SlevinKelevra je napisao/la:kanarinac je napisao/la:kako sam ja skontao za primeru se vodi velika borba izmedju arene i sk,i slobodno se moze reci ako bi uzela arena primeru da bi sk bio preslab jer sve sto valja je na areni sem engleza,zato mislim da to sk nece i nesmije sebi dozvoliti.
Sta to valja na Areni? Seria A i Ligue 1 se po polularnosti ne mogu mjeriti sa Primerom, a Premiership da ne spominjem. Mislim da je El Clasico gledaniji od svih utakmica francuske i italijanske lige zajedno (izuzimajuci poneki derbi). I argument LP se ne moze uzeti doslovno, jer se u 90% slucajeva najjaca utakmica emituje na drzavnim kanalima.
Arena je TV Vogosca za SK.
Oo sve napisano se odnosi za fudbal.
po meni ako izgube primeru sk je u rangu sportske tv,ali et kako kome ukus,za mene sa lp je najaca uopste me ne interesuje derbi ako ocu u lp da pogledam bajern to nemogu na bht i ostalim sranjima,onda serija a se polako vraca na stare staze i postaje poslije engleza najintneresatntnija liga jer imaju najveci broj dobrih klubova,i jos jedno vi koji podcjenjujete balkanske lige to je vase al ja volim pogledat zvezdu,partizan,dinamo,hajduk,rijeku,sarajevo,zelju nego utakmicu elche-betis,tu je evropa liga,onda sve bolji francuzi,jos ako dodamo juznoamerikance koje svaki fudbalski fanatik sa uzivanjem gleda,znaci ako uzmu priperu sta sk ostane engleska premijer liga brate siromasno bas siromasno,ja veliki ljubitelj rukometa imam sve sto valja na areni,e jedino u cemu je sk dominantna je u kosarci ali sada aba liga ako uzme arena malo ce uspjeti da poprave svoju ponudu.