Pa nema ni Emery u Sevilli niti jednog top class igrača, pa opet dvije godine zaredom osvaja Europa Ligu. Uz sve to ne potroši niti približno onoliko koliko hlupa na igrače Rodžers, a i prodaje one najbolje iz godine u godinu.rambo16 je napisao/la:Čovjek nema nijednog top class igrača.
Mislim,daleko od toga da ja mislim da je Rodgers neki stručnjak,ali ekipa u kojoj je Coutinho najbolji pojedinac, u Premiershipu nema šta da traži. Barem kad je vrh u pitanju!
Poređenja s nama nisu na mjestu. Wenger je i ekipu kojoj su Đuru i Skilači bili štoperi a Lord CF,vodio do 4tog mjesta
Rodgers ipak nema to znanje i njemu trebaju top class igrači. A Liverpool takve teško može privući. Začarani krug. . .
Dakle, samo je bitno savladati jednu stvar, a to je taktika. Prethodne tri sezone je bio tanak s tim i zbog toga nam su se dešavali svi oni loši rezultati kako u Premier Ligi, tako i u europskim natjecanjima.
Ponavljam, neka osvoji Europa Ligu i završi ponovno šesti u šampionatu i ja ću biti prezadovoljan, a mislim i velika većina navijača ovog kluba...