sve otislo u ku.rac. Kakve mlade repke i igraci...pa eo sta je bilo sa ovom u20. Buza je kao neki talent fraer dodje i ne moze da bude bitan faktor ni u ostendeu. Vrabac je kao neki ekstra talenat ne moze to isto u trieru i jednom sam ga gledo uzivo protiv vogosce lik je promasio toliko slobodnih bacanja da sam stao u cudu i govorio sebi ako je ovo najveci talent nase kosarke ugasi sve odma.
Nihad vjerovatno ce igrati u buducnosti, ali Mirza ce vec bit star. Znaci mi smo realno gledano narednih 10tak godina osudjeni cak i na neigranje na EP. Ako su Zahiragic, Buza, Vrabac i slicni neki nas oslonac bgm cno nam se pise. Kakve samo talente imaju Srbija i Hrvatska pa eto i oni se koprcaju da nesto vise naprave...
Mirzi nista ne zamjeram, igrao je kad niko drugi nije htio ito se vazda mora postovati. Eo i sad je ispo korketan i rekao je razlog zbog kojeg nece igrati nije presipo iz supljeg u prazno. Ja iskreno najvise Juki zamjeram...to je covjek za kojeg sam zaista u sumnji da ce ikad zaigrat za nas. Ja sa govorio od prvog dana onog sukoba da on nece igrat u skorije vrijeme za BiH. Po meni on ce u buducnosti doc da igra ako vidi neki svoj interes ili nesto slicno. Ja u njemu trenutno vidim covjeka koji ce nam prodavat mu.da pod bubrege i vazda nas izradit...On i Nihad su mogli igrat sad samo eto izabrali su da to ne urade.
Eurobasket BiH: Prosjek poraza 25+....
Ma ljudi boziji kao prvo i osnonvo i sa njima 3 bi prosli mozda prvi krug i onda tesko dalje, vi pricate ko da bi bili odma u 1/2 finalu da su oni tu. Druge reprezentacije koje racunaju na takav plasman imaju 7 ozbiljnih igraca mi imamo 2.5 i mi bi ko s pravom racunali na nesto...ma ajte molim vas.
Najgore je sto je sad sve otislo u ku.rac. Kakve mlade repke i igraci...pa eo sta je bilo sa ovom u20. Buza je kao neki talent fraer dodje i ne moze da bude bitan faktor ni u ostendeu. Vrabac je kao neki ekstra talenat ne moze to isto u trieru i jednom sam ga gledo uzivo protiv vogosce lik je promasio toliko slobodnih bacanja da sam stao u cudu i govorio sebi ako je ovo najveci talent nase kosarke ugasi sve odma.
Nihad vjerovatno ce igrati u buducnosti, ali Mirza ce vec bit star. Znaci mi smo realno gledano narednih 10tak godina osudjeni cak i na neigranje na EP. Ako su Zahiragic, Buza, Vrabac i slicni neki nas oslonac bgm cno nam se pise. Kakve samo talente imaju Srbija i Hrvatska pa eto i oni se koprcaju da nesto vise naprave...
Mirzi nista ne zamjeram, igrao je kad niko drugi nije htio ito se vazda mora postovati. Eo i sad je ispo korketan i rekao je razlog zbog kojeg nece igrati nije presipo iz supljeg u prazno. Ja iskreno najvise Juki zamjeram...to je covjek za kojeg sam zaista u sumnji da ce ikad zaigrat za nas. Ja sa govorio od prvog dana onog sukoba da on nece igrat u skorije vrijeme za BiH. Po meni on ce u buducnosti doc da igra ako vidi neki svoj interes ili nesto slicno. Ja u njemu trenutno vidim covjeka koji ce nam prodavat mu.da pod bubrege i vazda nas izradit...On i Nihad su mogli igrat sad samo eto izabrali su da to ne urade.
Eurobasket BiH: Prosjek poraza 25+....
=\_1921_/=
Kosarka je mrtva u BiH ... Treba kriviti drzavu i par pojedinaca koji su pogasili kosarkaske velikane i hramove kosarke . Klubska kosarka je jaca na kosovu nego li u BiH .
Mirza odmori slobodno zasluzio si.
Mirza odmori slobodno zasluzio si.
Na okupljanju košarkaških reprezentativaca Bosne i Hercegovine sinoć se pojavio i Nihad Đedović, dugogodišnji član nacionalnog tima koji od februara nema državljanstvo rodne zemlje. Najbolji bh. košarkaš na Eurobasketu 2013. u Sloveniji, kao i igrač koji se u proteklih sedam godina nesebično svaki put odazivao na pozive selektora, pa i posuđivao novac Košarkaškom savezu BiH (KS BiH) kojeg je država, kao i cjelokupan bh. sport mnogo puta ostavljala na cjedilu, tako je izgubio pravo nastupa za BiH na predstojećem Eurobasketu.
Međutim, igrač Bayerna iz Minhena, na zahtjev klupskih čelnika odnedavno državljanin Njemačke, želi nastaviti nastupati za Bosnu i Hercegovinu.
„Volio bih igrati za Bosnu i Hercegovinu na Eurobasketu i nadam se da će administrativni problemi biti riješeni u narednih nekoliko dana“, rekao je ekskluzivno za Anadolu Agency (AA) Đedović, koji se nakon sinoćnjeg okupljanja reprezentativaca sa selektorom Duškom Ivanovićem dogovorio da će biti na dispoziciji, ukoliko mu čelnici KS BiH uspiju isposlovati pasoš kod državnih organa BiH.
U KS BiH, kažu, da će poduzeti što je u njihovoj moći da Đedović, ipak, igra za Zmajeve i na narednom EP.
„Tražimo pomoć države i najviših organa bosanskohercegovačkih vlasti da u odnosima sa Njemačkom pomognu da Njemačka dozvoli da Nihad ima dva pasoša“, istakao je za Anadolu Agency Harun Mahmutović, generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH.
Inače, reprezentativci BiH sinoć su se okupili na Ilidži i zvanično počeli pripreme za Eurobasket. Selektor Ivanović na EP neće moći računati na dva NBA igrača, dosadašnjeg kapitena reprezentacije Mirzu Teletovića, te Jusufa Nurkića. Shodno tome, povratak Đedovića došao bi mu „kao kap vode u pustinji“.
Do šampionata Starog kontinenta reprezentativci BiH odigrat će 12 kontrolnih susreta kroz koje će pokušati pronaći pravu formu da bi ostvarili cilj – plasman u drugi krug EP.
Na putu ka drugoj rundi Eurobasketa u grupi „A“, koja će se igrati u francuskom Montpellieru, stajat će im Izrael, Poljska, Rusija, Finska, kao i domaći nacionalni tim.
Eurobasket 2015. trebao se igrati u Ukrajini, ali zbog rata na istoku ove zemlje, održat će se u Francuskoj, Latviji, Njemačkoj i Hrvatskoj od 5. do 20. septembra.
Međutim, igrač Bayerna iz Minhena, na zahtjev klupskih čelnika odnedavno državljanin Njemačke, želi nastaviti nastupati za Bosnu i Hercegovinu.
„Volio bih igrati za Bosnu i Hercegovinu na Eurobasketu i nadam se da će administrativni problemi biti riješeni u narednih nekoliko dana“, rekao je ekskluzivno za Anadolu Agency (AA) Đedović, koji se nakon sinoćnjeg okupljanja reprezentativaca sa selektorom Duškom Ivanovićem dogovorio da će biti na dispoziciji, ukoliko mu čelnici KS BiH uspiju isposlovati pasoš kod državnih organa BiH.
U KS BiH, kažu, da će poduzeti što je u njihovoj moći da Đedović, ipak, igra za Zmajeve i na narednom EP.
„Tražimo pomoć države i najviših organa bosanskohercegovačkih vlasti da u odnosima sa Njemačkom pomognu da Njemačka dozvoli da Nihad ima dva pasoša“, istakao je za Anadolu Agency Harun Mahmutović, generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH.
Inače, reprezentativci BiH sinoć su se okupili na Ilidži i zvanično počeli pripreme za Eurobasket. Selektor Ivanović na EP neće moći računati na dva NBA igrača, dosadašnjeg kapitena reprezentacije Mirzu Teletovića, te Jusufa Nurkića. Shodno tome, povratak Đedovića došao bi mu „kao kap vode u pustinji“.
Do šampionata Starog kontinenta reprezentativci BiH odigrat će 12 kontrolnih susreta kroz koje će pokušati pronaći pravu formu da bi ostvarili cilj – plasman u drugi krug EP.
Na putu ka drugoj rundi Eurobasketa u grupi „A“, koja će se igrati u francuskom Montpellieru, stajat će im Izrael, Poljska, Rusija, Finska, kao i domaći nacionalni tim.
Eurobasket 2015. trebao se igrati u Ukrajini, ali zbog rata na istoku ove zemlje, održat će se u Francuskoj, Latviji, Njemačkoj i Hrvatskoj od 5. do 20. septembra.
-
- Kontakt:
Slažem se sa @nerminom u potpunosti. POgotovo jer znam i insajderske, ali ne bih o tome. Nije to za foruma, mada sam već malo i rekao o tome. Sve same patriote kad su mediji u pitanju, a kad malo poznaješ stanje onda vidiš da ni fudbaleri, ni košarkaši ni rukometaš nisu cvjećke. čast izuzecima tipa Kikan, Bavčić i sl (zadržat ću se na košarkašima ljudinama prije svega).
zaboljisportuBiH je napisao/la:Slažem se sa @nerminom u potpunosti. POgotovo jer znam i insajderske, ali ne bih o tome. Nije to za foruma, mada sam već malo i rekao o tome. Sve same patriote kad su mediji u pitanju, a kad malo poznaješ stanje onda vidiš da ni fudbaleri, ni košarkaši ni rukometaš nisu cvjećke. čast izuzecima tipa Kikan, Bavčić i sl (zadržat ću se na košarkašima ljudinama prije svega).
De ti to ovoj zatucanoj masi objasni neke stvari.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Reprezentacija je postojala i prije Mirze, Nihada i Jusufa. Postojat ce i poslije njih. Mislim da je Mirza dodatno motivisao ostale igrace recenicom
"kada bi selektor pozvao 10 kadeta i mene, ja bi igrao za reprezentaciju". Srce na teren i pokazite bosanski inat.

"kada bi selektor pozvao 10 kadeta i mene, ja bi igrao za reprezentaciju". Srce na teren i pokazite bosanski inat.

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Zaboravio si GordićazaboljisportuBiH je napisao/la:Slažem se sa @nerminom u potpunosti. POgotovo jer znam i insajderske, ali ne bih o tome. Nije to za foruma, mada sam već malo i rekao o tome. Sve same patriote kad su mediji u pitanju, a kad malo poznaješ stanje onda vidiš da ni fudbaleri, ni košarkaši ni rukometaš nisu cvjećke. čast izuzecima tipa Kikan, Bavčić i sl (zadržat ću se na košarkašima ljudinama prije svega).
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da kopiram jedno pitanje sa drugog foruma
Šta mislite hoće li BH fanatikosi napraviti neki transparent za Nihada, nešto kao, Her Nihad dobrodošao među pravu raju
....
Nihad je odabrao, ali ne vidim zašto bi se on branio, a napadali brojni drugi sportaši koji su umjesto ove zemlje odabrali drugu. Gdje je razlika ?
Šta mislite hoće li BH fanatikosi napraviti neki transparent za Nihada, nešto kao, Her Nihad dobrodošao među pravu raju

Nihad je odabrao, ali ne vidim zašto bi se on branio, a napadali brojni drugi sportaši koji su umjesto ove zemlje odabrali drugu. Gdje je razlika ?
Ima li šanse da Đedović riješi ove administrativne probleme?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kada su pojednci pljuvali po Jusufu tada je Mirza bio primjer ,patriota
..Sada se pljuje po Mirzi,a njemu su primjer Kikanovic,Gordic:)) 

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
bhsport je napisao/la:Sta je plaćao? Posudio i vratilo mu se a repka mu je karijeru spasila inače bi konobarisaoshminka je napisao/la:Jašta, pakšu, a kad je plaćao iz svog djepa putovanja na euro, bio je heroj nacije
Nisam znao,da je Nihad igrao a bolji od njega sjedili kuci

FaraonTM je napisao/la:Ima li šanse da Đedović riješi ove administrativne probleme?
ko zna,mogli su i on i amateri iz saveza krajem avgusta objaviti da postoje neki problemi oko njegovog igranja i da ce traziti od njemacke da mu omoguci da igra,mislim poranili su
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Podsjeti se malo, zbog njega je Neno izbacio Mrsica iz petorke, a zatim kada je bio na posudbama po trecoj ligi se opet gurao u petorku, dakle...lumani je napisao/la:bhsport je napisao/la:Sta je plaćao? Posudio i vratilo mu se a repka mu je karijeru spasila inače bi konobarisaoshminka je napisao/la:Jašta, pakšu, a kad je plaćao iz svog djepa putovanja na euro, bio je heroj nacije
Nisam znao,da je Nihad igrao a bolji od njega sjedili kuciNihad je kao dijete otisao u Barcelonu,njemu repka nije nista spasila.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
filip13 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ima li šanse da Đedović riješi ove administrativne probleme?
ko zna,mogli su i on i amateri iz saveza krajem avgusta objaviti da postoje neki problemi oko njegovog igranja i da ce traziti od njemacke da mu omoguci da igra,mislim poranili su
Narod ovdje nece da skonta,ova Repka je puna problema,a nisu svi igraci zadovoljni Harunom:!: Nihad de je u dobrim odnosima sa njima,javio bi nekome sta planira,a ovako je promijenio putovnicu,a niko iz Saveza nista ne zna

Mirza je opet skroz druga prica 5,5 miliona razloga je u igri,a doktori Sunsa sigurno nece prepustiti neke stvari nasem doktoru.
Jusuf je slicna prica ,ali narod misli da svi ovi navedeni ne vole drzavu

@bhsport
Nihad je igrao za Cornellu,tu barcelona redovno salje mlade igrace . Nihad je u tim godinama bio odlican za nase uslove,ako je bilo boljih molim te nabroji ih
Mrsic
on i Nenad vode neke stare bitke,kada su zajedno igrali za repku.
Nihad je igrao za Cornellu,tu barcelona redovno salje mlade igrace . Nihad je u tim godinama bio odlican za nase uslove,ako je bilo boljih molim te nabroji ih

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 24 jul 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj i ti vise molim te, pun mi je qrac laznih patriota, koji muzu reprezentaciju dok od nje imaju koristi! Kakve veze imaju ostali Barcelonini talenti s njim i nasom reprezentacijom?! Do kad cete braniti ljude koji su izdali ovu drzavu?! Dok se vucarao po trecim spanskim ligama, utakmice za repku su mu koristile, sad kad je u stanju sebi obezbijediti sto zamisli, zaboravio je na tu istu reprezentaciju. Jos u javnosti prosipa pricu da nema nikakvih problema oko nastupa, a ja sam odmah rekao da je onaj intervju na ss.ba bio izmisljen! Da je on neki anonimus, nece ga niko ziv, jednostavno je morao uzet yebeno drzavljanstvo, pa dovraga... Generalno je malo istinskih patriota u svim nasim sportovima, krenuvsi od fudbala, pa preko kosarke i rukometa i dalje do ostalih. Ja Mirzi ne zamjeram ovaj put, uradio je sto bi vjerovatno svi od nas uradili, bio je gotovo primoran, ali daleko od toga da je on bezgrjesan i da je neka cvjecka.lumani je napisao/la:@bhsport
Nihad je igrao za Cornellu,tu barcelona redovno salje mlade igraceNihad je u tim godinama bio odlican za nase uslove,ako je bilo boljih molim te nabroji ih
Mrsic
on i Nenad vode neke stare bitke,kada su zajedno igrali za repku.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman, JHam i 9 gostiju.