AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Champion1
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Champion1 » 23 jul 2015, 19:30

30.7. istice ugovor Zapati.. sad ako je istina sto je neko pisao da se njegovim odlaskom oslobadja jedno mjesto za igraca koji je nema EU pasos onda niposto produzavati ugovor vec Abdenhura dovesti odma.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2015, 19:52

Ne ide to po tom principu vec je po sezoni dozvoljeno dovesti samo dva non EU igraca. Mi smo vec ispunili kvotu, ostaje nam cekati iducu godinu. :zzz:

Steta, mogao se dovesti Abdenur umjesto Bacce/Adriana... on i Romagnoli, vrh :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 jul 2015, 20:00

rope11 je napisao/la:Ne ide to po tom principu vec je po sezoni dozvoljeno dovesti samo dva non EU igraca. Mi smo vec ispunili kvotu, ostaje nam cekati iducu godinu. :zzz:

Steta, mogao se dovesti Abdenur umjesto Bacce/Adriana... on i Romagnoli, vrh :ljepota:
pa neko je pisao ako je igrac 3 godine u klubu i ako napusti da se oslobadja mjesto, sad da li u tome ima istine ne znam 100%

ma meni se na neku stvarku popelo sve ovo.
FORZA MILAN!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2015, 20:32

Nisam siguran, ali ne vjerujem, inace bi vec neko dosad pripomenuo to. Mi smo ispunili svoje za ovu godinu, a jedina solucija bi bila ona da ga neki klub kupi i nama proslijedi na posudbu, al' cisto sumnjam da bi igrac pristao na taj cirkus. :mrgreen:

ma i meni iskreno, al' srecom rade u tisini tako da sam postedjen nerviranja, ono sto ne vidim i ne cujem - ne postoji :mrgreen: vidjet cemo sve kad zavrsi merkato, ko zna sta ce se izdesavati do kraja.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jul 2015, 20:35

Evo citam da Mihajlović nije zadovoljan sa De Jongom na poziciji registe,tako da ce tu vjerovatno igrati Montolivo a De Jong bi mogao biti novi Gatuso. O tome ja odavno pricam,a jedino je pitanje koliko i Montolivo moze odigrati kvalitetno,pogotovo nakon povrede.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2015, 20:45

Kao da je bitno gdje ko igra, svi su mi meh. Kako god okrenes, imamo prosjecnu sredinu i operisanu od bilo kakvog vida kreativnosti :mrgreen:

ako dodje novi veznjak, bas me zanima ko ce otpasti jer pretpostavljam da ce igrati i Bertolaci i neko od Jacka/Honde/Susa... nekako se logicki namece da je to montolivo, al' haj kapitena posalji na klupu, nidje veze :zzz: da se razumijemo, ja sam prvi za to da on zavrsi na klupi, ali ne znam kako klub razmislja oko toga.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 jul 2015, 05:57

slika

Bas tako! :ljepota:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jul 2015, 10:00

Milan have rejected an offer for Matri from a Premier League club. It was Mihajlovic's request to not sell. [CorSera] :facepalm: :facepalm: :facepalm:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 24 jul 2015, 12:00

ako je to istina onda je i Mihajlovic veci panj nego sto sam mislio :facepalm:

Mr.Bee će sutra stići u Milan i do 31. Jula potpisati i ozvaničiti posao o stjecanju 48% dionica kluba. [Tuttosport] aj nek se i ovo zavrsi vec jednom,sto znaci da vec pocetkom Augusta mozemo ocekivati pojacanja.

Sve je izvjesniji prelazak Di Marije u PSG sto znaci da Ibra nama dolazi, takodjer mislim da se ceka da se ova prodaja ozvanici pa da se i Witsel okupi i da se sa Romom nadjemo sa cijenom oko Romagnolia (posto igrac hoce samo u Milan, a navodno je Napoli ponudio 30milona). Sa ta 3 igraca bio bi veliki update ekipi ali i pitanje kako posloziti vrh napada posto Ibra ce 100% biti prvi napadac (ili ce cak igrati iza Bacce i Adriana a ovi ostali da trce za njega sto automatski znaci da necemo dovoditi kreativca) a Bacca/Adriano se boriti.

to bi moglo ovako nekako izgledati:

Witsel---De Jong/Montolivo----Bertolacci
------------------Ibrahimovic--------------
----------Bacca----------------Adriano

ili

Witsel----De Jong/Montolivo----Bertolacci
----------------????????---------------
-------Ibrahimovic-----Bacca/Adriano

Ova druga opcija mi se mnogo vise dopada kad bi imali tu nekog kreativca.
FORZA MILAN!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jul 2015, 15:06

U toj drugoj varijanti ce Bonaventura biti iza Ibre i Bacce.

Abdenura, navodno, sad ganja i Barca, hahaha. A mi se satrasmo dezinformacijama kako smo ga kupili za narednu sezonu.

A smijesno mi je misljenje kako ce Miha poboljsati Milan, hoce al na kiti. Cuj nije htio Matrija prodati, grob te yebo. Ili je gluplji nego je iko na dunjaluku vjerovao, ili je ovo jos jedna novinarska patka. Potajno se nadam da je ovo drugo, kako bi se skrenula paznja na Matrija i nekome, ipak, tusnuo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 24 jul 2015, 15:28

Ljudi, kanite se više formacija sa Ibrom na polušpici iza napadača.
Pa čovjek se za života nije vraćao u odbranu, ne misli sada u poznim godinama počinjati.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jul 2015, 16:20

Ne znam koji su onda klinac onoliko placali Adriana i to mu jos dali 3,5 miliona na 5 godina ako je predvidjeno ako bude na klupi :facepalm: slicno vazi i za baccu koji je placen 30 miliona, tu je neko po meni visak.
ali nemojte ni da vas iznenadi to da ibrahimovica stave iza njih dvojice, znate njihovu parolu, sto vise napadaca - to bolje :zzz:

mi svi pricamo unaprijed, a ko zna hoce li taj zlatan uopste doci... ne mogu ga zamisliti da u zadnjim godinama karijere pristane na duplo manju platu i dodje u klub koji se nece boriti ni za kakve trofeje, a ni u evropi ne igra. :problem:

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 24 jul 2015, 17:20

Ako i dovedu tog precijenjenog odbrambenog iz Rome pa i Witsela a degen Mihajlović sa njima izbori Ligu Prvaka, ja ću mu prvi dignuti kapu jer ovoj ekipi fali MINIMALNO još lijevi bek, dva kreativna igrača i 2 stopera.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 jul 2015, 18:00

Ma ne bih nešto tugovao da Ibra ne dođe, ima dosta perspektivnijih igrača na tržištu od njega, na toj poziciji terquartiste može se probati i Suso, Bonaventura... pa i Honda. Stoperi i veznjaci su neophodni ako se misle zadovoljiti Witselom oni nisu normalni, kao prvo meni je taj Witsel totalno bezveze igrač. On da valja ne bi igrao u najboljim godinama u Zenitu a ni tamo nije glavni igrač.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 25 jul 2015, 00:12

Sutra igramo protiv Intera ali ne znam tacno kad pocinje utakmica. Zna li ko?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 jul 2015, 00:42

celikmilan je napisao/la:Sutra igramo protiv Intera ali ne znam tacno kad pocinje utakmica. Zna li ko?
u 14:00..arena 3 prenosi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 25 jul 2015, 02:20

Sissoko je napisao/la:#Forever alone :mrgreen:

slika
kad je ovo reus presao
Genius, outrageous, the best ever! RF!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jul 2015, 08:46

Puni k'o brod, a dva soka na stolu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jul 2015, 13:31

hoce li ko gledati ove jadove? :mrgreen: fino mi je legao termin, taman da malo ubijem vrijeme kad vec nigdje ne mogu mrdnuti od usranog sunca. :zzz:

gledaj postave u pm, ne znas koji dio terena je bolji :rol:

Diego Lopez; Calabria, Alex, Ely, De Sciglio; De Jong, Poli, Bertolacci; Honda; Matri, Niang.
Bench/Panchina: Abbiati, Gori, Antonelli, Mexes, Paletta, Zapata, Bonaventura, Suso, Mauri, Montolivo, Nocerino, Bacca

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jul 2015, 13:42

Ocem ja gledat jade, evo vec se pripremio, kao sto kazes pretoplo napolju pa da se malo izdangubi do veceras.

Forza Milan

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.