ledar je napisao/la:Aaaa bog te neće ....![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ledar je napisao/la:Aaaa bog te neće ....![]()
Dobro rečeno. Dok je Heldta zanemarimo rezultate. Caicara nije loš kako sam gledao na pripremnim utakmicama. Al' bolje da je dao na Kvesića i Bajića 1,5 mil bar ima neke budućnosti i borbenosti. A ko očekuje od Ritera borbu? Za Geisa smatraju najvećim pojačanjem, al' isti proizvod kao Szalai, Čupo. Ne očekujem ništa ove sezone još ako za Draxa mala para se uzme.gruezi je napisao/la:ovo je moje misljenje oko dovodzenja riethera....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
horst heldt svaki dan pokazuje koliko je smece od menadzera i generalno idiot od covjeka..majstor gomilanja skarta, majstor promasenih transfera, majstor bacanja para niusta, expert pregovarac koji je mrtav ozbiljan kad razgovara o prodaji najveceg njemackog talenta u zadnjih 20 godina po polovnoj cijeni, covjek koji igraca sa klazulom od 22,5 miliona proda za 8,5 , covjek koji igracu plati 7,5 miliona da bi lezao u bolnici,covjek koji nije u stanju da dovede iole ozbiljnijeg igraca za kojeg se otima 6-7 klubova nego samo one koje niko ne zeli i to uz 3 put vecu platu nego sto zasluzuju, covjek kojem ni naocale ne pomazu da vidi ono sto i sasa matic vidi, covjek cije su potezi uvreda za svakog ciji je iq iznad nivoa retardacije ,..kako je moguce da se klub koji puca na ligu prvaka u jednoj od najjacih liga na svijetu pojacava igracuima iz bugarske lige ili igracima koji su i na vrhuncu karijere bili mrtvi prosjek a za klasu su slabiji sad kad su zagazili u 30te,,,,po cemu su junior caicara i riether upgrade na ono sto smo imali u uchidi i barneti...garantujem da riether nebi bio standardan ni u jednoj ekipi u bundesligi , realno bi bio prosjecan drugoligaski igrac i nista vise...bolje da su taj milion dali za kerima memiju nego na ovog propaliteta... dabogda se u novoj sezoni desilo sta god treba da se desi da bi se rjesili ovog gofnara pa makar to znacilo i ispadanje iz lige....mi u zadnjih 5 godina ama bas nikakav napredak nismo napravili i onda je normalno da krenemo nazadovat ...dok je heldt tu , nema od nas ozbiljnog kluba...dzaba akademija, dzaba talenti kad ce svi ti igraci otici budzasto kao i kod ostalih bundesligasa...
I to Dortmundovo je bljesak dvije godine i onda naravno kako je danas u fudbalu nemaš para pokupuju ti igrače, jer Lewandovski i Goetze ne mogu zaraditi u Dortmundu koliko mogu u Bayernu. Zaključimo sve se svodi na pare. Naravno postavlja se pitanje kako drugi nemaju te pare poput Bayerna. Znači ipak mi stoji sve što sam napisao. Poz živi i zdravi bili.BavaracZenica je napisao/la:Moj Hamo da je bar tacno da ti nisi upravu, ali jesi upravu, mislim da je tu dosta novca i sta sve ne, e sad da li je do filozofije ostalih klubova ili ne znam.
Treba se nesto mjenjat rigorozno ako zelimo uskoro da vidimo nesto slicno kao Dortmund 2013, uz Bayern naravno.
Meni je samo glupo sto je sve na stolu, i tolike predispozicije u Bundesligi vladaju za ostale klubove, ne znam zasto se ne koristit maximum iz toga, i u pogledu igraca ili trenera, cak i prodaje igraca i dovodjenja istih u Bundesligu.
Valjda se sta uskoro promjeni
25M plus bonusi do nekih 35-36 milki i on je sigurno vaš. Pretpostavljam da će ti bonusi biti vezani za uspjeh Juventusa (titule, polufinali, finali) kao u slučaju Neuer.Pogba je napisao/la: Istina je da je Draxler mlađi 6 godina, ali bez obzira, znajući rezon struke u Juventusu tu se može očekivati maksimalno 25M uz neki bonus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.